Grande Connection
Re: Grande Connection
[ZOBACZ ZANIM USUNĄ]
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
no jak szanowałem robotę grande, tak to upolitycznienie ostatnimi czasy mocno bolało. obejrzałem połowę tego wysyrwa dzisiejszego i nie żałuję że film zleciał z rowerka
dziwki basen i machanie kutasem
Co tam ten ananas naprodukował?
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
jest niewygodny dla rządu i dlatego usunęli
A mogą go na stałe usunąć?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Grande Connection pierwsza retoryka polskiego rapu, czy się to wam podoba, czy nie
a tak serio to się obuziłem najebany o 4 rano i leci se muzyka interstellar z laptopa ja se mysle co jest kurwa, niedziela czy poniedzialek
i tak se myślę, chyba poniedziałek
sięgam po laptopa a tam ten temat otwarty
i ta muzyka z interstellar leci
a tak serio to się obuziłem najebany o 4 rano i leci se muzyka interstellar z laptopa ja se mysle co jest kurwa, niedziela czy poniedzialek
i tak se myślę, chyba poniedziałek
sięgam po laptopa a tam ten temat otwarty
i ta muzyka z interstellar leci
- marmolad_k2
Niesamowita historia.
Grande niech mi płaci DOBRE pieniądze
- mainsieskonczyl
Świetna laurke mu w komentarzach wystawili xD Już po tym jak jego pierwszy pro-ruski film wyleciał z YT i został tylko na cda pisałem że to zwykła ruska kurwa do jebania
Super materiał. Pozdrowienia dla Wszystkich z ,,Ruchu Dobrobytu i Pokoju", oraz Widzów!
Jakbym oglądał program Musisz to wiedzieć Macieja Maciaka. Kropka w kropkę te same słowa i argumenty. Brawo
Wszystko to usłyszałem na kanale Maciaka "Musisz to wiedzieć". I tak to niestety wygląda ta nasza smutna rzeczywistość, tylko ciemny lud jest jakby zamroczony i tego nie dostrzega.
RDiP. Maciej Maciak. Pokój i spokój .
Grande niech mi płaci DOBRE pieniądze
Nowy Grande Farmazon.
Znowu mieli Śliwę do spodu.
Znowu mieli Śliwę do spodu.
Spoiler
podobno zbyszek z działki numer 314 nie mógł spać, bo ktoś obok płakał całą noc
dziwki basen i machanie kutasem
Śliwa zezłomowany dokumentnie. Szkoda bo rap po beefie z sb zaczął robić naprawde kozacki, technika, flow, wielokrotne, melodyjnosc, no ma wszystko, lepszy niż te eripy i bedoesy. Tylko spierdolił wszystko swoimi ruchami, talent to nie wszystko. Gdyby z takim progresem wjechał jeszcze w 2016 to by teraz trzaskał trasy i był ustawiony. A tak przespał swoje 5 minut. Najpierw w rps, a potem po drugim beefie z białasem. Ale coz śliski typ i totalny nieogar. I wyszło jak wyszło. Do niego by musiała przyjsc pod same drzwi albo furtke na działce potezna wytwornia i wpierdolić mu w promocje kilka baniek i zamknac w studiu. Ale on i tak pewnie cos by odjebał, albo wypierdolił zone wspolnikowi i jeszcze ją nagrał. Szkoda bo słuchalem od lat i kibicowalem, ale jak on wyzywa peje od frajera a w kawałkach mu dziekuje za multum rzeczy to... zresztą to jest dopiero wierzchołek gory lodowej, Grande wszystko wyjasnił.
To był Adi Nowak w tej peruce? Wtf
AMEX, no cap, 800 score
Tak, ale Grande trochę zmanipulował bo kawałek Adiego był o tym że rzuca ćpanie
props bardzo hiphopowa akcja
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jaka ta polska jest zjebana, jakaś przewózka ghostwritterów, jak widze tego tomba w kanale zero jak pierdoli wielce komu to on tekstów nie pisze ale nie może powiedzieć, tak samo ten grande, i teraz ten ry23, jaki się poczuł ważny bo on się dowie kto miał teksty napisane. A chuj mnie to obchodzi. W stanach kupujesz płyte Kanye Westa czy innego Drejka i masz autorów tekstów do konkretnych utworów zapisanych. A tutaj zgrywają wielkich ważniaków, bo ja pisze teksty takim i takim wy nawet nie wiecie bo tajemnica. A ja też pisze teksty, i nawet powiem komu. Na wszystkie płyty Queby i Tedego napisałem teksty łącznie z Buhami. I udowodnij mi któryże tak nie jest.