[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
jajca

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: jajca »

Haczapurjan pisze: 29 sie 2025, 11:39 To było jeszcze na grubo przed pandemią, przecież Tede już w 2019 na „Karmagedonie” nawijał: „(…) jak nas dojechał uliczny ZAIKS, to byłeś obsrany na spodniach” czy coś takieg
tak bylo i tede objasnial to w wywiadach, ale ogolnie w srodowisku kazdy o tym wiedzial juz wczesniej i to nie byla prywatna sprawa. zabawne, ze jacek placek teraz mowi, ze ten kawalek hwdpiratom to byl ogolnie pomysl numera, ktorego pozniejsza sytuacja bardzo stresowala
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Hg to akurat na naliczeniach się znają tylko z drugiej strony :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
jajca

Oportunistycznyebaka pisze: 29 sie 2025, 11:42 W ogóle kurwa co to ma być uliczny zaiks i kurwa wilku z bilonem jako naliczacze
no dali sie nabrac na blef i zachryply glos Maciusia Bilki, a jeszcze tede upodlony słynna infamią był tym latwiejszym celem

w ogole zajebista byla odpowiedz numera dla tedego
wiesz co jest najgorszym frajerstwem? Przyznanie się do tego, że zapłaciłeś haracz bandziorom, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale to jest najgorsze frajerstwo.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2025, 11:50 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Oportunistycznyebaka pisze: 29 sie 2025, 11:42 Pełna zgoda Panowie? Karmagrdon rozpoczął, później zdjęcie i filmik tdfa. W ogóle kurwa co to ma być uliczny zaiks i kurwa wilku z bilonem jako naliczacze
Tede na przedostatnim lajwie nawet się parę razy uzewnętrzniał, że Wilku mu normalnie podaje rękę, ale że w życiu by z nim nie nagrał po tej akcji z ulicznym ZAIKS-em, a tu Numer nie miał takich oporów natury etycznej i jeszcze bardziej go za to zaczął cisnąć :lol:

Nie wiem, o ile pamiętam, to Bilon z Wilkiem jakichś mokotowskich do tego najęli czy coś w ten deseń i zrobiło się niemiło, a Tedzik pewnie wiedział, do czego ci ludzie są zdolni i wolał się dogadać po dobroci. Nie sądzę, żeby się obsrał tego kretyna Bilona albo bezzębnego Wilka. Chyba że rzeczywiście ktoś ich wziął na huki po prostu, a był zwykłym pędzlem, tyle że oni wydygali, bo tak tej ulicy się boją XD
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Haczapurjan pisze: 29 sie 2025, 11:39 A o uliczny ZAIKS już go pytał Rawicz chyba w 2013 w jakimś wywiadzie, gdzie Rawicz nagle z dupy go pyta o uliczny ZAIKS i żeby objaśnił to pojęcie
bylo to w serii Najgorsze Pytania chyba
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
jajca

Haczapurjan pisze: 29 sie 2025, 11:46 Nie wiem, o ile pamiętam, to Bilon z Wilkiem jakichś mokotowskich do tego najęli czy coś w ten deseń i zrobiło się niemiło, a Tedzik pewnie wiedział, do czego ci ludzie są zdolni i wolał się dogadać po dobroci. Nie sądzę, żeby się obsrał tego kretyna Bilona albo bezzębnego Wilka. Chyba że rzeczywiście ktoś ich wziął na huki po prostu, a był zwykłym pędzlem, tyle że oni wydygali, bo tak tej ulicy się boją XD
chyba opcja nr 2, bo Wilku sam byl naliczany na mokotowie, a Bilon jest za krotki nawet na Afrojaxa xD

no i to byl szczytowy okres wydarzen post-beefowych z Peją, gdzie Tede byl w kulminacyjnym momencie manii przesladowczej, totalnie zaszczuty i panicznie bal sie wpierdolu z kazdej strony, a jakieś odkucia były mokrym snem co najwyżej. to, ze musial sie kumplowac z jakimis numerami czy dioxami mowi samo za siebie
Ostatnio zmieniony 29 sie 2025, 11:55 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Żeby było jasne, ja wiem mniej więcej o co chodziło z tym ZAIKS-em ulicznym, ale żyłem w świadomości że to za jakiś bit posadzony na płycie prawdepofiedziawszy, której nigdy nie sprawdziłem, o kawałku HWDPiratom nie miałem pojęcia, no kurwa jak oni zapłacili za bit na nielegalu to nie mam pytań :rotfl:
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

https://glamrap.pl/od-dzisiaj-placisz-n ... z-hemp-gru
Może Wilku sam się wpierdolił na minę nasyłając mokotoskich na chłopaków z WFD. Chłopaki poczuli piniondz w rapie i poszli naliczać dalej :rotfl:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

jajca pisze: 29 sie 2025, 11:53 chyba opcja nr 2, bo Wilku sam byl naliczany na mokotowie, a Bilon jest za krotki nawet na Afrojaxa xD
Bardzo możliwe. Często byle wychechłaniec, który po prostu ma zakazaną mordę, wystarczy że podniesie trochę głos i ludzie pokroju Tedzika będą zesrani. Nie musi nawet mieć pleców, wystarczy groźny wygląd. Tu coś takiego mogło mieć miejsce.

