Najbardziej cringe'owy polski raper.
Re: Najbardziej cringe'owy polski raper.
Ale to był zajebisty wieśniak, dobry tejk
cztery żubry i dwie kurwy
- ebismolarek
No i w ogole superszybkienawijanieprzyspieszanie to takie gowno jebane do przesłuchania raz w zyciu w ramach ciekawostki
Muszę się z tobą zgodzić. Szczególnie słabo wypadły te wstawki w różnych językach. Z góry zaznaczę że nie ogarniam komplenite hindi ani francuskiego. Mogę jednak powiedzieć że hiszpański Silka mocno kuleje (mówi jak robot), niemiecka wstawka to 100% bełkot, a to co Silk nazywa Jamaican Patois to żaden Patois, a po prostu angielski z takim jako-tako niby jamajskim akcentem. Ale bądżmy poważni. Już Snow (Informer) lepiej nawijał z jamajskim akcentem.
Kiedyś pani manager Silka wysłała mi jego album do recenzji, dałem jakieś 5/10, raczej bez jakiegoś hejtu wielkiego i potem poprosiła też o wywiad. No i podesłalem pytania, dostałem całkiem spoko odpowiedzi, w których wyszedł na normalnie to człowieka, może nawet dobrego ziomka, a na takiego tryharda jak w kawałkach - i jak już mieliśmy całość, to pani manager powiedziała, że sprawdziła mojego bloga i są tam takie treści o Silku, że oni jednak cofają ten wywiad (nie chcieli też puścić w innych miejscach) xd
Mógł chociaż napisać, komu zajebał bity 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
jerzy_klemens_werner
Dzisiaj cringe to niestety stały element tego tzw. "wizerunku" więc za dużo by pisać, ale np. Holak konsekwentnie od lat pracuje na ten tytuł.
Z drugiej strony np. Bonson, nie byłem fanem, ale nigdy mi nie przeszkadzał, za to ostatnie lata, ta wydziarana morda, te historie o jego pijaństwie, te pełne jakiegoś z dupy żalu nagrywki, naprawdę boję się, że ten typ sobie coś zrobi.
Z drugiej strony np. Bonson, nie byłem fanem, ale nigdy mi nie przeszkadzał, za to ostatnie lata, ta wydziarana morda, te historie o jego pijaństwie, te pełne jakiegoś z dupy żalu nagrywki, naprawdę boję się, że ten typ sobie coś zrobi.
Na szczęście Bons ma teraz rodzinę, więc myślę, że będzie ok
Dla mnie Bons topka wieśniaków na polskiej scenie pod względem wizerunku, drugi typ to ten feno
Weźcie spójrzcie na nich i se odpowiedzcie czy to jedt normalne xD
Weźcie spójrzcie na nich i se odpowiedzcie czy to jedt normalne xD
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
quebonafide.
Z przypałów vnma, przypomniało mi się, jaki byl dumny przechwalajac sie ze kupił bit od sodrumatica za 1500 zł.
A co do wujka samo zło - jest jaki jest, ale pamiętam jak przez mgle że w czasach pierwszego boomu na hiphop bodaj na vivie była jakaś sonda albo plebiscyt na najprzystojniejszego polskiego rapera, który wygrał właśnie wsz - na pewno niejedna dresiare udało mu się zbalamucic na telewizyjny fejm
A co do wujka samo zło - jest jaki jest, ale pamiętam jak przez mgle że w czasach pierwszego boomu na hiphop bodaj na vivie była jakaś sonda albo plebiscyt na najprzystojniejszego polskiego rapera, który wygrał właśnie wsz - na pewno niejedna dresiare udało mu się zbalamucic na telewizyjny fejm
Najbardziej krindzowy moment jaki widzialem w polskim rapie to chyba ten zjebany raper na popkillerach ktory podniosl lapy zeby ualyszec halas czy cos takiego a publika dupa cicho.
- gods bidness
Jakie życie taki rap (nie ma róży bez kolców).
- przedszkolanek
kurwa, w pierwszej chwili myślałem, że oki dostał kolki
swoją drogą co ona tam pierdoli, że wymyśliła amerykę, jak to jest kopia lat 2000?
Ona nie próbuje sobie przywłaszczyć autorstwa kształtu fryzury samej w sobie (zresztą sama wspomina właśnie, że pokazała mu stylówki z "lat dwutysięcznych", więc ma pełną świadomość że nie wymyśliła koła), bardziej ma żal o to, że Oki i jego ekipa nie oddają jej wystarczającego/czasem żadnego creditu za zaproponowanie mu tej fryzuryprzedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 17:10 swoją drogą co ona tam pierdoli, że wymyśliła amerykę, jak to jest kopia lat 2000?
