la coca madre
Re: la coca madre
zajebisty teledysk i świetne kobiety w nim występujące
mnie bardziej nurtuje pytanie czemu ten Pawko z uporem maniaka na kazdym klipie wystepuje w za małej koszulce która opina mu się na bebechu
nie wiem o co tu chodzi do jasnej kurwy
Spoiler

boże ten drugi jak rapuje
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
kurwa w sumie ten cinek w tym numerze jest dobrze to troche stylowo jak zyto przewinal, co od niego mozna potencjalnie sprawdzic, ten numer to taki jego przeblysk, czy cos po sobie ciekawego jednak zostawil?
Dodano po 34 minutach :
dobra huj juz cos tam wiem a jak ktos tez chce wiedziec to sie podziele hehe jak ktos lubi takich ulicznych wariatow stylowych niekonwencjonalnych to se moze sprawdzic
tu fajnie dal chociaz ten refren troche kulal, ale imo to on sie najlepiej odnajdywal na takch bitach niuskulowych
Spoiler
Spoiler
a to juz z tej plyty wydanej u palucha ptkwo na szybko gdzie sie cinek odnalazl
lirycznie to nie sa jakie wysokie loty, ale zajebiscie sie odnajdywal w takiej stylowce i nawet ten refren mu wyszedl
Spoiler
Spoiler
Spoiler
-
superstraight
- FruitOffTheWall
to jest zajebisty trakulec jacentego, wgl super refren też w numerze za pare baniek ż żyto
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
apropos rikiego jeszcze dla tych 3 sluchaczy lacocamadre na forum (wliczajac multikonta)
stary piec
daleko stad
czasem dobrze jest
nad dolina
za wolnoscia - a to akurat tygrys bengal wrzucal, ale warto wspomniec
i tu pojawia sie kurwa cala rozkminka jak to sie stalo sie, ze tak zdolny gosc tak slabo wypada na rapowych trackach
stary piec
daleko stad
czasem dobrze jest
nad dolina
za wolnoscia - a to akurat tygrys bengal wrzucal, ale warto wspomniec
i tu pojawia sie kurwa cala rozkminka jak to sie stalo sie, ze tak zdolny gosc tak slabo wypada na rapowych trackach