[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: chuj »

wgl zachęcony rekomendacją Mesa kupiłem dziś se te książkę pt "Zato" o zamkniętych miastach w ZSRR i muszę przyznać, że zajebiście się zapowiada. jest w empiku za 5 dych, zainteresowanym polecam bo w tej dziedzinie nic nie dostaniecie lepszego w tej tematyce
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Burak pisze: 01 wrz 2025, 20:35 mam nadzieję że w preorderze nowego albumu Mesa będzie dodawane drzewo genealogiczne wydrukowane (wraz z wykonywanym zawodem i ilością posiadanych nieruchomości) żeby móc przestudiować na kiblu na spokojnie
w mystery boxie z kiścią fiutów
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Trzeba było kupić książkę o tych psach co jeden jebał a drugi mordę lizal
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

chuj pisze: 01 wrz 2025, 20:46 e książkę pt "Zato" o zamkniętych miastach w ZSRR i muszę przyznać, że zajebiście się zapowiada. jest w empiku za 5 dych, zainteresowanym polecam bo w tej dziedzinie nic nie dostaniecie lepszego w tej tematyce
a plutopia kate brown? temat trochę węższy ale koresponduje
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Karkovsky pisze:Mes teraz na początku kazdego kawałka powinien krzyczeć jak Sobota: spÓłdzielniA
Hahaha ja pierdole, co 5 post tutaj nadaje się do złotych ust

Wiekie 5 dla Was
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Cudowny posting tu leci, brawo chłopaki :bowdown: :bowdown: :bowdown:
A już myślałem że forumek zmierzam ku końcowi
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

My się produkujemy a Mes rucha właśnie tunezyjke z Maka

Swoją droga próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten podryw w okienku na McDrive, pracowałem trochę w maku to tam jest ciągłe granie o czasy i popędzanie, już widzę jak tam bajere i podryw na Lil Rycha kręcił i farmazon sprzedawał. Poza tym jak jacyś podrywacze się pojawiali to zaraz wszyscy pracownicy wiedzieli i bekę kręcili ze spermiarzy

Poza tym był kiedyś mem że Polka myślała że wyrwała Hiszpana a okazało się że to Hindus albo Cygan, jebnalbym jakby Mes uwierzył że ona jest z Tunezji a okazało się że z Indii, idealnie by się wkomponowało to w ostatni artykuł glamrapu o tym że popularny w Indiach się stał
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Zapomniałem woreczków na odchody wychodząc z psem na spacer i normalnie pomyślałbym "ciekawe czy się zesra" a dzięki Mesowi myślę "będzie obsrany output czy dupa silencio?"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Hahaha ostatnie strony - props, na głos cały czas

W ogóle stary hustler wyrywa biedną imigrantkę żeby ją wykorzystać - może któreś mieszkanie to kwatery pracownicze i jej jakieś wyrko ogarnie???
Obrazek
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

ta spółdzielnia to chyba niegodne hiphopowca buntownika przeciwko systemowi stanowisko@Bolo
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Sivestro pisze: 01 wrz 2025, 21:02 My się produkujemy a Mes rucha właśnie tunezyjke z Maka
zazdrościsz?
Sivestro pisze: 01 wrz 2025, 21:02 woją droga próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten podryw w okienku na McDrive
podjeżdża mes w swoim obszczporte, wyciąga pęk kluczy w liczbie quattro i pyta: "Do którego z mieszkań mojego lil richarda idziemy, my boo?"
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Może zostanie przyjęta do służby...? (jeśli umie czytać)
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
przedszkolanek

ale koniecznie od lat 200
mast

Post autor: mast »

Burak pisze: 01 wrz 2025, 20:44
oldschool pisze: 01 wrz 2025, 20:41 Gorzej jak drzewo będzie w formacie niedostępnym dla nas.
to pdfa, jak format jest zbyt abstrakcyjny i żadna drukarnia tego nie wydrukuje
Tylko do momentu, w którym do gry nie wejdzie jakiś „as i mój człowiek ABCDE, jeden z najwybitniejszych niezależnych drukarzy w Polsce, który w trudnej chwili podał mi, o nie, nie jedną rękę, żbiczki, to dla mięczaków i początkujących w tej grze, która nazywa się pomoc, podał dwie pełne, wielkie jak ciepłe bochny wiejskiego chleba (co powinno zainteresować damy, if you know what i mean gurrrl) ręce, i jak na prawdziwego harpagana przystało dopomógł nam na ostatniej prostej. I nie, nie oczekiwał za to złotych monet, dukatów, mamony, czy innych pierdolonych gówien, za które wasi ulubieni artyści gotowi są lizać sobie wzajemnie jajca przed kamerami. ABCDE jest ponad to, bo kuma, że prawdziwa sztuka nie ma nalepionej metki z ceną, jak nie przymierzając awokado w dyskoncie (nie to, że mam coś do awokado, bardzo spoko owoc lub warzywo, nigdy tego do końca nie załapałem). Tak że to say it simply - drzewo będzie w pdf, będzie dokładnie takie jak je sobie wyobraziłem i będzie ilustrować wielopokoleniową tradycję podążania własnymi ścieżkami, szanowania danego słowa i stania przy swoich, a nie bujania się jak tanie chorągiewki. Rok urodzenia 1897 coś znaczy, przynajmniej dla mnie i ludzi mojego pokroju, których mam nadzieję, że są tu pełne bataliony. Tymczasem kończę kochani, bo jako członek rady nadzorczej spółdzielni mieszkaniowej mam trochę obowiązków, do których, jak na poważnego człowieka przystało, poważnie podchodzę. Spółdzielczość to piękna tradycja, pamiętajcie o spółdzielcach i oddajcie im honor, jak będziecie mieli okazję. Wspaniała sprawa. Podobnie jak cutie, która właśnie weszła i zalotnie mruczy z przedpokoju. Ale nią zajmę się wcześniej niż sprawozdaniem z wykorzystania funduszu remontowego w ubiegłym roku. Jou.”
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

przedszkolanek pisze: 01 wrz 2025, 20:56 a plutopia kate brown? temat trochę węższy ale koresponduje
nie czytałem, ale z tego co widzę to jest powieść, a nie twarda literatura faktu.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Sivestro pisze: 01 wrz 2025, 21:02 Swoją droga próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten podryw w okienku na McDrive
hej mała może zrobimy wjazd do mojej chaty na Kabaty i złożę graty ci na mordę i się zleję na kołdrę
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 21:10 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Sivestro pisze: 01 wrz 2025, 21:02 Poza tym jak jacyś podrywacze się pojawiali to zaraz wszyscy pracownicy wiedzieli i bekę kręcili ze spermiarzy
Jak zwykły plebs zarywał, to tak się kończy. Landlordowi (ziemianin, ew. Pan, posiadacz ziemski) więcej wolno.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 21:12 przez CCORD, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

chuj pisze: 01 wrz 2025, 21:09 nie czytałem, ale z tego co widzę to jest powieść, a nie twarda literatura faktu.
nie no co ty, reportaż historyczny*
*no powiedzmy, że historyczny

Dodano po 43 sekundach:
też czarne to wydawało
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

A do menedżerów i reszty pracowników krzyknął "Y'all ta lady chocolate jedzie dziś ze mną" po czym rzucił im stówę za jej dniówkę, ona wyskoczyła przez okienko na mcdrive i wsiadła do jego quatroporte i odjechali z Lil Rychem i nową bejbimamą na nieznane rejony do jednej z jego kawalerek, gdzie młoda imigrantka uświadomiła sobie że nie warto być suką która jest robotna bo ta suka to Jacek
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

nie ma opcji, franczyzobiorca mcd to klasa społeczna wyżej od landlorda i nie wydałby mu ot tak swojej własności przed końcem szychty
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