[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

WesolyJozek

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: WesolyJozek »

jotwupe pisze: 05 wrz 2025, 15:38 Ale Przedszkolanek zrobił się męski i władczy. :joint:

Wystarczyło PCC 2.5 przesłuchać od deski do deski.
Gorzej jak wyjdzie z domu i sie zapomni
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 12:01 wole mieć 3 starsze auta projekty
co to za fury?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

miata bokolot torowóz funcar
daily coupeta z 90
suv z noclegownią na dalekie wyjazdy (będzie islandia na miesiąc robiona w 2k26)
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

moore pisze: 05 wrz 2025, 15:44 Oglądnąłem te storki numera. Ale to jest łeb. W co 3 zdaniu sobie przeczy. Tede manipulant, a potem, że wysłali mu smsa prowokacje. nie wie czemu abdul 🙄( czy ki chuj) poszedł do Tedego, a potem że wie że ma trudny charakter....
A dasz possac siusiaka? Nie? A moze całuska tylko dam? Tez nie?

NIEE NO STARY, ZARTOWALEM PRZECIEZ, JA TEZ HETERO

Edit:
A tak w ogóle to nie było pol roku temu tylko 9 miesięcy, HAAA.
Brakowało tylko Szymona Majewskiego na końcu i dżingla z mamy cie
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 15:37 no bardzo dużo ma na tedego - przede wszystkim to, że jest chujowym raperem, przecież większość dissów w historii tej muzyki miała taki punkt wyjścia (reszta to kalkulacja marketingowa)
jednak to jest spustoszenie w głowie słuchaczy poczynione (przez beef peja-tede zresztą pewnie), że im się ubzdurało, że diss musi być o coś konkretnego, że muszą być linijki, brudy, białka i inside stories - nie kurwa, wystarczy, że uważam cię za rapowego debila i nie masz prawa zaśmiecać sceny swoim marnym pierdoleniem, wykurwiaj stąd, a wszystko pozostałe to jest akurat kij, który był w pobliżu i wszedł do ręki - a wy tu kurwa chcecie się licytować, kto pokazał w beefie bardziej ozdobnego drąga, kurwa z kolegami się umów na takie pedalskie porównywanie, który ma ładniejszego
ja nie mowie, ze "bycie chujowym raperem" to nie jest argument. jak najbardziej jest, ale trzeba go solidnie poprzec, przekonac o jego prawdziwosci, bo inaczej zaden argument, jaki by mocny w teroii nie byl, nic nie znaczy jesli przeciwnik powie sprawdzam, po prostu

to nie jest "spustoszenie", tylko kurwa prawo dzungli: jak chcesz pokazac dominacje to nie zawsze wystarczy, ze powiesz ze masz wieksze jaja, musisz je pokazac, albo nawet wyruchac nimi przeciwnika elo

