[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
LuvSic

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: LuvSic »

Cz4rny1337 pisze: 05 wrz 2025, 15:23 ja tam team tede i team bedoes i co teraz
+2
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

CCORD pisze: 05 wrz 2025, 15:25 Jeszcze kilka stron i Tede będzie dominował, przynajmniej do następnego dissu Mesa. Trzeba zrobić jakieś badania socjologiczne na podstawie tematu.
Bez kitu, każdy diss z upływem czasu z gówna obsranego staje się mniej gówniany.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
LuvSic

bo hejterskie rury na początku najwincy majo do powiedzenia a z czasem wygrywa hib hob /s lub nie s jak kto woli
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 15:10 Swoją drogą dawajcie zdjęcia gdzie Mes wygląda najbardziej na pół-przyglupa

Mój pick

Obrazek
To ten kosa kosinski co sie madrzy na twitterze i ma kanal od testowania chinszczyzny i twierdzi ze jest wielka wartoscia dodana dla gospodarki?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

tony soprano po miesiącu bycia landlordem
to kurwa forum rap, nie wizaż
Mateuniooo

Post autor: Mateuniooo »

No i chuj, i wiesz, nie jestem homofobem
Więc nie obrażam twoich fanów jak ty moich, Pioter
Czy to wgl jest punchline? Bo ja to rozumiem tak, że Piotr obraża fanów Tedego bo jest homofobem czyli fani Tedego to geje?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Upośledzony Mes by wyglądał tak:
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
LuvSic

raczej, że nazywałby fanów pjotera pedałami jakby chciał ich obrazić, ale nie jest homofobem
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 14:31 Ma ktoś zapisana te storke o bliznach? To nie może zniknąć tak jak Belmondo w wannie. Jedna z mocniejszych odklejek raperów w historii pl.
kurwa typie, sam weź jakieś neuroleptyki czy co to tam się na uspokojenie bierze (melisa raczej nie wystarczy), bo latasz po tym forum podniecony jak nastolatek lvl 13, co pierwszy raz gołą dupę zobaczył przez dziurkę od klucza w drzwiach damskiej szatni na wuefie
Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 15:10 Swoją drogą dawajcie zdjęcia gdzie Mes wygląda najbardziej na pół-przyglupa
kurwa typie, on ci siostrę zrobił, że takie neurotyczne gówno o nim postujesz średnio raz na stronę, chłopaka ci odbił, o co kurwa chodzi?
wynajmujesz od lil ryszarda i powiadomienie o podwyżce czynszu od października wjechało? czy ki chuj
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:21 Zrobiłem chyba 7 odsłuchów tych „3 komór” i byłem może trochę za bardzo krytyczny. Nie jest to takie złe.
to posłuchaj jeszcze 77 razy jak pan jezus przykazał i wtedy w ogóle ci się spodoba
WesolyJozek pisze: 05 wrz 2025, 15:22 Chuj z tym jakim kłamca, odklejusem i kurwą jest jeden czy drugi, byle numer bujał.
no kurwa, jeszcze miesiąc i odkryjesz, że wszyscy raperzy to kłamcy, odklejusy i kurwy, a miną dwa i zrozumiesz, że w muzyce chodzi o to, żeby bujała (oczywiście oprócz jimek hiphop history orchestra, bo ta ma akurat kaleczyć uszy)