No i tak jak piszesz - był już dostatecznie zahukany przez Charliego P i jego sajko

BTW. Ciekawe ile Tede musiał wyłożyć tej kapuchy za ten bit. To były czasy „Powrócifszy”, więc to 2009 rok o ile dobrze kojarzę, tak że myślę że z 5-10 koła może. Chuj wie, cennika nie znam xD
Ostatnio zmieniony 29 sie 2025, 12:01 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Wilka z tego co kojarzę chyba chcieli naliczyć a koniec końców nic nie płacil, jednak dostał po mordzie.

Przecież to kurwa zupełnie w innym świetle stawia Tedego, który ostatnio, jak już było zauważone, mówi ze wita się z Wilkiem. Przecież kurwa po takiej akcji nigdy bym się z kutasem nie przywitał.
Awatar użytkownika
jajca

Oportunistycznyebaka pisze: 29 sie 2025, 11:58 Przecież to kurwa zupełnie w innym świetle stawia Tedego, który ostatnio, jak już było zauważone, mówi ze wita się z Wilkiem. Przecież kurwa po takiej akcji nigdy bym się z kutasem nie przywitał.
dokladnie, a jeszcze nizej jest numer raz ktory nagral kawalek z wilkiem xD
Haczapurjan pisze: 29 sie 2025, 11:57 BTW. Ciekawe ile Tede musiał wyłożyć tej kapuchy za ten bit. To były czasy „Powrócifszy”, więc to 2009 rok o ile dobrze kojarzę, tak że myślę że z 5-10 koła może. Chuj wie, cennika nie znam xD
mowil, ze 10k wylozyl, z czego 5k mial mu numer oddac bo akurat byl golodupcem ale tego nie zrobil xD
zreszta wiesz o tym przeciez
Awatar użytkownika
Haczapurjan

jajca pisze: 29 sie 2025, 12:08 mowil, ze 10k wylozyl, z czego 5k mial mu numer oddac bo akurat byl golodupcem ale tego nie zrobil xD
zreszta wiesz o tym przeciez
A to o tym tak, po prostu stawki zapomniałem.
Oportunistycznyebaka pisze: 29 sie 2025, 11:58 Przecież to kurwa zupełnie w innym świetle stawia Tedego, który ostatnio, jak już było zauważone, mówi ze wita się z Wilkiem. Przecież kurwa po takiej akcji nigdy bym się z kutasem nie przywitał.
Ja do dziś traktuję jak powietrze eks-ziomka, który jakoś 9 lat temu napierdalał na mnie do mojej byłej, a ten mu kurwa zrobił szantaż z rozbojem cudzymi rękoma i rąsią rąsia. No jest to słabe, nie ma co ukrywać
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

jajca pisze: 29 sie 2025, 11:45

w ogole zajebista byla odpowiedz numera dla tedego
wiesz co jest najgorszym frajerstwem? Przyznanie się do tego, że zapłaciłeś haracz bandziorom, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale to jest najgorsze frajerstwo.
Wiadomo, jakby do numera mokotowscy przyszli to by to inaczej wyglądało
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

Mi sie zawsze kojarzylo ze to bylo 20k ale chyba rzeczywiscie 10k, swoja droga chujowa akcja nasylac na kogos bo se bit wzieli do jakiegos luznego kawalka gdzie jeszcze cie pozdrawiaja
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Awatar użytkownika
Haczapurjan

RATATATA pisze: 29 sie 2025, 12:45 Mi sie zawsze kojarzylo ze to bylo 20k ale chyba rzeczywiscie 10k, swoja droga chujowa akcja nasylac na kogos bo se bit wzieli do jakiegos luznego kawalka gdzie jeszcze cie pozdrawiaja
Borixon kiedyś w wywiadzie opowiadał, że za kawałek bodaj „Platynowe sombrero” Bilon wjeżdżał mu na koncerty i chciał go wyjaśniać, bo to komercha była i tak dalej.

Dla mnie zawsze Hemp Gru to były dwa czopki i wacki
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ej ty kolo też było do Boryga
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

"Liczę moich ludzi, liczę dalej niż do trzech."
Awatar użytkownika
Haczapurjan

SWN pisze: 29 sie 2025, 12:55 Ej ty kolo też było do Boryga
No tak i Boria odpowiedział tym kawałkiem

Swoją drogą jak się patrzy na liczbę łapek w dół w tamtym okresie, to od razu na myśl przychodzi beef Tedzika z Peją.
Jednak pseudo-uliczni farmazoniarze pokroju HG mieli o wiele większy poklask w necie. Na szczęście czas zaprzeszły, słusznie miniony
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

CAPSLOCK CREW LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

zawsze myślałem że to fraza z loośny, nie wiedziałem że to od Borixona pochodzi :lol:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Haczapurjan pisze: 29 sie 2025, 13:07 Jednak pseudo-uliczni farmazoniarze pokroju HG mieli o wiele większy poklask w necie. Na szczęście czas zaprzeszły, słusznie miniony
Sama prawda, choć akurat Bilon pierdolący oświecone mundrości że aj waj, religie wymyślili dawno temu żeby sterować ludźmi, a jego stary walczył z komuną pędząc bimber na mieszkaniu, jest całkiem wiarygodny w roli osiedlowego chłopka-roztropka
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
ODPOWIEDZ