Wyruchalbym czarnule, smolasty wack. Numeru nie słuchałem
Modelki
-
WesolyJozek
Re: Modelki
Props zajebisty refren smolastego mimo ze juz kojarzy mi sie z czyms co juz gdzies slyszalem zaspiewanego w ten sam sposob
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
No jak down napuchnięta jakaś, do blondyny nie ma podjazdu nawet.
Refren zajebisty, mocno się wkręca, nawet jak podobny do tego gówna obesranego 2115 to lepszy
MalinowyJogurt 2
Mnie też się ten refren kojarzy
Ale to nie znaczy że musiał być świadomie zajebany, tak naprawdę to jest bardzo prosty utwór. Kawałki robione na tych samych akordach bardzo często brzmią podobnie, po prostu liczba kombinacji na nich z melodią jest skończona, a i mózg sam lubi wyszukiwać określone patenty.
W ogóle, w ramach ciekawostki:
na tych filmach można sobie zobaczyć i posłuchać, jak to działa i jak bardzo utwory są wymienialne między sobą.
Ale to nie znaczy że musiał być świadomie zajebany, tak naprawdę to jest bardzo prosty utwór. Kawałki robione na tych samych akordach bardzo często brzmią podobnie, po prostu liczba kombinacji na nich z melodią jest skończona, a i mózg sam lubi wyszukiwać określone patenty.
W ogóle, w ramach ciekawostki:
Spoiler
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Wczoraj zabrałem dzieci na ich koncert na Chmielaki. Dobrze się bawiły, inne dzieci u rodziców na barana też. Dużo młodych ludzi je lubi. Ja sobie piwka kraftowe kupiłem dobre więc mam z Modelkami dobre wspomnienie xD Nie potrzebnie je tak hejtowałem, słodkie dziewczyny, bieda wersja Destinys Child
ale to NIE HIP HOP no kurwa proszę was drodzy ludzie …
ale to NIE HIP HOP no kurwa proszę was drodzy ludzie …
Many a jak z ich tekstami a młodym pokoleniem odbiorców ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@Megidox jak byłem nielatem to był na topie Scyzoryk i potem Spawacz. Gnojki znały i śpiewały. Dzisiaj modelki to pikuś.
Piękne czasy, pamiętam jak się uśmiechnąłem tylko pod nosem, jak w tiwi robili inbę bo wyciekł filmik z jakąś klasą w szkole ryczącą Pizdę nad głową, ogólnokrajowa afera i w ogóle. A mnie się przypomniała nasza poczciwa pani dyrektor w podstawówce, jak dzień po szkolnej dyskotece dostawała apopleksji, bo chłopaki odpowiedzialne za nagłośnienie odpaliły Scyzoryka i rapowały z całą salą "Wypierdalać" 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
No ja uslyszalem ze "szorujcie muszelki"
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Masz rację, chujowo usłyszałem
No, ale i tak takiej muzycznej inspiracji się u niego nie spodziewałem 

No ziomek ma pewne problemy z wymowa wiec rozumiem, np z tego kawalka mozna sie dowiedziec o takim miejscu jak Giblartar, odemnie props za taka nauke
Powoli czas na przenosiny do tematów wykonawców pozarapowych
a to kiedykolwiek powinny być w temacie rapowym?
W sumie to jest nawet niezła popowa masowa muza, jakby się nie nazwały Modelki i nie udawały na początku raperek to nikt by im nie miał nic do zarzucenia. Tylko pytanie, czy wtedy by to poszło tak grubo i by robiły takie wyświetlenia.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Fajne jeszcze można sobie american pie i straszny film 1 odpalić, bo vibe tamtych czasów 
MalinowyJogurt 2
-
WesolyJozek
Refren jak coś co lecialo w radiu 25 lat temu, zwrotki gorsze niż fagata