niezła dekonspiracja nastąpiła po etapie kładzenia rejtanem za eripe xD
Dodano po 32 sekundach:
to ten kielecki bit
niezła dekonspiracja nastąpiła po etapie kładzenia rejtanem za eripe xD
to ten kielecki bit
No przecież na tej samej zasadzie Pener „wygrał” beef z Wieprzem, bo wuchta ogrów za nim stanęła. Nie jest to żadne novum
Mi pierwszy i ostatni diss Eripe podobały się na pewno z innych względów niż "TO JEST PRAWDZIWY HIPHOP"
I ta suka jest robotna, bo wstaje o 5 do kanału zero
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Podejrzewam, że przy tak zdartym głosie jakaś terapia regeneracyjna wymagałaby oszczędzania glosu przez X miesięcy, a nie wydaje mi się, żeby Tede mógł sobie na coś takiego pozwolić. Taki paradoks, bo zarabia właśnie niemal wyłącznie głosem (koncerty, płyty, yt), więc powinien o niego dbać, ale właśnie przez to, jak bardzo jest od niego zależny nie może za wiele dla niego zrobić.jerzy_klemens_werner pisze: ↑21 sie 2025, 22:32 Takie pytanie może troszkę medyczne, ale nie o flaka. On nie może sobie czegoś zrobić z tym głosem, to już jest po zawodach? Strasznie to brzmi, zaraz dogoni Onara.
Mam dokładnie takie same odczucia, bity zajebisty, ale no nie ma tego czegoś, chociaż dojebany refren musi byćgods bidness pisze: ↑21 sie 2025, 22:14 To, że nie mają o czym nawijać, to jedno. Ale to już serio, ta suka lepsza, bo jakiś refren miała i koncept, chujowy bo chujowy, ale jednak. Tede w tych trzech dissach to dał rymowaną publicystykę, takie w sumie oświadczenia wyjaśniające, tyle że do bitu, a nie na fejsbuku. Ciężko to nawet dissami nazywać, bo piosenkami to już w ogóle. Repeat value zero, przesłuchałem i tak dwa razy, a i tak ani jednej linijki nie zapamiętałem, tylko kilka przytoczonych faktów.
Przy mocnym eksplorowaniu głosu przez lata pewne zmiany stają się nieodwracalne. Najłatwiej to zauważyć u artystów którzy śpiewają w szczególności u tych wykonujących mocniejsze brzmienia. W necie można znaleźć takie analizy ewolucji głosów wielu popularnych artystów rockowych/metalowych ale nie tylko. Większość która gra koncerty np. 2 dekady zmienia techniki śpiewu oszczędzając głos lub będąc do tego zmuszonym bo po prostu nie jest w stanie. Z raperami też jest podobnie choć zakładam że trochę ciężej jest sobie zedrzeć gardło.scarz pisze: ↑21 sie 2025, 23:13 Podejrzewam, że przy tak zdartym głosie jakaś terapia regeneracyjna wymagałaby oszczędzania glosu przez X miesięcy, a nie wydaje mi się, żeby Tede mógł sobie na coś takiego pozwolić. Taki paradoks, bo zarabia właśnie niemal wyłącznie głosem (koncerty, płyty, yt), więc powinien o niego dbać, ale właśnie przez to, jak bardzo jest od niego zależny nie może za wiele dla niego zrobić.
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
To się nazywa opinia i warto mieć swoją bez oglądania się na sympatyków kanału zero i ich twórczość w sekcji komentarzy.