[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
o co chodzi z tym output co to za bezsens
- scam_sakawa
Mi w tym momencie podoba się GOD BLESS jako guilty pleasure, po tym jak Mes dostał ciosów zewsząd. Taki tryhardowy rapik odklejonego ziomka, przekonanego o swojej zajebistej formie w rapie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
japa=input
dupa=output
dupa=output
No właśnie nie wiem i dlatego mnie cringuja takie debilne wymysły jego rapowane z pewnością siebie jakby coś zajebistego wymyślił
W God Bless też dużo takich wysrywow można znaleźć
"Żegnam lewaka w sobie, liczy się nowy klasizm
Nic mnie nie obchodzi, że się patus wzbogacił
To zły człowiek, bił słabszych, oszukiwał
Nie, nie jesteśmy równi, ja deliver"
Jaki ma sens a tym JA DELIVER? I to prawie wykrzyczane do mikrofonu
W God Bless też dużo takich wysrywow można znaleźć
"Żegnam lewaka w sobie, liczy się nowy klasizm
Nic mnie nie obchodzi, że się patus wzbogacił
To zły człowiek, bił słabszych, oszukiwał
Nie, nie jesteśmy równi, ja deliver"
Jaki ma sens a tym JA DELIVER? I to prawie wykrzyczane do mikrofonu
No ze on dowozi a patus nie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
on delivers obsraby output
Brzmi to tak idiotycznie i cringowo że ciężko mi te teksty przełykać, są tryhardowe i naszpikowane anglicyzmami z Twittera
Albo
"Cały ten Pułtusk zakłamany, prawie cały
Kurwiarze, pantofle i kryptopedały
Z modlitwą na ustach i chujem w dupie
W moje życie z butami w gnojowej skorupie
Rucham was do soundtracku z Gomorry"
Ok rozumiem punch w te Adę Gregorczyk ale kurwa tolerancyjny lewicowy warszawski Bon Vivant jak sam się określa jak rzuca takie linijki to dosłownie brzmi to tak tryhardowo... No kurwa, powiedzcie że nie tylko ja tak mam że mnie to żenuje i mam jakieś spazmy jak to słyszę z tą jego egzaltowana nawijka xd
Chłop brzmi jakby próbował się cofnąć do 2002 roku i rzuca teksty na poziomie Tadka z Firmy o wyjebaniu się chujem we własną srake.
Już mógł coś takiego zachować na diss a ten z dupy jakiś Pułtusk wyzywa od kryptopedalow z chujem w dupie
God bless ten typ mes
Ostatnio zmieniony 19 sie 2025, 21:23 przez Sivestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież odniesienie do sodomy i GOMORY przy wcześniejszym wspomnieniu o modlitwach sztos
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
A jakim.cudem 35 letnia eripejara ma skminic punch nawet taki jak soundtrack z gomorry skoro ona nie wie kto to sodoma?
Ta Sodoma to pewnie rozwinięcie SOMA z tytułu płyty rapera taconafide
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kurwa ale mi nie chodzi nawet o przekminki, chodzi o jego delivery, totalnie tego nie kupuje, gość se wyzywa Pułtusk od kryptopedalow z chujem w dupie brzmi na siłę bo miało być ostro i po ksywach, a kto jest z tego Pułtuska poza tą Adą Grzegorczyk?
Btw "Chce mi się laski co się puszcza jak kampinos" napisane możliwe przy kaszojadzie też ci imponuje? Bo mnie żenuje, przekmina na poziomie jakiegoś VNMa
Btw kurwa to uczucie gdy pierwszy raz cisna mi w necie od staruchów xd mam 27 lat ale i tak dziwne uczucie
Jakby ci to powiedzieć...
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Akurat w god bless oryginalne i niespodziewane połączenia semantyczne i nic mnie tam nie cringuje. Brakuje tylko panczy, za to jest już to takie głupio-pedalskie załamywanie floł, które pojawia się też w Suce, co w jego zamyśle jest zajebiste i nowatorskie, a tak naprawdę jest pretensjonalne, cringowe i sprawiające, że sens wersu wybrzmiewa dużo słabiej niż powinien.
coś ze zbrodni w sobiEEEeeeeEEe
coś ze zbrodni w sobiEEEeeeeEEe
Tak, znam ten wers xdd jeśli to był followup Mesa to powinien followupowac lepsze rzeczy (choć wiem że oni z VNMem się kumplują, Fał nawet miał nutę gdzie wcielał się w Mesa)
przeciez kiedys slizg cisnal beke z tej linijki vnm'a xd no i prawidlowo, bo jest chujowa
Odpalać instastory Mesa ludzie, są nowe filmiki z uczenia lil Rycha czytania, tym razem słowa Audi
ja jestem ojcem a Ty nie, ja napisalem ksiazke a Ty nie, tak to mozna dissowac z poł Polski, duze rozczarowanie. BIlans ktory byl trzeba bylo zostawic, tak bylo najsprytniej. Na miejscu Tedego nawet bym nie odpowiadal
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Tede powinien już rozkładać na kogo warto dalej nadwyrężać swoje ledwo działające struny głosowe - dziś rano w poranku Zero brzmiał jakby wypluł pluca, mówił że to przez klime xd
Lata szlugow ćpania chlania i skrzeczenia powoduja że jego głos może za jakiś czas już tak na poważnie odmówić posłuszeństwa
Póki co Jacek kuje żelazo póki gorące i odpowiada każdemu od Suji THS Salutensa, Olejnika poprzez Kaczora BRS, kończąc na Winim i Mesie, ciekawe jak długo jeszcze pociągnie
Lata szlugow ćpania chlania i skrzeczenia powoduja że jego głos może za jakiś czas już tak na poważnie odmówić posłuszeństwa
Póki co Jacek kuje żelazo póki gorące i odpowiada każdemu od Suji THS Salutensa, Olejnika poprzez Kaczora BRS, kończąc na Winim i Mesie, ciekawe jak długo jeszcze pociągnie
O północy wypuści znowu? Człowieku niektórzy pracują, nie wszyscy mają flaka i flow