Co jest kurwa oczywiście abstrakcją i nie wiem na co typiara liczy xD Czterominutowe wideo śledztwo żeby udowodnić, że na planie nagraniowym jakiegoś klipu sprzed CZTERECH LAT ułożyła mu tę fryzurę, spodobała mu się na tyle, że układał se ją dalej, a typiara rozżalona ma pretensje, że po wspomnianych CZTERECH LATACH Oki w jakimś randomowym podcaście używa zwrotu "jakaś pani ułożyła", a nie copyrightuje ją z imienia i nazwiska
Za kurwa UŁOŻENIE WŁOSÓW DO TELEDYSKU
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A ja tam trochę rozumiem tę babkę, on z tej fryzury zrobił sobie spory element wizerunku. Przecież te wszystkie kolce i młode jeżyki to właśnie od tej fryzury się wzięły, a nie fryzura była tylko jednym z elementów pomysłu kogo innego.
I o ile, że sam jakoś nie wspomina czyja to była robota przy każdej okazji to rozumiem, ale jak go zapytają skąd pomysł to nic by mu się nie stało jakby przyznał jak było.
I o ile, że sam jakoś nie wspomina czyja to była robota przy każdej okazji to rozumiem, ale jak go zapytają skąd pomysł to nic by mu się nie stało jakby przyznał jak było.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No to na końcu tego wzruszającego dokumentu jest klip jak Oki przyznaje jak było i przede wszystkim zgodnie z jej własną wersją - siadł na fotelu, jakaś pani zaproponowała "e a może coś takiego", zajarał się, dał jej uznanie oczami i poprosił o wskazówki jak to w przyszłości układać - normalna interakcja.
Nie mam pojęcia jak nazywa się osoba która obcina mnie od czterech lat, tym bardziej nie wiem jak znaleźć ją na instagramie, a Oki miałby pamiętać to w kontekście baby, u której siadł raz na fotelu cztery lata wcześniej?
Nie skłamał, nie wciskał jakiegoś kitu że wymyślił i zażądał tego sam, ale jednocześnie jakaś pani nie utkwiła mu w tej jeżatej głowie na tyle, żeby dziękować jej cztery lata po wydarzeniu (w sensie no dosłownie podziękował opowiadając te historie, ale chodzi mi o oznaczanie na ig do usranej śmierci, bo najwyraźniej tego by chciała).
Dla mnie zwykła panikara
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A tam na początku jest jakieś nagranie ze story chuj wie kogo, gdzie jest mówione "ta osoba stworzyła mój wizerunek, tak samo jak z jeżem Oskara"
I ja nie wiem kto to mówi, na pewno nie Oki i kim jest "ta osoba", bo pewnie nie ta baba, ale no jak to jakieś osoby z otoczenia tego Okiego sugerują, że za tego całego jeża jest odpowiedzialny kto inny a nie ona, no to jakoś mnie nie dziwi, że kręci Małysza.
Ale tak naprawdę to chuj z nią, bo w sumie co mnie to obchodzi.
Dodano po 3 minutach 38 sekundach:
Dobra teraz zobaczyłem więcej z tego nagrania i no Oki wprost przyznaje, że to ona, tylko z imienia i nazwiska nie wymienia, także pretensje niech ma do tego kto twierdzi, że ktoś inny jest za to odpowiedzialny, bo sam jeż tak nie twierdzi nigdzie.
I ja nie wiem kto to mówi, na pewno nie Oki i kim jest "ta osoba", bo pewnie nie ta baba, ale no jak to jakieś osoby z otoczenia tego Okiego sugerują, że za tego całego jeża jest odpowiedzialny kto inny a nie ona, no to jakoś mnie nie dziwi, że kręci Małysza.
Ale tak naprawdę to chuj z nią, bo w sumie co mnie to obchodzi.
Dodano po 3 minutach 38 sekundach:
Dobra teraz zobaczyłem więcej z tego nagrania i no Oki wprost przyznaje, że to ona, tylko z imienia i nazwiska nie wymienia, także pretensje niech ma do tego kto twierdzi, że ktoś inny jest za to odpowiedzialny, bo sam jeż tak nie twierdzi nigdzie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji