Ale mimo wszystko skrzydłowy na dowolną stronę jest potrzebny na już, a z tego co wiem to nie są planowane już żadne ruchy na tę pozycję co bardzo mnie dziwi, jeśli przyjdzie ktoś to ŚO co w sumie też jest dziwne bo zaraz wróci Bartos z Najemskim i będzie na środku trochę tłoczno.
Inna sprawa to pragnę zauważyć, że Motor ma mniej więcej analogiczny dorobek punktowy do tego co było w zeszłym sezonie na tym etapie i też pamiętam jak sam mówiłem że z tym marniakiem Mrazem co nie potrafi w bramkę trafić to my się nie utrzymamy, sztab bardzo dużo pracy włożył w poprawę jego skuteczności i skończyło się tak jak wszyscy wiemy, wiem że to się nie musi powtórzyć, ale widziałem jaki progres w trakcie sezonu robili nasi zawodnicy i zakładam że akruat grubo doinwestowany sztab może dużo tych niedoborów zniwelować
Z jakubasem jest jeszcze taki problem że jemu się już za dużo takich szalonych pomysłów na które wszyscy pukali się w glowie udało (chociażby zrezygnowanie z kozackiej 9 rok temu bo przecież Mraz będzie strzelał xd, ale też polityka cenowa z biletami które są najdroższe w lidze i jakos nie przeszkadza to robić soldoutow na stali mielec) i pewnie zachęca go to do dalszego postępowania wbrew logice. Ale pewnie jak będzie jakaś wyjątkowa chujnia to zimą pójdzie grubo i tyle.