[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
- gods bidness
^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Ciekawe jak się terapeucie Piotera podoba, że jego pacjent jara/ćpa tak że w trakcie wywiadu go ssie i musi zarzucić, rucha randomowe szony i po nocach uskutecznia boks domofoniczny. Gdzie superwizja gaddemyt
Zenek z natury był bardzo sprytny
Dla prawa raczej nieuchwytny
Dla prawa raczej nieuchwytny
Może mu to przepisał wszystko
Każdy coś mu albo na niego przepisuje, jak nie ojciec, to terapeuta.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
arystokrata91
Jaka jest geneza wyrazu „rondlarz”?Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
- ART
od rondla
- JESTEM_HIPHOPEM
widzę, że ślizgersi nic się nie zmienili przez te lata i forumingują jak dzisiejsze typowe alternatywki i jarają się przeciętnymi wałkami okraszone pato otoczką. elyta. 
Pomyliles tematy beefów
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.
https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
- Haczapurjan
O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Fullcap=rondelarystokrata91 pisze: ↑03 wrz 2025, 13:26Jaka jest geneza wyrazu „rondlarz”?Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
Nosiciel fullcapa=rondlarz
Bile=jądra
Suka=tede
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@JESTEM_HIPHOPEM TO PISZ KURWA CO JEST PIĘĆ NA CHUJ MIESZASZ I UDAJESZ ŻE COŚ WIESZ KIM TY JESTEŚ
- marmolad_k2
Bortwickiem
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Zawsze mnie rozwala to, że to ten dzwoniący ziomek dostał płytę w prezencie.Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:38O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE JONGMEN
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE JONGMEN
- gods bidness
"Potknięcia w drodze do trzeźwości są normalne. Ważne żeby nie potykać się codziennie dwa razy dziennie. Tyle na dziś 300 zł."
- Haczapurjan
JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑03 wrz 2025, 13:28 widzę, że ślizgersi nic się nie zmienili przez te lata i forumingują jak dzisiejsze typowe alternatywki i jarają się przeciętnymi wałkami okraszone pato otoczką. elyta.![]()
Na rap przyszedłem na portal z kreską
Tak dziecko, kurestwo wygląda kiepsko
Na głównej wciąż udają, że mnie nie ma
Za to na forum głównie na mój temat
Przesłuchałem te dwa kawałki i jeśli on serio podaje je jako przykład numerów o czymś, to aż boję się sprawdzać cokolwiek więcej z tych jego nowych rzeczyHaczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:38O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
- JESTEM_HIPHOPEM
GRANIECKYYYYYYYU
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE JONGMEN
FREE BORTWICK
FREE SMLY