zuperhero pisze: ↑09 sie 2025, 13:15
hellfield chyba się tą swoją dupeczką zainspirował, bo z teledysku na teledysk, dostajemy transformacje jak hollywoodzki celebryta
Spoiler
no hellfield jest na grubym towarze
sam w jednym tracku nawija, że świeży trenbolon wjechał na osiedle
ale co lepsze imo skolim jest na lekkim cyklu i ta transformacja wychodzi mu na plus zdecydowanie
Nasz jegomość chyba będzie robił bit na Diss szalonego i talerzyka na zamiekkiego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
wrzucalem to z rok temu do jakiegos crackhousowego tematu
sam wywiad ciekawy, w sensie jego wypowiedzi wybitnie nie zgadzaja sie z jego wizerunkiem tzn. chlop wypowiada sie zadziwiajaco skladnie i merytorycznie
Myślę, że ani elokwencja, ani inteligencja czy skuteczność w działaniu a nawet talent muzyczny / kompozycyjny nie wykluczają się z kompletnym brakiem gustu. Nawet Hellfield nie może mieć wszystkiego.
allnightzarelate pisze: ↑18 sie 2025, 20:18
Myślę, że ani elokwencja, ani inteligencja czy skuteczność w działaniu a nawet talent muzyczny / kompozycyjny nie wykluczają się z kompletnym brakiem gustu. Nawet Hellfield nie może mieć wszystkiego.
W tym wywiadzie w sumie beka że gościu snuje eseje o prostej muzyce klubowej jakby była chujwie czym.
za pierwszym odsłuchem porównałem to do mezo aniele, lecz za trzecim razem to jest przepiękna rzecz. Ten klip ma vibe jak stromzy nawijał w tej czerwonej bluzie (czyli numer shut up)