[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Moment, ostatnio tez mu skladal zyczenia, mowil ze sie tak naprawde lubia a potem wlecial diss.
Wiec pewnie ten filmik z psem (follow up do rozjebania sie ktory bedzie pozniej) to zmylka a jutro, max w srode wleci Przytul Jacka 2.0 z jamnikiem w klipie gdzie bedzie rymowal jak to przebija spoconym chujem balonik flakeusza i jak to razem 10 lat twmu smiali sie z marysi jak probowala zatuszowac pizdy pod oczami.
Wiec pewnie ten filmik z psem (follow up do rozjebania sie ktory bedzie pozniej) to zmylka a jutro, max w srode wleci Przytul Jacka 2.0 z jamnikiem w klipie gdzie bedzie rymowal jak to przebija spoconym chujem balonik flakeusza i jak to razem 10 lat twmu smiali sie z marysi jak probowala zatuszowac pizdy pod oczami.
i kto tu sie na psach rozjebal
Spoiler
xD
to jest ta cała kultura hip hop?
Jakby mieli wlaczyc sie wszyscy ktorzy maja na pienku z tede i mesem plus to co uslyszelismy do rwj pory w dissach, to jakby wygladal ren beef?
Ekipa przeciw Tede:
- Peja wiadomo
- Sokol wkurwiony za jechanie po nim za plecami
- W.e.n.a. za incydent z ciuchami i ten z featuringiem
- Numer raz wiadomo
- Bisz ktory w koncu nie wytrzymalby zaciskania zebow przez lata "dobra kurwo jebana dobrze wiem ze kolego lego to do mnie"
Ekipa przeciw Mesowi:
- Mezo wiadomo, tym bardziej ze o nim wspomnial w numerze god bless
- stasiak wiadomo
- jang leosia za to ze wg mesa jest zjebana jurorka
- bambi i oki za fristajl o ruchaniu
Ekipa przeciw Tede:
- Peja wiadomo
- Sokol wkurwiony za jechanie po nim za plecami
- W.e.n.a. za incydent z ciuchami i ten z featuringiem
- Numer raz wiadomo
- Bisz ktory w koncu nie wytrzymalby zaciskania zebow przez lata "dobra kurwo jebana dobrze wiem ze kolego lego to do mnie"
Ekipa przeciw Mesowi:
- Mezo wiadomo, tym bardziej ze o nim wspomnial w numerze god bless
- stasiak wiadomo
- jang leosia za to ze wg mesa jest zjebana jurorka
- bambi i oki za fristajl o ruchaniu
Ja bym bardzo chciał usłyszeć Patokalipse, której Mes wymyśla melodie i pisze refreny.
-
dobryjoint
chyba chodzi o fristajl u winiego, tyle, że właściwie to wini o nich fristajlował.
od 7:28
od 7:28
Przeciez nie mowil tego powaznie tylko w ten sposob ich wysmial ze jedyne co w nich jest dobrego to follow up tentypowomesowydobryjoint pisze: ↑09 sie 2025, 0:06Jaki freestyle? Na ig ich propsował jako jedynych z młodego pokolenia, za to, że go followupowali. XD
sylaby jak już
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
ale syf
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
-
dobryjoint
W sumie nie wiem, myślę, że ich muzyki nie szanuję, ale jednocześnie kogoś spropsować musiał, co zresztą było widać jak szukał na siłę i dawał jakieś powody typu followupy a nie sama twórczość, i serio jestem w stanie uwierzyć w to, że jak ktoś go propsuje to automatycznie nie potrafi hejtować tej osoby i nawet łagodniej oceniać jej chujową muzykę (co pokazał nieraz w karierze nagrywając z różnymi łakami, przekonywanie, że te jego Żbiki to topowi raperzy itd.), bo jest narcyzem łasym na pochwały. Ja tu prędzej myślę, że Oki i Bambi byli bardziej zażenowani z tych propsów i raczej woleliby żeby tego nie puszczał w eter (albo ewentualnie dał uznanie oczami). Btw. Jak on serio wierzy, że Bambi sama napisała jakiś followup do jego numeru sprzed 15 lat to XD, myślę że, pół roku temu to ona nie wiedziała kim jest Mes. No i propsowanie Bambi to może być kolejna szpilka w Leosię. Albo serio ominął mnie wybitny Mesowy żart i to nie było na poważnie, ciężko ogarnąć instagramowe wysrywy kogoś w manii.2rzyn pisze: ↑09 sie 2025, 0:45Przeciez nie mowil tego powaznie tylko w ten sposob ich wysmial ze jedyne co w nich jest dobrego to follow up tentypowomesowydobryjoint pisze: ↑09 sie 2025, 0:06Jaki freestyle? Na ig ich propsował jako jedynych z młodego pokolenia, za to, że go followupowali. XD
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
to prawda, przeciez swego czasu wydał płytę nawet holakowi tylko dlatego, że ten go zremiksował i mu się podlizywaldobryjoint pisze: ↑09 sie 2025, 4:26 jestem w stanie uwierzyć w to, że jak ktoś go propsuje to automatycznie nie potrafi hejtować tej osoby i nawet łagodniej oceniać jej chujową muzykę (co pokazał nieraz w karierze nagrywając z różnymi łakami, przekonywanie, że te jego Żbiki to topowi raperzy itd.), bo jest narcyzem łasym na pochwały
Taki kawałek Alkopoligamia 2025 bym najchętniej usłyszał, nagrany przez te wszystkie żbiki co ich Mes propsował w Alkopoligamia 2013
Przecież to byłby magik 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tak na chłodno rozkmina, zastanawiam się, jeśli Mes ma puścić diss to dziś chyba ostatni akceptowalny dzień na to?
