Ale kurwa krzyczenie tego jako polak na jakimś festiwalu jest żenujące w chuj i generalnie wielka część ukraincow zwyczajnie nami gardzi historycznie jak i współcześnie i jestesmy dla nich zwykle lachyThe Bitch Fucker pisze: ↑21 sie 2025, 8:42Na szybko z LLM:
Zwrot "Slava Ukraini" (ukraińskie: "Chwała Ukrainie") to ukraińskie narodowe pozdrowienie o długiej historii, sięgającej XIX wieku, i jest wyrazem dumy narodowej oraz patriotyzmu. Powstało podczas dążenia Ukrainy do niepodległości i było wykorzystywane przez różne grupy i środowiska narodowowyzwoleńcze, odwołując się do tożsamości i walki o suwerenność Ukrainy.
Krytycy i przeciwnicy Ukrainy, zwłaszcza rosyjska propaganda, podejmowali próbę przedstawienia tego zwrotu jako symbolu faszystowskiego czy nazistowskiego, wskazując na jego użycie przez Organizację Ukraińskich Nacjonalistów (OUN) i niektóre radykalne formacje w przeszłości. Jednakże historyczny kontekst jest bardziej złożony.
Współcześnie "Slava Ukraini" jest powszechnie używanym hasłem patriotycznym i oficjalnym pozdrowieniem Sił Zbrojnych Ukrainy, a znaczenie tego zwrotu to po prostu "Chwała Ukrainie". Stał się symbolem oporu i jedności Ukraińców, zwłaszcza w obliczu agresji rosyjskiej od 2014 roku oraz podczas pełnoskalowej wojny rozpoczętej w 2022 roku. Próby łączenia tego zwrotu z propagowaniem nazizmu są powszechnie odrzucane przez historyków i ekspertów jako element rosyjskiej propagandy mającej na celu zdyskredytowanie Ukrainy.
"Upośledzenie" to raczej za duże słowo.![]()
I spuszczanie się nad tym i wchodzenie komuś w odbyt jest cringeowe mocno, akurat kukon dobrze to podsumował na swoim koncercie, myslicie że jakby nas ktoś najechał to ktoś by nas tak glaskal, chuja bo nas jak zwykle od wiekow by się wyruchalo w dupe i każdy by się wypiął, a historia lubi sie powtarzać i ciekawe kto tym razem na nas lache wylozy
A tak poza tym to czekam na dissa od tdfa, chociaż myślę że nie będzie jakiegoś potężnego rozpierdolu tylko na odjebanie nagra odpowiedź na jakimś wolnym bicie bez należytego zeszmacenia i upodlenia tego shizofrenika mesa
Az dziwne ze ten popierdoleniec nie zdissował kukona za to że nie krzyczał slava ukrainie na koncercie tylko pozdrowił polakow, ale lepiej zaczepiać 50 letniego tedzika i po robieniu w chuja wszystkich kazać czekac chuj wie ile, zapowiadać sie i spuszczać bo to żeby nagrać spierdolony diss który jest gównem obsranym.
Nigdy jakoś nie miałem nic do mesa ale teraz jest zwykłym pajacem według mnie, jeszcze te wersy o wjeżdżaniu na chate jaki on kurwa groźny, może ktoś znowu mu wpierdoli ostro to będzie nagrywał że cudem przeżył i family only, a kto jest bezdzietna lambadziara to jebac w ogóle bo on ma synka i cała reszta to chujozy