[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
francocarlos

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: francocarlos »

przyjmowanie zazkladow na over 400 wstrzymane
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Troche smutwn że ten temat będzie dłuższy od Saturna
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Saturn ma 172 cm tylko
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

marmolad_k2 pisze: 05 wrz 2025, 18:37 A teraz zjebie wysłuchaj moich 17 esejów zjebie na temat tego JAK BARDZO mam w ciebie wyjebane zjebie.
a ty rozumiesz różnicę między braniem do siebie czyichś zjebanych opinii a merytorycznym beefem na wyzwiska, czy też się przysrywasz, bo chcesz zobaczyć jak to jest dostać liryczny wpierdol?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 18:35 i tak ogólnie do całości już się kurwa nie spowiadaj jak tede w konfesjonale szczecińskim
Widzę studiowane moje posty były dokładnie.
przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 18:35 widzę tego też nie zrozumiałeś, ten gość to ty, ulungu
Zrozumiałem kałmuku, po prostu zabawne jak komuś zarzucasz pseudodystansik, jednocześnie samemu produkując ściany tekstu, żeby pokazać jaki to ty szermierz słowa jesteś. Tak jak pisałem - koleżkom z mat-fizu, którzy rzucali żartem o Newtonie, Pascalu i Einsteinie pewnie to mogło zaimponować.
przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 18:35 czyli dobrze trafiłem, że zjeb
sensowni endecy, to się na pokoleniu dmowskiego skończyli
Teraz nie ma żadnych endeków, oczywistym jest, że nawiązuję do dorobku i postaci Ojca Polskiej Niepodległości.
Jeśli mogę o coś zaapelować - prywatne anse na PW, nie chcę tu robić dalszego syfu i kopać się z tobą po kostkach, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Chyba że chcesz, żeby kumple z mat-fizu za plecami przyklasnęli, ale może masz większe ambicje w życiu, nie wiem.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 18:43 Zrozumiałem
nie widać jakoś, żadnego wynikania w tym nie ma
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 18:43 prywatne anse na PW
żadnego wyzywania na pw nie będzie, bo to format niedostępny dla ciebie, szkoda miejsca na skrzynce
jak chcesz beef to tutaj, a nie że spierdalasz, żeby nikt więcej nie zobaczył twojej kompromitacji
ale ganiać cię po forum nie będę, więc jak spierdolisz, to trudno
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Wracając do tematu, dziękuję Wini za wywiad z Mesem, od tego się zaczęło bo wątpię żeby Jacek wyłapał przytyk w God bless
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 18:43
Teraz nie ma żadnych endeków, oczywistym jest, że nawiązuję do dorobku i postaci Ojca Polskiej Niepodległości.
I to jest właśnie clue tego beefu, skoro już tak bokotematycznie jedziemy. Tede zawiódł publiczność, bo się okazał takim właśnie dobrze ułożonym Dmowskim rapu, choć miał być rozpierdalaczem, Mes to szalony arystokrata wpierdalający przeciwników do Berezy i piszący na boczku opowiadania o diabłach kresowych dla rozrywki, a hiphop fani szaleją po tematach z lirycznymi pałami jak międzywojenne bojówki :bowdown:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Noir

Post autor: Noir »

....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:54 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

PPSowcy strzelali do ruskich, endecy się z nimi układali
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

Malloy pisze: 05 wrz 2025, 18:51 Wracając do tematu, dziękuję Wini za wywiad z Mesem, od tego się zaczęło bo wątpię żeby Jacek wyłapał przytyk w God bless
on w ogole te swoje 64 lajny juz po god bless nagral, tylko stwierdzil, ze nie ma co eskalowac, wyjebane, ale po wywiadzie juz nie mogl odpuscic. przynajmniej tak relacjonuje i podobno jest to gdzies uwiecznione na tych jego lajwach
tomb
Zbanowany

Post autor: tomb »

....
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 20:28 przez tomb, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 18:46 jak chcesz beef to tutaj, a nie że spierdalasz, żeby nikt więcej nie zobaczył twojej kompromitacji
Nah, po prostu wykazuję się większą troską o dobro wspólne, bo nie każdy chce czytać przepychanki dwóch avatarów. Tutaj właśnie wjeżdża twój aspi i brak zrozumienia emocji społecznej. Ale nawet aspi może wypracować w pewnym stopniu umiejętności interpersonalne, wystarczy chcieć. No ale jak chcesz mnie dalej podgryzać po nogawkach, droga wolna, ale nie zawsze będę mógł odpisać, bo w odróżnieniu od ciebie mam też życie prywatne aspi.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

nie wiem skąd założenie, że ja emocji społecznej nie rozumiem, ja mam w chuju po prostu, czy ktoś to chce czytać czy nie, jestem u siebie, to robię co się mi podoba, a jak ktoś nie chce czytać, to niech skipuje albo wrzuci na ignor, proste
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 18:57 No ale jak chcesz mnie dalej podgryzać po nogawkach
to ci tylko przypomnę, że nogawki podgryzać to ty zacząłeś w zeszłym tygodniu, kiedy w odpowiedzi na moje normalne całkiem życzliwe posty przyszywałeś mi jakieś wybielanie zbrodni komunistycznych
i ok, mogłeś nie zrozumieć, ale raz drugi trzeci wyjaśnione i dalej trajkoczesz to samo gówno, to się prosiłeś o wyjaśnienie przy jakiejś okazji
a że dzisiaj się znowu się sprułeś w odpowiedzi na mojego życzliwego (acz może trochę ironicznego) posta, to już dostałeś na łeb
i dobra, jak się nie będziesz do mnie przysrywał, to będziesz miał spokój, ja generalnie układny człowiek jestem, tylko na srających się zjebów mam alergię
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Kurde fajnie sie czyta wasz beef chłopaki, ale nie lepiej byłoby to przenieść na priv?
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

lepiej by było to przenieść do osobnego dedykowanego tematu :twisted:
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

[beef] Haczapurjan - przedszkolanek
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Oczywiście że nie, niech strzelają publicznie przecież na tych 400 stronach to brakuje tylko wątku Switcha i Pierścionka zareczynowego taki tu offtop :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Czy przedszkolanek może być seryjnym mordercą?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Wjebałem na ignora, tak jak sam delikatnie zasugerował. Nie mam siły przepychać się z gościem, który żyje w swoim świecie i który najpierw zgrywa gieroja, każe mi się chować po kątach, po czym sam nie chce tego wyjaśniać osobiście, bo woli najebać kolejne kilkadziesiąt tysięcy postów dla poklasku. Z mojej strony temat zamknięty, niech napierdala dalej wczute ściany jak jakiś nerd, a potem jednym tchem powie, że on to ma dystansik.
"Myślisz, że wygrałeś beef, twoja racja, mój spokój"
ODPOWIEDZ