Peja
Re: Peja
No właśnie, wolę posłuchać jakiegoś eksperta w danej dziedzinie, a nie krzyczenie haseł na koncercie hip-hopowym.
To samo tyczy się kiboli i narodowców, którzy w życiu żadnej książki nie przeczytali, a wypowiadają się na temat historii
To samo tyczy się kiboli i narodowców, którzy w życiu żadnej książki nie przeczytali, a wypowiadają się na temat historii
Podobno wspiera od bardzo dawno i już na Ski Składzie coś było, ale nie wiem, nie pamiętam, nie zacytuję.
Tak czy inaczej - on nie szuka rozwiązań, nawet nie tyle "wypowiada się", co zajmuje stanowisko, robi to, co artysta robić powinien: wzywa do zaprzestania ludobójstwa i nagłaśnia sprawę, plus daje platformę osobom mądrzejszym od siebie w tym temacie. To o tyle ważne, że medialnie temat przez długi czas był dość cichy, a on uparcie go nagłaśniał - słucha go dużo ludzi, więc props dla niego.
Sykus wielokrotnie brał udzial w promowaniu debat eksperckich czy paneli dyskusyjnych w temacie sytuacji Palestyny.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W takim razie zwracam honorJose pisze: ↑31 sie 2025, 13:42Podobno wspiera od bardzo dawno i już na Ski Składzie coś było, ale nie wiem, nie pamiętam, nie zacytuję.
Tak czy inaczej - on nie szuka rozwiązań, nawet nie tyle "wypowiada się", co zajmuje stanowisko, robi to, co artysta robić powinien: wzywa do zaprzestania ludobójstwa i nagłaśnia sprawę, plus daje platformę osobom mądrzejszym od siebie w tym temacie. To o tyle ważne, że medialnie temat przez długi czas był dość cichy, a on uparcie go nagłaśniał - słucha go dużo ludzi, więc props dla niego.
Poprawiłem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wszystko pięknie ale nie może być tak że gość pozwala fanom na krzyczenie Jebać Izreael, no miejmy odrobinę oleju w głowie Jose. To jest szerzenie mowy nienawiści
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Nie porównujmy szerzenia mowy nienawiści wobec jakiegoś kondona z dredami, do szerzenia mowy nienawiści wobec państwa.
Mój styl życia to Piątkowo
- Vasco de Balboa
No prucie się do Multiego jest zdecydowanie bardziej dojebane niż jechania do spodu z Izraelem.
ciekawe czy peja wie że irańskie turbany wysyłają onucom drony na ukrainę@Bolo
Dodano po 10 minutach 5 sekundach:
widzę odwoływanie tedemu koncertów ośmieliło sympatycznego ryszarda
Dodano po 10 minutach 5 sekundach:
kurwa kto pytałW komentarzach jeden z fanów spytał rapera czy jest za likwidacją Izraela. – Nigdy nie uznałem państwowości tzw. izraela – odpisał mu poznaniak.
jaki risercz trzeba zrobić, żeby mówić, że czystka etniczna i bombardowanie dzieci jest hujowe? xdd
cztery żubry i dwie kurwy