Belmondo
Re: Belmondo
przebrany za kobietę czy przebranemu za kobietę?
tak, bo to jest hip-hop, a polska ciągle niegotowa
tak, bo to jest hip-hop, a polska ciągle niegotowa
Chyba 2 opcja #wannaGate
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
https://x.com/nsamemagic_/status/195961 ... 82812?s=46
Belmondziak w psychiatryku
Belmondziak w psychiatryku
lepiej tam, niż na chodniku z okna. dalej wierzę, że Algidziak się ogarnie
to kurwa forum rap, nie wizaż
PDP Belmondo. Tylko Chady tam nie wywiń.
Ten gościu o ktorym jest temat to totalny prymitywny przygłup i grafoman. Nigdy nie zrozumiem fenomenu.
na szczęście Młody G to wizjoner, więc jest git
dobrze że gozamkneli w końcu, może chociaż ogarnie się na tyle żeby samemu żyć jako tako
dobrze że gozamkneli w końcu, może chociaż ogarnie się na tyle żeby samemu żyć jako tako
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dr. ongal tylko że tęczowy
czy to rafał drąg czy drąg rafalali
unikaj transów i szpitali, mobbyn
unikaj transów i szpitali, mobbyn
czy to oddział otwarty czy to już pasy
mobbyn, psychiatryk tymczasem
mobbyn, psychiatryk tymczasem
Pytanie czy długoterminowa wizyta czy po prostu tygodniowy detoks, bo to drugie zastosowanie jest całkiem powszechne jeśli ktoś wezwał karetkę, a on był w turbo sztosie
Młody G z Psychiatryka a nie z Francji
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- Cz4rny1337
- Moderator
chciałem obecnej TŻ zrobić jakiś wykład o tym kim jest Belmondo i przedstawić twórczość, ale nawet nie wiem jak zacząć

ziomek po prostu puść mobbyn lp, a jeżeli zobaczysz błysk w jej oku, jakiś cień zainteresowania, jeżeli dostanie wizji, to normalnie nawijaj historie belmondziaka zaczynając od "ty, a wiesz że ten wariat..." i mówisz o płycie z kazkiem, o tym, że rozpoczął w polsce rap, o gsp (nie unikając afery analnej jako bekowym wątku pobocznym) itp itd, najgorsze co mógłbyś zrobić to włączyć jakiś wywiad u winiego bez żadnego kontekstu, marnotrawstwo potencjału wtedyCz4rny1337 pisze: ↑25 sie 2025, 10:09 chciałem obecnej TŻ zrobić jakiś wykład o tym kim jest Belmondo i przedstawić twórczość, ale nawet nie wiem jak zacząć
za duzy prog wejscia z mobbyn lp imo, hau by sie lepiej nadalo ale nie wiem czy jest tam kompatybilnosc wsteczna grana
Zwrotka z Pillow talk i refren Dr Traphouse, kobiety kochają romantyków
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ciezki temat ogolnie dla osoby, ktora nie interesowala sie rapem wczesniej i nie wie, jak wygladala polska scena przed 2014 i jaki byl punkt wyjscia, bo bez tego nie sposob w pelni docenic skale modernizmu jaka sie tu odjebala, ja juz sie pogodzilem ze dla mojej partnerki pozostanie to jakas dziwna niezrozumiala zajawka niczym monty python
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
znaczy mozna jak najbardziej przedstawic tzw. memicznosc i pewnie afera z rafalala bedzie dobrym wprowadzeniem, ale tworczosc to nie wiem, teraz pomyslalem ze moze od dupy strony trzeba od balagane zaczac i przejsc do SCiB
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
znaczy mozna jak najbardziej przedstawic tzw. memicznosc i pewnie afera z rafalala bedzie dobrym wprowadzeniem, ale tworczosc to nie wiem, teraz pomyslalem ze moze od dupy strony trzeba od balagane zaczac i przejsc do SCiB