Jasne, może pchać jutro jeszcze, ale niedziela to nie jest dzień na premiery.
Dlatego uważam, że jeśli kiedykolwiek Mes ma odpowiedzieć, to będzie to dziś.
Później to już chuja kogo to będzie obchodzić i generalnie kompromitacja. Nawet te kilkaset fanów Mesa jest już pewnie wkurwiona tym, że taki BOSS rap gry nie potrafi jednego kawałka nagrać w 20 dni
. Dziś albo nigdy.
Jasne, może pchać jutro jeszcze, ale niedziela to nie jest dzień na premiery.
Dlatego uważam, że jeśli kiedykolwiek Mes ma odpowiedzieć, to będzie to dziś.
Później to już chuja kogo to będzie obchodzić i generalnie kompromitacja. Nawet te kilkaset fanów Mesa jest już pewnie wkurwiona tym, że taki BOSS rap gry nie potrafi jednego kawałka nagrać w 20 dni
- CeHaTeHaCe
Nie pamiętam, mogło być tak z SokołemBunnymen77 pisze: ↑08 sie 2025, 19:51Ja nie słyszę rymu w: sokołem - Peji - ćpanie - lecz - terapięNie pamiętam, mogło być tak z Sokołem
Jeżeli - to trudno, to już piętnaście lat
Pamiętam za to, jak mówiłeś o Peji
Że to zjebany człowiek i totalny łak
Na pierwszy ogień weźmy sobie ćpanie
Tak, ćpałem baranie, nawet mam o tym rap
Paradoksalnie nawet z Mesem mam o tym, lecz
Opuściłem ćpanie wstecz parę lat
I nie musiałem iść z tym na terapię
Słyszę tutaj (co do jakości się nie wypowiadam)
Lat - łak - rap - lat
Ogólnie to czytając teraz tekst biorąc pod uwagę rymy na krzyż to niemal całość wygląda fatalnie. Natomiast puściłem sobie jeszcze raz ten kawałek i te rymy nie są na krzyż, często wręcz w jednej linii.
Dlatego w sumie cofam hejta, bo ciekawy zabieg, nie wiem czy mi się podoba, pewnie musiałbym się osłuchać z kawałkiem, w nocy, ale wręcz props za nie pisanie od linijki.
Edit: przez rymy na krzyż myślałem że rozumiesz a b a b, a w sumie są tu właśnie takie na krzyż, że zwrotka kończy słowem, do którego rym jest w połowie następnej linijki i pewnie o to Ci chodziło. Ja tego w nocy nie złapałem jakoś i wydawało mi się to mocno koślawe (zresztą teraz też nie wiem czy jestem fanem, ale na pewno nie hejtuje)
Potwierdza się, że przesluchales raz, to nie słuchałeś wcale
Jeżeli - to trudno, to już piętnaście lat
Pamiętam za to, jak mówiłeś o Peji
Że to zjebany człowiek i totalny łak
Na pierwszy ogień weźmy sobie ćpanie
Tak, ćpałem baranie, nawet mam o tym rap
Paradoksalnie nawet z Mesem mam o tym, lecz
Opuściłem ćpanie wstecz parę lat
I nie musiałem iść z tym na terapię
w zalezności jak pokolorujesz będą inne, np. w tym wszystkim nie mam jak oznaczyć na pierw, ranie, ćpanie, naście, pare, siałem, rapię, salnie / miętam zjeba łem ćpa
ale po huj
rapem rządzi aliteracja więc odsyłam do Zabójstwa lirycznego
Ostatnio zmieniony 09 sie 2025, 15:27 przez CeHaTeHaCe, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak puści za pół roku, to i tak będziemy gadać o tym, czy diss jest dobry, czy obsrany, a nie o tym, ile go nagrywał
Na razie oczywiście beka z obszczańca
Mes nie nagrywaj tego dissu.
My naprawdę w ogóle nie chemy go wysłuchać i dla nas Tede już wygrał.
My naprawdę w ogóle nie chemy go wysłuchać i dla nas Tede już wygrał.