[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Świnicjusz
z cala sympatia to Winiego to trzeba przyznac, ze dobry pocisk xD
ja pierdole wez sie chlopaku nie zesraj bo nie znam a Cie a sie kurwa sapiesz co chwile lol
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- gods bidness
Dobra wkurwili mnie obaj, do wieczora nagram diss na obydwu na EJ AJ jak ten drugi kolega. Jakie tematy poruszyć oprócz flaka
Tacy młodzi wykonawcy jak Alashen xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Wobec Tede świat nie ma innych zarzutów niż ten flak. I to z żalu jedynie, że nie może wydać potomka, który odmieni oblicze ziemi
Spoiler
tej ziemi
- gods bidness
Ejdżyzm musi być jakiś.
Co to jest ejdżzm
tede kup se krede
- gods bidness
Kurwa napisałem, ale zapomniałem o flaku. 
Dodano po 18 minutach 43 sekundach:
Kurwa ale generyczne gówno te wszystkie ej aje.
Dodano po 18 minutach 43 sekundach:
Kurwa ale generyczne gówno te wszystkie ej aje.
Lepiej pokaż tekst albo chodź na dc, to Ci pomogę w tej zabawie.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Ten Typ Mes w 2025 czy Wilku WDZ w 1999?do tej nie należ grupy
Bo cię wodzu sprzeda za talerz zupy
Skuty? Może i skuty, ale w muzykę wczuty
Pietrek bardzo dlugo szukał, by znaleźć klucz
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
swoją drogą, ciekawe czy Tede specjalnie zapowiedział diss na czwartek, żeby dać Mesowi szanse wypuścić jeszcze jeden, "prawidzwy" diss do tego czasu? 
E-koledzy wrzucili tu na ostatnich stronach sporo dowodów na to, że było się czym jarać słuchając kiedyś Mesa, teraz jakieś wywiady pokoncertowei relacje Tedasa w 480p wyjaśniają forumowego GOATa.
Nie wiem co musiałby zrobić Mes żeby wygrać ten diss w moich oczach - może uderzyć się w pierś i przyznać że to, że ?prawie? ze wszystkimi osobami z którymi trzymał się w alkopoligamii albo są z nim skłóceni albo urwali kontakt to nie jest wina tego ze dosłownie wszyscy na świecie są zjebani.
Nie wiem co musiałby zrobić Mes żeby wygrać ten diss w moich oczach - może uderzyć się w pierś i przyznać że to, że ?prawie? ze wszystkimi osobami z którymi trzymał się w alkopoligamii albo są z nim skłóceni albo urwali kontakt to nie jest wina tego ze dosłownie wszyscy na świecie są zjebani.
nie wiem, mnie ta opinia o tdfie jako gimbusie w ciele 50latka nie przekonuje. on zawsze miał ten hamerykański luz, zawsze chciał być polskim jayem, (a to, że jay na stare lata poszedł w drogie garnitury to sobie tłumaczę tym, że w międzyczasie został multimilionerem) zawsze nawijał o tych ermaxach, zawsze ubierał się najbardziej kolorowo na polskiej scenie. to co robi na stare lata jakoś nie bardzo mi się kłóci z jego wizerunkiem. ktoś może powiedzieć, że to wieśniackie, no ale zarzut, że to jest jakaś desperacka próba odmłodzenia się jest grubo przestrzelony imo. siedzi estetycznie w tej kulturze jak jakiś jim jones czy inny fat joe. lepsze to niż jakby miał w tym wieku być wujkiem stasiem z podlasia w za obcisłych jeansach kupionych 15 lat temu.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2025, 1:16 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
@Nedvved wręcz przeciwnie zamiast przyznawac się do swoich wad a gruzowac merytorycznie i stylistycznie wieprza - zrobić mu Hiroszime i Nagasaki w jednym
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
uważaj bo ci zapoda na pw rozprawke na 30k znakow że jesteś hejterem i masz smutne życie bo śmiałeś skrytykować te jego wysrywy. mi tak zrobił
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Tam pierdolisz, pewnie jakieś gówno napisałeś, to gówno wychodzi, chuj wie co Ty tam klepiesz xD Z moich, to tylko Kciuk w dół, bym powiedział, że za szybko się pośpieszyłem(1h-2h straciłem na to, zamiast 3 tygodni #wymówki) i są momenty, że mnie kuje (od drugiej zwrotki dobrze mi się tylko słucha, chociaż ten rym z tym saturnem, to bym wyjebał w pizdu), a reszty swoich dzieci nie będę obrażał.
Przecież jakby tu złotoustni użytkownicy ślizgawki zaczęli klepać wersy, to by trzeba było radio ślizgawka założyć i byłyby głosowania TOP10. Jakbyś odnalazł w sobie trochę wiary i energii na ten Twój wysryw, to czekam na dc, no chyba, że się wstydzisz.
@chuj wyluzuj mordzia, wkurwiałeś mnie swoim forumingiem w innych tematach, gdzie coś do Czarnego się sapałeś, zgrywałeś bossa, to akurat czułem potrzebę wyjaśnić Cię, nikogo innego to nie spotkało, możesz czuć się wyróżniony xD
Przecież jakby tu złotoustni użytkownicy ślizgawki zaczęli klepać wersy, to by trzeba było radio ślizgawka założyć i byłyby głosowania TOP10. Jakbyś odnalazł w sobie trochę wiary i energii na ten Twój wysryw, to czekam na dc, no chyba, że się wstydzisz.
@chuj wyluzuj mordzia, wkurwiałeś mnie swoim forumingiem w innych tematach, gdzie coś do Czarnego się sapałeś, zgrywałeś bossa, to akurat czułem potrzebę wyjaśnić Cię, nikogo innego to nie spotkało, możesz czuć się wyróżniony xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront