Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
9
100%
A skądże znowu
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Re: Ekstraklasa

Post autor: mql »

nie ukrywam, że mało rzeczy mi sprawi taką satysfakcję jak wyjebanie się na ryj sympatycznego habibskiego persa
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Przecież piękny jest ten odklejeniec, niech zostanie jak najdłużej w polskiej piłce
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dokładnie, alex goat
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

odkleiło to mu sie co najwyżej jądro od japy Jarosława Gambala
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
banger

Post autor: banger »

Oczywiście, że to jest ogromna wartość dodana w uniwersum Ekstraklasy. Gdyby Habibi był na forumku, to miałby własny temat z 200 stronami, oraz liczne grono osób czekających na kolejną opowieść lub post barwnego Persa.
2do5

Post autor: 2do5 »

potter pisze: 02 wrz 2025, 0:07 Przecież piękny jest ten odklejeniec, niech zostanie jak najdłużej w polskiej piłce
no tak, ale im więcej od rzycia ciosuw, tym więcej odklejonego i creepy* kontentu, więc ja kupuję te narrację o wyjebaniu się na ryj, przy okazji Pogoni też

*diss na ElCamilo
Spoiler
zobaczyłbym se współpracę takiego Sasala i Habibiego
Awatar użytkownika
potter

Kacperek Urbański oficjalnie w Legii, hot or not? Czy będzie chociaż najlepszym Urbańskim z Legii? Nie no, kumam podjarkę ale oczekiwania są ogromne wobec niego, plus jak w Polsce się nie pokaże z jakiejś wybitnej formy tak żeby za rok czy dwa wyjechać znowu to potem już będzie mu ciężko na coś więcej niż turecka albo grecka liga więc imo dużo ryzykuje, Legia znacznie mniej.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2025, 17:27 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

HAHAHAHAHAHA ROZJEBIEMY WAS WSZYSTKICH TERAZ
MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA

MICHAŁ ŻEWŁAKOW :bowdown:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

a ja dość sceptycznie podchodzę (wcale nie staram się być edgy) - duża kasa za młodego ofensywnego piłkarza, który ciągle może być chimeryczny, w tle miasto, które przeżuło niejednego talenciaka i podwójna presja ze względu na klub i wydane pieniądze, czytaj: co może pójść nie tak? ale obym się mylił, jest potencjał na fajną historię (swoją drogą strach pomyśleć, co by JZ ugotował w taki dzień; Colaka może by wymyślił, ale poza tym jakiś Wolski i Velde pewnie)

jeśli chodzi o Pogoń, to ja mam taką obserwację, że haczihaczi szybko sobie zbudował twardogłowy kościół - pod który post na twitterze nie wejdziesz, "boss to", "boss tamto", jakby zbudował klub od czwartej ligi, a on tu parę miesięcy jest ledwie. nie wiem, może życie w mentalnym konkubinacie z Mioduskim wykastrowało z szacunku do właścicieli klubu, ale jak patrzę na to z boku, to trochę się dziwię (i tak, wiem, twitter to mała bańka)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no musi napierdalac, a nie wiem czy jest do tego zdolny tak o, to jednak piłkarz momentów (i to, na razie, dosyć niewielu)
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Skończy jak Kapustka.
Awatar użytkownika
joey

Kapustka był na innym etapie kariery jak przychodził do Legii, tu jednak jeszcze jest w czym rzeźbić
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Zgadzam sie z @joey, to będzie flop
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

joey pisze: 02 wrz 2025, 19:07 jakby zbudował klub od czwartej ligi
Większość po prostu ma świadomość, że gdyby nie ten wariacik to w tym momencie byłaby właśnie IV liga (piąty poziom). Godziny od rozjebania klubu, od braku możliwości użytkowania stadionu, od kolejnych pijawek chcących tylko ciągnąć hajs na procent, a tu chłop wszedł, wypierdolił większość zgnitego towarzystwa, spłacił ze swoich pieniędzy 50 grubych milionów, zrobił ciekawe transfery, w Szczecinie chodzi w miejsca dla zwykłych mieszkańców, żaden lux VIP, z każdym pogada, fotę zrobi, napisze jakie ma plany. To jest niebo a ziemia w porównaniu do Mroczka który klub prawie spuścił w kiblu, serio u nas po latach jednej wielkiej ciszy wokół klubu i samych artykułów jak tu jest wspaniałe a była jedna wielka chujnia może być teraz euforia.

