Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Transfery
A Inigo wypierdala do Al Nassr, letko w szoku nie powiem
Inigo Martinez do Arabów. No to w tym sezonie Barcelona jeszcze więcej będzie traciła bramek. Brawo laporta cwelu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
beka jak dla mnie to te 4 wygrane z realem w tamtym sezonie to będzie to samo co wygranie lm w 2015 I zostanie wybranie znowu bartomeu
bo za rok niby mają wybory xd nowy stadion itd, a za dziesięć lat się okaże że w sumie trzeba go remontować bo turasy po taniości go robiły xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Bunnymen77
Wiem, że brakuje im hajsu, ale Inigo to jak profesor na środku wyglądał.
Grealish na wypożyczeniu w Evertonie
Coman w Al Nassr na 3 lata za 36mlne
Coman w Al Nassr na 3 lata za 36mlne
powodzenia Jaca, proszę jak najczęściej nawiązywać umiejętnościami do czasów spędzonych w Birmingham
Dodano po 11 minutach 48 sekundach:
Gyokeres who?
e; Grealish out, Savinho i McAtee podobno też na wylocie, więc mówi się o Rodrygo w City
Dodano po 11 minutach 48 sekundach:
Gyokeres who?
Spoiler
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 16:49 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
City startuje po Simonsa więc pewnie lipa z tego transferu do Chelsea i zostanie Garnek z United 
Albo po Rodrygo, ewidentnie robią miejsce bo oprócz Jaculi odchodzi też McAtee do Nottingham i prawdopodobnie Savinho do Tottenhamu
- Cz4rny1337
- Moderator
dluzej sie mogli pierdolic z tym
z drugiej strony szedl jakis delikatny przekaz straszak, ze moga zawsze jacksona wlaczyc do skladu spowrotem jak sie bedzie przedluzalo sprzedawanie/zakup simmonsa, to moze druga strona teraz pogania
z drugiej strony szedl jakis delikatny przekaz straszak, ze moga zawsze jacksona wlaczyc do skladu spowrotem jak sie bedzie przedluzalo sprzedawanie/zakup simmonsa, to moze druga strona teraz pogania

chuj z tym simmonsem, nie pasowałby tak samo jak nkunku
Jeszcze temat Donnarummy się pojawił po tym jak PSG wykluczyło go ze swojej kadry, ale raczej do United zawita, bo Chelsea nie płaci takich tygodniówek.
No on pewnie chce z 300k, ale za 30 mln to żal nie wziąć
Ale by było jakby rzeczywiście powinęli Eze do Tottenhamu kiedy Arsenal się tak na niego napalał
Arsenal jakby chciał to by go na luzie łyknął nawet i teraz
Chyba ze mowisz o fanbazie to ta, trochę chujnia by była
btw. jest cos ile ten Grealish ma brac od Evertonu siana? Przeciez na bank oni mu nie płacą tyle co on w City zarabiał
Chyba ze mowisz o fanbazie to ta, trochę chujnia by była
btw. jest cos ile ten Grealish ma brac od Evertonu siana? Przeciez na bank oni mu nie płacą tyle co on w City zarabiał
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dobra opcja jako 3 CB a i okazji do gry przy zdrowiu/formie Konate nie braknie, rozsądne pieniądze biorąc pod uwagę że za tyle samo Quansah poszedł do Leverkusen
tak swoja drogą CP odrzucało oferty na poziome 60/70mln funtów za niego poprzedniego lata
Ciekawe to jest, bo przeciez Donnarumma bardzo słabo gra nogami i to byłby spory downgrade w porównaniu z Edersonem. Nawet właśnie ten Trafford ściągany był z tą gwiazdką, że super rozgrywa, a tu taka zmiana