[serial][HBO] Biały Lotos / The White Lotus (2021 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Biały Lotos (White Lotus)
A dla mnie właśnie 3 sezon najlepszy. Najbardziej rozbudowane postacie pod tym względem, że więcej jest informacja i wątków o tym co robią w życiu poza tym, że są na wczasach, dużo plot twistów i ciekawych miejscówek, mniej wątków humorystycznych niż w poprzednich sezonach, ale jest dla mnie ma plus. Bardzo przyjemnie oglądało mi się wszystkie 3 sezony. Według mnie 3>2>1
gowno straszne, niestety więźniowie własnego sukcesu i będą to teraz ciągnąć następne 3 sezony pomimo braku pomysłów już teraz
wymienisz te plot twisty, bo mi przychodzi dosłownie JEDNEN w dodatku dość przewidywalny i niestety pociągniety ze względu na konwencje dość nielogicznie by finał się skończyć mógł jak się skończył. Reszta to budowanie postacji z czym się zgodzę która do niczego nie prowadzi w ramach sezonu i wszelkie zakończenia albo do niczego nie prowadzą, albo są do bólu sztampowe
I jak serial się przyjemnie oglądało tak na koniec jedyna refleksja tu się chuja wydarzyło, a całość ratują aktorzy i klimat
chyba przegapilem te informacje i fragmenty rozbudowujace przeszlosc postaci
Spoiler
o timothym wiemy tyle, ze zrobil jakis finansowy walek
o zonie nic
o ich starszym synu tyle, ze z nim pracuje i pije odzywki, a o mlodszych ze nie wiedza czego chca
o czelsi nie wiemy nic oprocz tego ze jest soulmate rika
o riku wiemy tyle, ile wycisnal z niego greg pytajac przy kolacji czym sie zajmuje (jedna ze smieszniejszych scen dla mnie), czyli "tym i owym". no i ze chce pomscic ojca
jedynie te trzy dupeczki cos tam wiecej o sobie ponawijaly
o zonie nic
o ich starszym synu tyle, ze z nim pracuje i pije odzywki, a o mlodszych ze nie wiedza czego chca
o czelsi nie wiemy nic oprocz tego ze jest soulmate rika
o riku wiemy tyle, ile wycisnal z niego greg pytajac przy kolacji czym sie zajmuje (jedna ze smieszniejszych scen dla mnie), czyli "tym i owym". no i ze chce pomscic ojca
jedynie te trzy dupeczki cos tam wiecej o sobie ponawijaly
obejrzane 3 sezonki w kolejnośći 1, 3 i 2(czekał jako nakrętka przed wylotem na Sycylię)
2 wymiata w chuj i utrzymuje ciekawość do końca, 1 całkiem zabawny i spoko opcja na wieczór z duperką, a 3 co najwyżej w niedzielę wieczorem na odmużdżonko po ciężkim tygodniu
pomijając różnicę poziomów między sezonami, wszystkie 3 sezony ogląda się bardzo lekko i przyjemnie
2 wymiata w chuj i utrzymuje ciekawość do końca, 1 całkiem zabawny i spoko opcja na wieczór z duperką, a 3 co najwyżej w niedzielę wieczorem na odmużdżonko po ciężkim tygodniu
pomijając różnicę poziomów między sezonami, wszystkie 3 sezony ogląda się bardzo lekko i przyjemnie
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Teraz mi przypomniałeś, że miałem coś napisać po obejrzeniu s03, ale już nawet nie pamiętam co. Jeden z bardziej przehypowanych seriali ostatnich czasów, jedynie muzyka jest tu na wybitnym poziomie.
Re: [serial][HBO] Biały Lotos / The White Lotus (2021 - )
Btw ten serial uratował mi kiedyś życie
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Drugi sezon Beef jest mocno białolotusowy
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
Czy Mulligan płacze? Jesli tak to nie oglądam, sezon 1 był mega
Dodano po 6 minutach 37 sekundach:
Płaczek Mulligan
Straight Jimi Hendrixin'