Wiem, że kibicom klubów, którym nie grozi nic gorszego niż miejsce w środku tabeli a trzy słabsze mecze są pretekstem do protestów może być ciężko to zrozumieć, ale serio byliśmy nad przepaścią.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
joey

w moim idealnym świecie właściciele zasłużonych klubów muszą się trochę bardziej napocić niż tylko rzucić workiem z pieniędzmi, ale ostatecznie chyba jestem w stanie zrozumieć, że szczególnie w kryzysowych sytuacjach są różne priorytety i w ten sposób wznosi się pomniki.

ale też nie ukrywam, że ja nadal nie jestem przekonany co do tej postaci i pewnie dlatego patrzę bardziej sceptycznie na takie rzeczy
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Nie no, jeszcze nie pomniki, ale musisz zrozumieć, że tutaj widmo kolejnego startu od IV ligi było bardzo realne, a nie tylko podawane do informacji jako straszak, dziś spłacony został kolejny pożyczkodawca, póki co jedyne czym Alex może się zasłużyć przez te kilka miesięcy to pieniądze, bo niby czym innym? Jeszcze zbyt mało czasu żeby oceniać wynik sportowy, a tak jak pisałem - obiecał, że spłaci? No i spłaca. Obiecał transfery? Robi transfery. Obiecał, że klub będzie bardziej transparentny? Czasami jest aż za bardzo. Byliśmy w takiej dupie, że piłkarze nie wychodzili na trening, protestowali, pracownicy klubu nie otrzymywali wynagrodzeń, firmy, które świadczyły usługi dla klubu również, kilkadziesiąt milionów długów, no nie jest to byle co i nie było zbyt wielu chętnych żeby w to wejść i wyłożyć swój majątek aby to spłacić, jedynie postaci typu Karol Zaborowski, który chciał ratować klub kolejnymi wysoko oprocentowanymi pożyczkami.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
potter

Ja pierdole, wielka afera bo chłop pojechał sobie na wesele w czasie tygodnia, w którym i tak nie ma nawet meczu, aż oświadczenia i przeprosiny muszą wydawać :rotfl:
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

no ale wjebali trzy mecze z rzędu i wzięli nowego trenera żeby to jakoś posklejał a przerwa na kadrę jest do tego idealnym momentem
Awatar użytkownika
potter

To co mają trenować teraz całymi dniami czy co? Mikrocykl był rozpisany, chłop nie poleciał na wesele ziomka z podstawówki tylko wiceprezesa klubu czyli defuckto swojego przełożonego, a oni po niego prywatnego samolota wysyłają, bo właściciel się chciał przypodobać kibicom, którzy są źli. Nie wiem jak w Grecji jest, ale wesela chyba nie trwają długo więc jakby wrócił dzień później to też chyba nic takiego by się nie stało. A już na pewno nie jest to taka gruba afera żeby jakieś oświadczenia klub musiał wydawać i prostować. Absurd.
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

nie przekonasz mnie, że trenowanie indywidualne będzie bardziej efektywne niż piłowanie taktyki pod okiem nowego trenera, zwłaszcza gdy w drużynie masz pół składu nowego. nie mówimy o dwóch dniach tylko wolnym od poniedziałku do soboty.

druga sprawa jak to rozwiązali, bo nie wierzę że decydenci nie wiedzieli o planach trenera wcześniej, więc faktycznie wygląda to jak gaszenie pożaru żeby się przypodobać kibicom.
ODPOWIEDZ