Tak samo jak usprawielidiwc mozna kazdy wers, kij lub pochwala zawsze sie znajdzie. Jesli przypieprzasz sie do kogos od jakiegos czasu to lepiej zebys miał amunicje, gdy ten ktos powie sprawdzam. Jesli twoją amunicją jest to ze napisales ksiazke i masz dziecko a ktos inny nie, no to co to jest za amunicja. Bo co kazdy chce miec dzieci lub napisac ksiazke? Mesa boli ze Tede ma resoraki na szafce i migiczocace studio ale sam jak wydawal plyte swiecaca w ciemnosci to jarankoether pisze: ↑19 sie 2025, 23:01Tak to można spławić każdy wers, a oni nawijają co najwyżej jedynie do siebie. W tych wersach nie ma przypału, faktycznie sam jeblem jak zobaczyłem 50 letniego tedego w studiu przystrojonym łupami ze sklepu z zabawkami - a te wersy mesa o których mówisz padły a propo tego
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Moglby tez zaczac sprzedawac np. tarcze z japa tedego i w komplecie takie przyklejane gumowe zakladane na palec "coś" tyle ze w ksztalcie jąder. Nazwac to "odkleiło mi się..." zapakować jako grę i dorzucać do tego cd z dissem.
Dlaczego nie ma w polsce takich beefow z rozmachem tylko krotsze/dluzsze czekanie na kolejne dissy i tyle? Kiedy oponentowi mozna dojebac na rozne sposoby prowokujac do coraz bardziej wymyslnych odpowiedzi
Dlaczego nie ma w polsce takich beefow z rozmachem tylko krotsze/dluzsze czekanie na kolejne dissy i tyle? Kiedy oponentowi mozna dojebac na rozne sposoby prowokujac do coraz bardziej wymyslnych odpowiedzi
- Oportunistycznyebaka
A propo słynnego obszczanego zdjęcia poruszonego przez Tedego. Przesłuchałem sobie ostatnio beef Mesa z Masseyem i może owa fotografia uwieczniła scenę tuż po spotkaniu obu Panów? Gdzie ten koncert był, ma ktoś jakieś info?
https://m.youtube.com/watch?v=NioJX_6Cu70
Od 0:46 dla ułatwienia
https://m.youtube.com/watch?v=NioJX_6Cu70
Od 0:46 dla ułatwienia
haha polskim chlopakom brakuje luzu po prostu, ewentualnie fantazji. Pieniądze to nie wszystko.2rzyn pisze: ↑20 sie 2025, 17:42 Moglby tez zaczac sprzedawac np. tarcze z japa tedego i w komplecie takie przyklejane gumowe zakladane na palec "coś" tyle ze w ksztalcie jąder. Nazwac to "odkleiło mi się..." zapakować jako grę i dorzucać do tego cd z dissem.
Zdjecie jest z okresu cygaretek i kapelutków, czyli gdzieś 2006-2008, a beef z Masseyem jest starszy.2rzyn pisze: ↑20 sie 2025, 17:42 Moglby tez zaczac sprzedawac np. tarcze z japa tedego i w komplecie takie przyklejane gumowe zakladane na palec "coś" tyle ze w ksztalcie jąder. Nazwac to "odkleiło mi się..." zapakować jako grę i dorzucać do tego cd z dissem.
W ogóle ktoś zna genezę tego beefu? Kiedyś pewnie wiedziałem, ale juz nie pamiętam, podejrzewam ze był on mocno na siłę i Mes po prostu chciał się na kimś wyżyć
-
arystokrata91
Chujowo wyglądam w czapkach
Powiedziała mi kiedyś panna
Fazę miał niezłą z tymi kapeluszami XD
Powiedziała mi kiedyś panna
Fazę miał niezłą z tymi kapeluszami XD
No od tego chyba, tak sobie Mes różnych słabiaków podissował (ale poza Jakuzą i Masseyem nie kojarzę o kogo jeszcze chodzi)
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- gods bidness
Ło kurwa nie słyszałem tego literalnie ponad 20 lat. ^ Pamiętam, że jarałem się tymi podwójnymi w ogólniaku.
Co do Masseya, to jego opus magnum to oczywiście Palimy Lole i niezapomniane barsy jego starego.
Melanże wojaże sympatią darzę!
Co do Masseya, to jego opus magnum to oczywiście Palimy Lole i niezapomniane barsy jego starego.
Melanże wojaże sympatią darzę!
Edas kocur. Pamiętam te komentarze do Masseya, ze zjada go własny stary 
Edas chyba pomagał synowi w beefie z Młodym M nawet 
WITAM CIE PIOTRZE
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
jak on komputera nie ogarnia
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
edas rapuje, koncertuje, nikogo nie dissuje, chyba, że naruszysz jego rodzinę i nazwiesz chujem@Bolo
- francocarlos
moze w mesie od tamtego czasu siedzialo, ze stary jego oponenta slucha peknietego jeza i to tez byl przyczynek do zaczepek tedego <rozkminka>
Za te słowa o Ukrainie to akurat props dla Mesa, choć nie jestem przekonany co do autentycznych intencji.
Nie można przypierdalać się do artysty że idzie pod prąd i rzuca hasło, które zmusza do przemyśleń i jest wbrew prymitywnym przekazom politycznym. Taki powinien być rap, wzbudzać dyskusję, szokować, a nie pucować dupy spiętym prawicowcom i niefajnopolakom, co jest najprostsze patrząc na sukces Jarosława Kaczyńskiego.
Nie można przypierdalać się do artysty że idzie pod prąd i rzuca hasło, które zmusza do przemyśleń i jest wbrew prymitywnym przekazom politycznym. Taki powinien być rap, wzbudzać dyskusję, szokować, a nie pucować dupy spiętym prawicowcom i niefajnopolakom, co jest najprostsze patrząc na sukces Jarosława Kaczyńskiego.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- scam_sakawa
A czy Paluch jest fajnopolacki czy niefajnopolacki?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
to, tylko że nieironiczniejotwupe pisze: ↑20 sie 2025, 23:51 Za te słowa o Ukrainie to akurat props dla Mesa, choć nie jestem przekonany co do autentycznych intencji.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly