[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
To bez kitu brzmi jak Taco
kurde to jest nawet dobry wers xDmarmolad_k2 pisze: ↑27 sie 2025, 13:48 Ja – nawyki z lat, kiedy telefon miał klapkę.
Mówiła: ‘Filip ty to chyba jesteś z innego świata’.
I miała rację
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
no nie wiem, polscy raperzy nowej fali sprawiają wrażenie, jakby nie słuchali niczego poza sobą, taco się w tej kategorii mieści
a co kurwa, kupił se za kasę z 2cztery7, których opchnął 247 sztuk?
idę o zakład, że to osobiście nitras wymyślił, który też kiedyś był u winiego
- gods bidness
chuj mnie obchodzi w sumie skąd wziął pieniądze. farmazon polega na tym, że nie dostał mieszkań po ojcu, bo on nadal żyje z tego co gdzieś tam mes mówił.
chodzi mi o sianie błędnych informacji
chodzi mi o sianie błędnych informacji
No to dostał od, a nie po, nieistotny detal
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To nawet sporo gorzej, że dostał OD ojca, a nie PO ojcu. Po zmarłym no to spadek, a biorąc pod uwagę, jak Mes ojca nie lubił to mamy tutaj sytuację, że tata zły, ale zobaczył, że mi w życiu nie wyszło i dał mi mieszkania, więc dzięki temu jeżdżę Quattroporte i prowadzę życie landlorda.
Imo upokorzenie Mesa i obrotny Piotr powinien odmówić takiego prezentu, bo "radziłem sobie bez ciebie wcześniej i doskonale poradzę teraz"
Imo upokorzenie Mesa i obrotny Piotr powinien odmówić takiego prezentu, bo "radziłem sobie bez ciebie wcześniej i doskonale poradzę teraz"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
nie no dobrze, że wziął, bo gdyby nie wziął to już byłby w ogóle grany upadek rodziny szmidtów
a tak bycie landlordem w polsce, to ciągle jest górny decyl majątkowo-dochodowy
- gods bidness
Ojciec mesa nic temu typu mesu nie dał.
no i teraz relacje mesa z ojcem nagle duzo lepsze, mimo ze przez wiekszosc zycia sie słusznie zalil jaki on zly bo porzucil rodzine.
wychodzi na to, ze synowską miłośc mesa można sobie ot tak odkupić odpowiednią liczbą polskich instrumentow finansowych czyli nieruchomości, jak towar w sklepie. Jako że mes nie jest robotny i nie lubi pracy to chętnie przyjmie hajs na przeprosiny
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
wychodzi na to, ze synowską miłośc mesa można sobie ot tak odkupić odpowiednią liczbą polskich instrumentow finansowych czyli nieruchomości, jak towar w sklepie. Jako że mes nie jest robotny i nie lubi pracy to chętnie przyjmie hajs na przeprosiny
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
wystarczy juz upadek rodu granieckich, a tak chociaz jedno elitarne drzewo genealogiczne zachowuje ciągłośćprzedszkolanek pisze: ↑27 sie 2025, 14:25 nie no dobrze, że wziął, bo gdyby nie wziął to już byłby w ogóle grany upadek rodziny szmidtów
a tak bycie landlordem w polsce, to ciągle jest górny decyl majątkowo-dochodowy
Po prostu Mes sobie stworzył w głowie projekt TERAZ RODZINA i zawierało się w nim bycie obrotnym ojcem z majątkiem nieruchomym. Najłatwiej było wziąć od ojca.
A że plan się rozjebał po tygodniu to trudno, mieszkania zostały.
A że plan się rozjebał po tygodniu to trudno, mieszkania zostały.
no i chuj no i cześć.
są w ogóle jakieś choćby najmniejsze poszlaki sugerujące dostanie mieszkań od Ojca czy to zwykłe pierdolenie polaczkowe?
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
no przecież napisali, że ojciec chciał winy odkupić.
Spoiler
nie ma
chyba nie ma, ale pasuje do naszej narracji i ja to uważam za fakt
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Głównie to wejście w posiadanie betonowego złota w najgorszym momencie finansowym swojej kariery.
Oczywiście można stwierdzić, że Mes sobie zarobił na nie w inny sposób, ale czy taki człowiek jak Mes by się tym nie pochwalił ze szczegółami?
Chociaż w sumie normalne nagle mieć w posiadaniu x mieszkań, myślę, że niebawem dowiemy się, że np. taki Eldo również od tak kupił sobie x mieszkań na wynajem.
Oczywiście można stwierdzić, że Mes sobie zarobił na nie w inny sposób, ale czy taki człowiek jak Mes by się tym nie pochwalił ze szczegółami?
Chociaż w sumie normalne nagle mieć w posiadaniu x mieszkań, myślę, że niebawem dowiemy się, że np. taki Eldo również od tak kupił sobie x mieszkań na wynajem.
- Cz4rny1337
- Moderator
no a to nie bylo tak, ze on se je kupowal i kupowal jak gral jeszcze, ale w koncu zaczal o tym opowiadac?
nie mam na to zadnych dowodow, tylko tak sobie myslalem
nie mam na to zadnych dowodow, tylko tak sobie myslalem

Eldo to akurat przyznał się kiedyś że sporo kasy przepierdalał na ciuchy, a nie jakieś tam inwestowanie dla frajerów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET