Mata - 2039: Złote Piaski (2025)
Re: Mata - 2039: Złote Piaski (14.08.2025) [Zapowiedź]
Nie no, gowno obsrane
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
A ktoś się czegos innego spodziewał?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- LowestQuality
Jakbym chciał posłuchać afrotrapu to bym złego króliczka odpalił, on naprawdę myśli że ludzie będą to w klubach typu "Na fali" puszczać? Bo liryki od tego albumu nie oczekiwałem ale on nawet nie ma takiej charyzmy, wyglądu zewnętrznego żeby małolatom ciekło czy cokolwiek co sprawi że będzie lepszy w tym generycznym gatunku.
Patrzę na tą okładkę

i myślę, że przedziwny ma wizerunek ten typek. Niby taki pierwsza liga swag łeb odmalowany ale nic tu się nie klei, wygląda jak cymbał
i myślę, że przedziwny ma wizerunek ten typek. Niby taki pierwsza liga swag łeb odmalowany ale nic tu się nie klei, wygląda jak cymbał
Popi.jaku
Kiedy za dużo razy naklikasz generowanie losowych cech podczas tworzenia postaci w Simsach trujce
Dodano po 16 minutach 29 sekundach:
Okładka trochę generyczna ale nie jest przypadkiem zbyt podobna do okładki OBLADAET - 735?
Dodano po 16 minutach 29 sekundach:
Okładka trochę generyczna ale nie jest przypadkiem zbyt podobna do okładki OBLADAET - 735?
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
On na tej okladce wygląda jak upośledzony Rondodasosa, ze stylówką w jakiej Rondo się bujał 5 lat temu:
W ogóle we Włoszech nosili te białe obcisłe na klacie koszulki, do tego łańcuch i crop na głowie.
Tylko Rondo z kolorem niebieskim sympatyzował, a Mata do afrotrapów to sobie pomarańczowy jebnął.
Spoiler

Tylko Rondo z kolorem niebieskim sympatyzował, a Mata do afrotrapów to sobie pomarańczowy jebnął.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
bez kitu, zamienić tło na niebiesko-białe i mamy włoskiego crip gang
- Pomiot_Liryczny
kurwa jak można takie coś puszczać, TO NIE JEST HIPHOP
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

mata jest imo duzo lepszym raperem, niz mediana opinii na jego temat na slizgu, ale no na tej plytce formy to on nie ma
a w klipie stylowka na cwela, w tej kwestii chujowo ale stabilnie mozna powiedziec
a w klipie stylowka na cwela, w tej kwestii chujowo ale stabilnie mozna powiedziec
- yungXpaproch
ja go lubię. ma swoje patenty tak jak niewielu raperów faktycznie dzisiaj. ja od razu wyłapuje to jego charakterystyczne wycie, albo sposób rymowania, trochę częstochowski. może to nie jest szczyt sztuki, ale tworzy w tym wszystkim jakiegoś “siebie”
ależ murzyn go zassał dupą w tym numerze.
a tak ogolnie to se skipnalem po pare sekund co drugiego tracka na tym spotifaju i generalnie to nie jest hip hop
a tak ogolnie to se skipnalem po pare sekund co drugiego tracka na tym spotifaju i generalnie to nie jest hip hop
Spoiler
i nigdy nie będzie hip hopem
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Z numerów Maty które przesłuchałem kiedystam strasznie mnie denerwowało że rapował przez nos jakby usta miał chlebem zapchane i mielił szczęką jak koń
Może coś do tej pory się zmieniło, nie wiem, nie mam ochoty tego słuchać
Może coś do tej pory się zmieniło, nie wiem, nie mam ochoty tego słuchać
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- rozklad_gaussa
skolim na plecach taszczy ten material
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- marmolad_k2
Tylko nie pokazuje, bo się wstydzi.
Dodano po 46 sekundach:
90% komentarzy jest o Skolimie, o Macie prawie nic.
Re: Mata - 2039: Złote Piaski (2025)
Trzeba przyznać, że dobrze nazwał tę płytę Złote Piaski. Klimat taki obóz młodzieżowy z pierwszym kolorowym drinkiem jak masz 16 lat.
Ogólnie niestety asłuchalne. Bawi się formą, ale wyszedł z tego taki lekki cringe. Nawinął na koniec o otwartej głowie, ale chyba gdzieś się zgubił we własnej
Ogólnie niestety asłuchalne. Bawi się formą, ale wyszedł z tego taki lekki cringe. Nawinął na koniec o otwartej głowie, ale chyba gdzieś się zgubił we własnej
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 13:56 przez migusiak, łącznie zmieniany 2 razy.
- FruitOffTheWall
skolim na tym trakulcu ma w chuj lepiej nawinięta i napisaną tą zwrotke, straszenie go zjadł
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Podoba mi się ta płyta. Żaden super rap, taka muzyka tła i pod tym względem swoje zadanie spełnia. Dopóki będzie 30 stopni w cieniu to kilka razy jeszcze posłucham, będzie chłodniej to zapomnę i nie wrócę aż mi się przypomni przy kolejnym upale za rok czy dwa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Chujnia autoironiczna. Najgorzej, że się już Warszafka fleksuje, zaczęła chyba Englertówna z rolkami na insta, tańczeniem i pierdoleniem, jak to Mata przewidział co jej w serduszku buja, łał.
you know the O.P.P.