tak ogólnie to niezła wkrętka tutaj u niektórych, że tede cokolwiek wygrywa, on jest na prostej drodze, żeby to przejebać
a mes już kurwa nic nie musi, byleby nagrał coś nie gorszego od poprzednich dissów, da tam ze trzy memlajny i to zawodach
CCORD pisze: 05 wrz 2025, 14:58 No ale proszę was, od kiedy to memiczność/medialność jest równoznaczna z jakością?
w tej kulturze? od zawsze
CCORD pisze: 05 wrz 2025, 15:25 Jeszcze kilka stron i Tede będzie dominował, przynajmniej do następnego dissu Mesa. Trzeba zrobić jakieś badania socjologiczne na podstawie tematu.
ale żeby wiedzieć, że polacy to głuchy naród, nie trzeba wcale żadnych badań przeprowadzać
francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 15:07 prowokuje te potyczke a w sumie chuja ma na przeciwnika
no bardzo dużo ma na tedego - przede wszystkim to, że jest chujowym raperem, przecież większość dissów w historii tej muzyki miała taki punkt wyjścia (reszta to kalkulacja marketingowa)
jednak to jest spustoszenie w głowie słuchaczy poczynione (przez beef peja-tede zresztą pewnie), że im się ubzdurało, że diss musi być o coś konkretnego, że muszą być linijki, brudy, białka i inside stories - nie kurwa, wystarczy, że uważam cię za rapowego debila i nie masz prawa zaśmiecać sceny swoim marnym pierdoleniem, wykurwiaj stąd, a wszystko pozostałe to jest akurat kij, który był w pobliżu i wszedł do ręki - a wy tu kurwa chcecie się licytować, kto pokazał w beefie bardziej ozdobnego drąga, kurwa z kolegami się umów na takie pedalskie porównywanie, który ma ładniejszego

taka jest moja prawda hiphopu, pedały
pozdro dla prawdziwych
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

Ale Przedszkolanek zrobił się męski i władczy. :joint:

Wystarczyło PCC 2.5 przesłuchać od deski do deski.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Mateuniooo

Post autor: Mateuniooo »

LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 15:36 raczej, że nazywałby fanów pjotera pedałami jakby chciał ich obrazić, ale nie jest homofobem

No tak zakładam że miało być ale czy tak wyszło z tego tekstu to nie jestem przekonany xd
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 15:37 to posłuchaj jeszcze 77 razy jak pan jezus przykazał i wtedy w ogóle ci się spodoba
Nie no w twoje opinie to akurat autystyku wbijam chuja, bo nadal pamiętam Twoje pseudointelektualne wysrywy o „elytach”, gdzie nie kumałeś, że poza elitami władzy, są jeszcze elity finansowe, kulturowe i że jest to nieostry podział, dodatkowo robiłeś fikoły, żeby usprawiedliwiać zbrodnie komunistycznych skurwysynów, więc na tym apologeto zakończmy, repliki już się ode mnie nie spodziewaj.

A co do „3 komór” to coraz lepiej mi to wchodzi, Tede jednak rozjebał.
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Mateuniooo pisze: 05 wrz 2025, 15:39 tak zakładam że miało być ale czy tak wyszło z tego tekstu to nie jestem przekonany xd
Dobrze wyszło, nie jest homofobem więc nie będzie obrażał fanów piotruli (w domyśle gejów)
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 15:41 przez moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Kurwa ja w tym temacie na luzie se posty wrzucam i nawet nie uważam żebym w tym temacie się wyróżniał pod względem spamowania czy nakurwiania skrajnych opinii, a ten kiep się przyjebal dla zasady żeby dominację pokazać xdd ale edgy alfa user, przedszkole jebane kurwa
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

no przedszkolanek jest specyficzny i przekonany zawsze o swojej nieomylności i tym, że jego opinia jest jegsza bardziej niż innego insza
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

przynajmniej cos sie dzieje na forum przedszkolanek daj spokoj niech se pisza
Obrazek
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

sentino x twr x ten typ mes ale by to siadło taka płytka schizofreniczna
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Oglądnąłem te storki numera. Ale to jest łeb. W co 3 zdaniu sobie przeczy. Tede manipulant, a potem, że wysłali mu smsa prowokacje. nie wie czemu abdul 🙄( czy ki chuj) poszedł do Tedego, a potem że wie że ma trudny charakter....
Awatar użytkownika
LuvSic

przedszkolanek pisze: 05 wrz 2025, 15:37 bo latasz po tym forum podniecony
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

:lol: :lol:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