Spoiler

to nie jest tak że on nie gra żadnych koncertów bo nikt go nie interesuje, nie, on musi ODMAWIAĆ koncertów
Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
tchórzaaaa

Chłop jest po rozwodzie i ma dzieciaka tylko na weekendy, zdajesz sobie sprawę jaki ogrom wolnego czasu i spokoju na przestrzeni tygodnia zyskał, zwłaszcza, że nie pracuje na pełny etat? Ja myślę, że robi to zwyczajnie z nudów, dla zabicia czasu. Mam na myśli tłumaczenie się w komentarzach i wchodzenie w tego rodzaju dyskusje.Hellrazor pisze: ↑31 sie 2025, 4:40 To z czego wynikają takie posty? Ja mam wrażenie, że przez.ten cały artyzm do tej pory nie dowiedzieliśmy się o co Mesowi dokładnie chodzi w tym beefie. Przez to żonglowanie tematami, a nie piłką każdy temat jest traktowany po macoszemu. Najlepiej to wyłożył Wini.
wgl te skriny - on sie nimi chwali? xD w sensie ciśnie typa w tak bezbecki sposób na poziomie jakiegoś pezeta w komentarzach na fb i to jeszcze skrinuje ta?
Tzw. mean duck
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Pełna zgoda tutaj, popracować nieco nad tekstami (chociaż ta odklejka sama w sobie jest wartością) i chłop będzie bardziej fresh niż LSO.
XDDD, świetne porównanie