Paluch na Instagramie odniósł się do beefów i zaprosił do tańca
''Nie będę tutaj pierdolił kto wygrał (choć wielu by chciało) ale spoko że to żyje. To jedna z niewielu rzeczy którą odróżnia dziś hip-hop od reszty muzyki.
Dissujcie mnie kurwa bo dawno się nie napierdalałem <3 (ale tylko liga a nie jakieś przygłupy z neta czy freakfightów)
Paluch jeszcze przyznał że nie wie jaki jest jego rekord w wyciskaniu ale 110 kg robi na 12 razy. Imponujące!
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
jotwupe pisze: ↑01 wrz 2025, 7:17
Paluch jeszcze przyznał że nie wie jaki jest jego rekord w wyciskaniu ale 110 kg robi na 12 razy. Imponujące!
w dodatku może być najszczuplejszą osobą na świecie robiącą 110 na 12 razy, po typie ogólnie nie widać za bardzo żeby dźwigał i bardziej na biegacza wygląda
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
jajca pisze: ↑01 wrz 2025, 8:09
w dodatku może być najszczuplejszą osobą na świecie robiącą 110 na 12 razy, po typie ogólnie nie widać za bardzo żeby dźwigał i bardziej na biegacza wygląda
Efekt skali, wiadomo nie jest to sylwetka kulturysty ale tężyzna jest niewątpliwa mordeczko. Stałeś kiedyś koło niego? A widzisz a ja stałem i mimo że sam jestem dość pokaźnych rozmiarów to nie ta liga
Chuju jeszcze mam dla ciebie taką fotkę i co ty mi tu będziesz mówił: @chuj
A nie to jajca
Dobra koniec offtopu tematycznie wjeżdżam z bangrem
Burak pisze: ↑01 wrz 2025, 11:27
JEŚLI WASZ ULUBIONY RAPER NIE JEBIE SYJONISTÓW ALBO NIE JEST ZAPRZYJAŹNIONY Z KIMŚ KTO ICH JEBIE TO PRAWDOPODOBNIE WŁAŚNIE TERAZ SSIE KOMUŚ PAŁE
Dodano po 1 godzinie 2 minutach 20 sekundach:
Dodano po 6 godzinach 7 minutach 44 sekundach:
Glamrap w końcu podłapał:
Burak pisze: ↑01 wrz 2025, 18:46
Co by ten glamrap zrobił gdyby ślizgawki nie było? Redaktorzy by musieli rap scenę śledzić i słuchać rapu, słabo
Trzeba by go było wymyślić (na ślizgawce)
Dodano po 13 minutach 1 sekundzie:
Rychu się buja z jakimiś spoconymi kibolami a Paluch z przyszłym kapitanem reprezentacji Polski jeździ na wakacje i siedzi na trybunie VIP #detale
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Paluch na Instagramie odpowiedział na pytanie fana na temat konfliktu z Young Multim na co ten odpowiedział, że według niego złą krew między nimi spowodował Internet i zbieg okoliczności.
Z tą wypowiedzią nie zgadza się jednak Multi, który zareagował na to na swoim streamie:
"Ej, czy ja jestem jakiś upośledzony? Jak internet zrobił złą krew? A nie no dobra, sory. Faktycznie musiało tak być, że internet zmusił Palucha do wyjścia na scenę podczas swojego koncertu i zwyzywania mnie. Później go też zmusili żeby Instastories nagrywał, że sra do rapujących Youtuberów. No to faktycznie chyba tak było albo ja jestem jakiś upośledzony i nie pamiętam w ogóle ku*wa historii całej, nie wiem. Co to jest za story? Może w ogóle ja sobie to wymyśliłem?
To nie chodzi o to żeby kręcić jakąś ku*wa aferę, tylko mnie po prostu wku*wia jak ktoś zakłamuje przeszłość. Ku*wa no nie było tak. [...] To, że minęło tyle czasu to jakby spoko, ja też mam już wyje*ane, whatever ale ja nie lubię jak ktoś zakłamuje rzeczywistość.".
Hahaha, ale Multi realtalkiem zajebał i wyjaśnił łysego pawiana
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji