Panowie Wujek Ev wydaje nowy album, ktoś czeka? Kontynuacja 1 części, po singlach słychać ze album zapowiada się w podobnym klimacie. Gościnnie Alc, Larry June czy Blu.
Evidence - Unlearning, Vol. 2 (2025)
Evidence - Unlearning, Vol. 2 (2025)
Panowie Wujek Ev wydaje nowy album, ktoś czeka? Kontynuacja 1 części, po singlach słychać ze album zapowiada się w podobnym klimacie. Gościnnie Alc, Larry June czy Blu.
Re: Evidence - unlearning vol.2 [15/08/2025]
jedynka solidna i te single co ostatnio wrzucał też trzymają typwy dla niego poziom więc na pewno sprawdze jak wyjdzie
Re: Evidence - Unlearning, Vol.2 (15/08/2025)
Powiem tak, zapowiada się album typowo dla fanow Evidenca. Jeśli ktoś się nim nie jarał to po tych dwóch singlach nagle nie zacznie.
ciekaw jestem czy tu czasem nie będzie jakichś produkcji od OSTRa
- Hytry Wałek
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Słychać u Alchemista, że się nasłuchał młodzieży w swoim studio, zajebisty numer.
chętnie przyjąłbym takie LP od obu panów. Albo chociaż mała epeczka
zajebiste, prawda
- wilkstaryruchacz
Re: Evidence - Unlearning, Vol. 2 (15/08/2025)
OSTR się przewinął przez LA podczas powstawania tego albumu i wrzucał fotke z Evidencem (i Alchemistem)
dodatkowo już od dłuższego czasu była gadka o kolejnych wspólnych collabach o czym kilkukrotnie OSTR wspominał
i ostatnio dał też bit dla Frisco więc może będzie chciał coś podziałać produkcyjnie za granicą
dodatkowo już od dłuższego czasu była gadka o kolejnych wspólnych collabach o czym kilkukrotnie OSTR wspominał
i ostatnio dał też bit dla Frisco więc może będzie chciał coś podziałać produkcyjnie za granicą
Fajny ten numer Frisco, w Polsce OSTR nie ma chętnych na takie bity czy za mało płacą?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Stosunkowo mały hype na ten album jest a dla mnie to jest najbardziej wyczekwiana pozycja w tym roku
OUT NOW
@AseOne
Re: Evidence - Unlearning, Vol. 2 (2025)
Jestem po odsłuchu, nie zawiodłem sie. Czy przebije vol. 1 to się jeszcze okaże. Póki co zapadl w pamięci kawałek z Larrym - stawiam ze to będzie jeden z kolejnych singli.
spoko klimat, Mr Slow Flow nie zawodzi, ale czy to będzie miało jakikolwiek repeat value? wątpię.
Nie wiem jak to będzie u ogółu ale u mnie płyta nie schodzi z odsłuchu od piątku. Mega mi podeszła, nie zawiodłem się absolutnie. Spokojnie przebiła vol.1
Bardzo fajnie to wyszło.chlol.ma uchondo bitów i wytwarza jakąś aurę tym swoim slow flow. Siada.mi to od zawsze.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Mi siedzi, zwłaszcza, że niczego specjalnego nie oczekiwałem, a tu miłe zaskoczenie.
Piękny album, ale ja od jakiegoś czasu w zalewie przewożonego szamba mam słabość do przyziemnych przekmin Evidence