pozdro pedale
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

jotwupe pisze: 05 wrz 2025, 15:38 Ale Przedszkolanek zrobił się męski i władczy.
a to dopiero był singiel :D
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:40 autystyku
ty śmiałeś się z autystyków zjebie
pięknych ludzi formatu niedostępnego dla ciebie
bo jesteś kurwa na poziomie inteligencji oznaczającym jakieś totalne skretynienie, jeszcze w żadnej poradni psychologiczno-pedagogicznej w polsce wcześniej takiego nie wykryli, idź się zgłoś, to ktoś na tobie nobla jeszcze zrobi z medycyny, bo taki przypadek jak twój się trafia raz na 7 miliardów, pierwszy w historii będziesz
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:40 elytach”, gdzie nie kumałeś, że poza elitami władzy, są jeszcze elity finansowe, kulturowe i że jest to nieostry podział,
weź może przeczytaj jeszcze raz zjebie tamte posty, może w końcu coś zrozumiesz albo nie kurwa, idź od razu pobiegaj, w twoim przypadku trzeba oszczędzać istotę szarą w mózgu na jakieś rudymentarne dla ciebie życiowo czynności jak sranie i pałowanie się do 3 komór, zestawienie nieprzypadkowe
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:40 dodatkowo robiłeś fikoły, żeby usprawiedliwiać zbrodnie komunistycznych skurwysynów
za to debilu jebany śmieciu, bym ci w ryj napluł jakbym cię spotkał, nie wystarczyło ci dwa razy napisanie wprost, że żadnego usprawiedliwiania tam nie było, to trzeci stejtment byłby na ryj od razu, napisz sobie od razu na mordzie jakimś markerem niezmywalnym ksywę, żebym wiedział komu
Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 15:41 Kurwa ja w tym temacie na luzie se posty wrzucam i nawet nie uważam żebym w tym temacie się wyróżniał pod względem spamowania czy nakurwiania skrajnych opinii, a ten kiep się przyjebal dla zasady żeby dominację pokazać xdd ale edgy alfa user, przedszkole jebane kurwa
nie no typie, tobie mes wjechał na free rent flat do łba i to jest ewidentne, weź przynajmniej spróbuj czynsz od niego ściągnąć
ale jak masz 17, to spoko, przepraszam za za mocny dojazd, dokończysz dojrzewanie to ci przejdzie
nie o dominację tu chodziło, ale o ojcowskie upomnienie, kontrolna blaszka na czoło, to samo było u ciebie z eripe, zluzuj gostek, beefy ci nie służą, za bardzo wchodzą na łeb, to tylko muzyczka, dorośniesz to zrozumiesz, pozdro
scam_sakawa pisze: 05 wrz 2025, 15:42 no przedszkolanek jest specyficzny i przekonany zawsze o swojej nieomylności
no cześć, też cię lubię
LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 15:44Posty
ty no świeżak, jak cytujesz, to daj cały cytat, a nie wyrywasz z kontekstu 6 słów
no i jeżeli miałbym złożyć z czegoś z posta autokrytykę, to tam w sumie powinno być, że lata po temacie a nie po forum, mea culpa, to tak apropo mojej nieomylności, pozdro cyniu po raz drugi (mam nadzieję, że nie pojebałem og nicku @scam_sakawa)
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 16:09 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Ty śmiałeś się z ślizgawki zjebie
Pięknych ludzi z forum niedostępnego dla ciebie
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

#MuremZaPrzedszkolankiem
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 16:02
ja nie mowie, ze "bycie chujowym raperem" to nie jest argument. jak najbardziej jest, ale trzeba go solidnie poprzec, przekonac o jego prawdziwosci, bo inaczej zaden argument, jaki by mocny w teroii nie byl, nic nie znaczy jesli przeciwnik powie sprawdzam, po prostu
No ale do tego przecież wystarczy powiedzieć, że dany grajek jest chujowy i nagrać coś lepiej, a nie walić rozprawkę z tezą, antytezą i argumentami.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

CCORD pisze: 05 wrz 2025, 16:04 Ty śmiałeś się z ślizgawki zjebie
Chorych ludzi z forum niedostępnego dla ciebie
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

@przedszkolanek dobra przyznam rację że w przypadku beefu Eripe z Bedim tam się trochę podpaliłem ale byłem jednym z niewielu oddających trochę propsow ripowi to się wyróżniałem

Ale tutaj? Ni chuja, ja nawet dużo nie pisałem w tym temacie w porównaniu do innych userow, nie byłem za nikim a nawet propsowalem nuty Mesa ale dziś po tej storce z blizna po prostu coś we mnie pękło i zdałem sobie sprawę że to człowiek zaburzony. Przecież w tej storce o bliznach ten szaleńczy pusty wzrok w manii jakiejś, te zbliżenia na suta skórę, no kurwa masakra i dramat

Dalej sobie odpalę Samice Psa bo jest elegancko przewinięta ale pod względem charakterologicznym nie mam już za co mieć dla tego chłopa szacunku. Kompromituje sam siebie i tyle, i tylko Lil Rycha mi szkoda
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

@saturn co myślisz o tym beefie?
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

dr zjeb pisze: 05 wrz 2025, 16:09
francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 16:02
No ale do tego przecież wystarczy powiedzieć, że dany grajek jest chujowy i nagrać coś lepiej, a nie walić rozprawkę z tezą, antytezą i argumentami.
no dokladnie, tylko czy mes faktycznie nagral cos istotnie lepiej? nie. czy celne/prawdziwe brudy, wzmacniaja przekaz? w chuj, nawet jak sa wczesniej znane. nie zgruzujesz przeciwnika mowiac, ze se zapraszasz cutie na kwadrat. ale jak ktos ci powie ze te cutie maja fiutki to juz jest beczka
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Bardzo lubię jak przedszkolanek sie denerwuje bo wtedy zaczyna pisac identycznym stylem i używać tych samych wyrażeń co użytkownik jotwupe
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 16:02 ja nie mowie, ze "bycie chujowym raperem" to nie jest argument. jak najbardziej jest, ale trzeba go solidnie poprzec, przekonac o jego prawdziwosci, bo inaczej zaden argument, jaki by mocny w teroii nie byl, nic nie znaczy jesli przeciwnik powie sprawdzam, po prostu
no i super, ale nie powiedział, no i jest na wierzchu, bo tedemu już beef ewidentnie na banie wjechał, jak fleszbeki z wietnamu beefu z peją
a dla mesa bycie pojebem to jest stan naturalny on nawet ze strefy własnego komfortu noska nie wyściubił jeszcze
no to jaki może być inny werdykt?
to mierzenie beefu na argumenty to jest serio jakieś ocenianie, kto ładniejszą pałę wziął do ręki, a przecież nie o to chodzi, tylko o to jaki tą pałą dojazd zrobisz
dr zjeb pisze: 05 wrz 2025, 16:09 No ale do tego przecież wystarczy powiedzieć, że dany grajek jest chujowy i nagrać coś lepiej, a nie walić rozprawkę z tezą, antytezą i argumentami.
no w sumie, można to i w ten sposób sformułować, pozdro ekolego
francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 16:02 pozdro pedale
jak coś, to nie czuj się zachęcony, to były klasyczne dla plhh strzały w powietrze
beng, beng, beng
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

strzelam że Saturn za Jacula. Po pierwsze flak, a Mes ruchacz, Oskarek deweloperski
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 16:03 za to debilu jebany śmieciu, bym ci w ryj napluł jakbym cię spotkał, nie wystarczyło ci dwa razy napisanie wprost, że żadnego usprawiedliwiania tam nie było, to trzeci stejtment byłby na ryj od razu, napis sobie od razu nikt z forum na mordzie jakimś markerem niezmywalnym, żebym wiedział komu
Harpagan, nie rozpędzaj się. Jakbyś mnie spotkał, to lepiej żebyś sobie w porę przypomniał, że to nie Internet :lol:

Swoją drogą na „O muzyce” na portalu z kreską był taki koleś o nicku „Etenszyn: DeNekstHejt”, przegrzany truskul, co napierdalał jeszcze większe ściany tekstu niż ta przedszkolanka i łapał niesamowitą wczutę. Gremialnie osrywany, aż się w końcu obraził na forumek. Paradne to było.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

jajca pisze: 05 wrz 2025, 16:14 Bardzo lubię jak przedszkolanek sie denerwuje bo wtedy zaczyna pisac identycznym stylem i używać tych samych wyrażeń co użytkownik jotwupe
1) serio? ja nie zauważyłem
2) jeżeli nawet, to nie ze zdenerwowania tylko z racji dobrej zabawy
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

dwa pady i jaranie, wersalka i ja na niej
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

wgl po chuj tede te podbitki wieśniacke daje gdzie jęczy jakby nadepnął na lego w nocy? w pierwszym dissie to jest, w trzecim też. Wsłuchajcie się
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 16:19 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 2 razy.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