najlepsi fristajlowcy plebiscyt
Re: najlepsi fristajlowcy plebiscyt
tak w kontekscie muflona, który często dokonywał tzw masakr (ymcyk[rip] na woś), chciałbym docenić moją ulubioną masakrę dokonaną przez flesza (rip) na dolarze - przejebane stilo miał chłopak w tej bitwie, co prawda mało dopracowane, ale to było jeszcze w czasach, kiedy dopiero definiował się panczlajn a freestyle raczkował
ten wjazd zaczynamy pociąg włoski, kto tutaj stoi? dziecko specjalnej troski, a później ale wiesz, ja jestem bausiarzem, wiesz co ja robię z hajsem? ja go palę, zgadnijcie co zrobię z dolarem 
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Re: najlepsi fristajlowcy plebiscyt
Solar w swoim prime był ot poprawnym freestylowcem jakich było wiele, ja go umieściłem za jego arc pt bogaty ziomek Tomba czyli alter ego pod którym se wrócił po latach do free i rzucał zupełnie luźne śmieszne gowno z zajebistym flow w epoce kiedy wszyscy spinali dupe jak ostatnie cwele
A z muflonem mam ten problem ze wydaje mi się ojcem tego filipkowego drewnianego free na drugi wers, ale dochodzi jeszcze komponent zacinania się i kompletnego antytalencia jeśli chodzi o jakiekolwiek flow. Filipek z edziem to przy nim raperzy przez wielkie R, a i studyjnie jedyne co słyszałem od niego to ta koszmarna zwrotka na eklektyce będąca najgorszym punktem całego mixtapu
Ponadto mam do gościa osobisty uraz, bo na starym forum był na maxa wczutym lamus truskiem który zwalczał uliczny rap. Z głowy szczególnie utkwil mi w pamięci temat płyty bc klasyk, odkopcie se
Poza tym nigdy nie miał naprawdę zjawiskowego sezonu gdzie miałby zajebista passę niczym flint w 2009 który nawijał wtedy jakby go nawiedził ghostwriter
A z muflonem mam ten problem ze wydaje mi się ojcem tego filipkowego drewnianego free na drugi wers, ale dochodzi jeszcze komponent zacinania się i kompletnego antytalencia jeśli chodzi o jakiekolwiek flow. Filipek z edziem to przy nim raperzy przez wielkie R, a i studyjnie jedyne co słyszałem od niego to ta koszmarna zwrotka na eklektyce będąca najgorszym punktem całego mixtapu
Ponadto mam do gościa osobisty uraz, bo na starym forum był na maxa wczutym lamus truskiem który zwalczał uliczny rap. Z głowy szczególnie utkwil mi w pamięci temat płyty bc klasyk, odkopcie se
Poza tym nigdy nie miał naprawdę zjawiskowego sezonu gdzie miałby zajebista passę niczym flint w 2009 który nawijał wtedy jakby go nawiedził ghostwriter
złap książkę, złap reset
free smly
free smly