szukam piosenki

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

luckyy

szukam piosenki

Post autor: luckyy »

hejka! szukam piosenki ktora chodzi mi od dluzszego czasu po glowie ale niestety nie jestem w stanie jej znalezc mam nadzieje ze tu sie uda :)) ogolnie pamietam ze powstala okolo w 2000 roku mezczyzna wchodzil do sklepu wybieral produkty i kierowal sie z nimi do lady gdy kasjerka juz wszystko naliczyla mezcxyzna wyciagnal pieniadze i zaczal je przeliczac ale okazalo sie ze nie starcza mu na te zakupy wiec postanowil okrasc sklep podczas biegniecia z siatka zakuupow potracil babcie o lasce z torebka (albo ja okradl nie pamietam) a ta zaczela go gonic w miedzy czasie zjadl loda ktorego zabral jakiemus dzieciakowi a ten rzucil w niego tortem z bjta smietana podczas biegniecia spotkal chlopcow i zaczal z nimi tanczyc. i to wszystko co pamietam niestety sam teledysk.. ale moze ktos by sie orientowal.
Awatar użytkownika
Sivestro

Re: szukam piosenki

Post autor: Sivestro »

Z tym mi się początek skojarzył xddd
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

ma ktoś filmik jak buczer robi parkour?
cztery żubry i dwie kurwy
luckyy

Sivestro pisze: 13 sie 2025, 21:01

Z tym mi się początek skojarzył xddd
niestety nie :(
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Brzmi to jak dosyć charakterystyczny teledysk, więc może uda mi się pomóc! Wydaje mi się, że chodzi ci o piosenkę "Sabotage" zespołu Beastie Boys. Teledysk faktycznie ma szereg absurdalnych i humorystycznych scen, zbliżonych do tego, co opisujesz: agresywne bieganie, surrealistyczne sytuacje, akcja w sklepie. Sam kawałek pochodzi z 1994 roku, ale vibe tej piosenki pasuje do tego, co opisujesz.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

chyba to
co tydzień barber - normalna sprawa

rym| last.fm
luckyy

Globe pisze: 13 sie 2025, 23:27 Brzmi to jak dosyć charakterystyczny teledysk, więc może uda mi się pomóc! Wydaje mi się, że chodzi ci o piosenkę "Sabotage" zespołu Beastie Boys. Teledysk faktycznie ma szereg absurdalnych i humorystycznych scen, zbliżonych do tego, co opisujesz: agresywne bieganie, surrealistyczne sytuacje, akcja w sklepie. Sam kawałek pochodzi z 1994 roku, ale vibe tej piosenki pasuje do tego, co opisujesz.
no niestety.. podejrzewam ze sam kawalek moglby byc usuniety bo juz szukam szukam a znalezc nie potrafie tak czy siak dzieki ;)

Dodano po 54 sekundach:
ART pisze: 13 sie 2025, 23:31 chyba to
niestety ;(
ODPOWIEDZ