Haczapurjan pisze: ↑24 sie 2025, 18:50
A wiadomo coś więcej o tych bezpośrednich konfrontacjach face to face Palucha z Peją? Doszło do jakichś rękoczynów, ktoś się obsrał?
Pierwsze upublicznione spotkanie miało miejsce po numerze Peji z Multim i atakach na płycie, wówczas jak relacjonował Paluch:
''Spotkaliśmy się z Rychem. To spotkanie tak naprawdę do niczego nie doprowadziło. Usłyszał ode mnie, co myślę na temat tego wszystkiego. Nie będę się wgłębiał w szczegóły. Co z tego wyniknie? Nie wiem, zobaczymy jak wyjdzie płyta Peji".
Drugie upublicznione spotkanie miało miejsce po tej wymianie ciosów na Instagramie, wówczas na jakimś festiwalu czy chuj wie czym Paluch miał podejść do Peji na backstage'u, ale przebieg tego spotkania został zrelacjonowany dwujnasób:
Jakiś kasztan który grał support przed Rychem relacjonował, że jak Paluch podchodził do Peji to cytuję trzęsły mu się nogi.
A Paluch z kolei w odpowiedzi na hejt jakiegoś fana odpowiedział:
– Pierdole każdego kto ma problem. Nie boje się nikogo z rapgry

– Pozer to cie robił pało. Twój idol milczy jak wjeżdżam do niego oko w oko śmieciu.
Było co najmniej jeszcze jedno spotkanie, tutaj podpuściłem na Instagramie DJ Decksa czy wybiera się na ustawkę Palucha z Peją bo Rychu coś tam mówił że muszą się spotkać w tym gorącym okresie spinki, a ten co ciekawe chyba mnie z kimś pomylił i odpisał że będzie ktoś inny od niego (padły bodajże jakieś dwa nieznane mi imiona których z nikim nie mogłem skojarzy,c), bo jemu nie wypada