Kończę polemikę scam, jeśli nazwałem cię bystrzakiem i poczułeś się urażony to sorry.
A jak chcesz wypowiadać się i być równym rozmówcą dla mnie to przesłuchaj płyty Palucha a tak rozmowa z mojej perspektywy nie ma sensu nie będę cię przekonywał że ziemia jest okrągła.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Przecież wystarczy przesłuchać jeden kawałek palucha i przesłuchałeś wszystkie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jotwupe pisze: ↑05 wrz 2025, 14:54
Chcesz mnie sprowokować? Założę się że zarabiam więcej od ciebie, rucham lepsze dupy, mam większy respekt. Więc nie pierdol mi tu o proletariackości, bo to twój idol robi z siebie pośmiewisko w necie, a zostałby psychicznie i fizycznie rozjebany przez przedstawiciela mojego proletariackiego gustu w pył i skończyłby jak Magik, tylko nie miałby jaj wyskoczyć z 9 piętra i by wyskoczył z piwnicy do kanału tam gdzie miejsce szczurów wodnych, bo to jest właśnie poziom jego jako człowieka i rapera.
nie no, @jajca, gdzie tu podobieństwa do moich linijek, przecież to jest zupełnie inna stylistyka
jotwupe pisze: ↑05 wrz 2025, 15:12
Kończę polemikę scam, jeśli nazwałem cię bystrzakiem i poczułeś się urażony to sorry.
nie, no @jajca, gdzie ja bym przeprosił głównego oponenta w beefie forumowym
Ciekawe jaki byś był hardy jakbyś leciał na bana za co drugi post w temacie Beef Tede Mes. A tu ani jednego ostrzeżenia ale spokojnie ja ludziom w ostrzeżenia nie zaglądam. Ja się muszę hamować bo jestem recydywistą.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 19:16 przez jotwupe, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ze co że niby ja to ty a ty to ja? Ja nie jestem tak inteligenty i oczytany jak Przedszkolanek. Jestem prosty niegłupi chłopak zamiast matematyki kieruje się dewizą Majora SPZ jak dobrze podzielisz to szybko pomnożysz.
jotwupe pisze: ↑05 wrz 2025, 19:20
Ale ze co że niby ja to ty a ty to ja?
no poszukaj sobie posty @jajca w temacie beefu mes tede
Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
masz tutaj
jajca pisze: ↑05 wrz 2025, 16:14
Bardzo lubię jak przedszkolanek sie denerwuje bo wtedy zaczyna pisac identycznym stylem i używać tych samych wyrażeń co użytkownik jotwupe
A potem będą pierdolić że jestem głupi a podejrzewa się mnie o bycie Bengalem i Przedszkolankiem. Bortwick legenda marzę o tym żeby Michalczewski napisał o mnie artykuł na Glamrapie a jakiś raper związanych z BOR zarapował o mnie wtedy będę spełniony
Phobos nie musisz wrzucać Psychofana jakby co
Nie pamiętam tego oświadczenia ale musiało być wybitne
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął