[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
dobry diss również
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
zajebisty diss, ale trzeba zaznaczyc, ze duzo latwiej nagrac dobry pocisk jesli ma sie argumenty, a w tej spinie prawie wszystkie po stronie gustawa. hurr durr grozny panczlajner cie podgryza latami, a na zywo idzie spac po jednym strzale, potem jeszcze podaje ci reke, a druga juz tworzy oswiadczenie na fejsbuka? jak to mowia: to sie samo komentuje. zreszta nie jeden punch z tego dissu borka juz sie pojawil w stosownym temacie na forumku, bo sa oczywistoscia, tak jak zabawa ksywka ripa. jeszcze zrobienie mu na zywo patokalipsy tez daloby sie ubrac w jakas bekowa linijke
mes pewnie rownie wkurwiony jak eripe, bo presja ktora w jego lbie juz wczesniej byla ogromna, jeszcze wzrosla po tym jak ktos w koncu nagral mocny diss i to duzo szybciej od niego
mes pewnie rownie wkurwiony jak eripe, bo presja ktora w jego lbie juz wczesniej byla ogromna, jeszcze wzrosla po tym jak ktos w koncu nagral mocny diss i to duzo szybciej od niego
no ciśnienie w głowie Mesa zaraz mu łeb rozsadzi to prawda
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
mam teorię że Borek wrzucił do dissu parę swoich populizmów, po to żeby nikt nie kwestionował że sam to pisał
Jeszcze az sie sie nie spodniecajcie i jeszcze rip czyms nas zaskoczy , a ogolnie to diss dobry i szczerze watpie w to on napisal tego dissa ; )
Zajebiście, że odpowiedział, bo czuć tekstowo, że kawałek Ripa był triggerem do odpowiedzi Bediego
1:1
1:1
Trochę casus jak z Venomem, wszyscy myśleli że spoko argumenty i bardzo dobry diss, a wtedy wjechał Jimson z Lady Venom i nie było co zbierać
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ale podoba mi się że te pseudo fanpejdze rapowe typu lilkondony dostają z obu stron 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Cz4rny1337
- Moderator
hahaha no elegancko rozjebany, kasuje kawałki eripe z playlist bo wstyd
bedoes to regen tedego pamietajcie - sie uczyl od niego jak w to grac - szkoda, że ominął zaczepki Ryśka
/edit
beka z Młody Odeseusz i morzem kłamstw - eripe type wers
bedoes to regen tedego pamietajcie - sie uczyl od niego jak w to grac - szkoda, że ominął zaczepki Ryśka
no a nie chodzilo po prostu, że eripe pruł się do 2115 więc borek wyjaśniał dlaczego niby są frajerami??? przeciez nie placze o mamie i dziadku
/edit
beka z Młody Odeseusz i morzem kłamstw - eripe type wers
Ostatnio zmieniony 05 sie 2025, 8:45 przez Cz4rny1337, łącznie zmieniany 1 raz.

- chilipvlmer
ja pierdole
co ten borek odjebal
ciekaw jestem jak to sie rozwinie o ile sie rozwinie w ogole bo sie nie spodziewalem ze jednak bedi odpowie i to z takim luzem
ciekaw jestem jak to sie rozwinie o ile sie rozwinie w ogole bo sie nie spodziewalem ze jednak bedi odpowie i to z takim luzem
- Bryx Fenrir
Podobnie jak u Eripe, bardzo dobry diss, tylko od zupełnie innej strony. Punchlinowo Seba byl lepszy, natomiast od strony muzycznej lepiej zaprezentował sie Bedoes. To sa dwie różne kategorie, ale obiektywnie oceniając, 8/10 i ta sama półka, czekam na drugą runde
świetnie rozjebane, co poodbijał to klasa, tak samo follow-upy kozackie
tbh nie wiem, co by Eripe musiał nagrać, żeby Bedoes się znowu do niego schylił
tbh nie wiem, co by Eripe musiał nagrać, żeby Bedoes się znowu do niego schylił
przestań xddPunchlinowo Seba byl lepszy
- Cz4rny1337
- Moderator
szykuje się zajebisty beef- niech oni się jak najdłużej napierdalają i oby przeszli teraz na linię ideologiczną bo to prawak i lewak
Mało punchy, cringowe odwołanie do ojca Szpaka i 1.5 minuty pierdolenia bez rapowania - ale cała reszta git
Myślę że Eripe odpowie szybciej niż się spodziewamy
Myślę że Eripe odpowie szybciej niż się spodziewamy
jak nienawidzę obu to muszę przyznać, że bedoes ładnie wyszedł z sytuacji i zrobił to tak jak trzeba. eripe jest R I P i tyle
-
georgefloyd
W tym beefie był tylko jeden dobry punch i to przed tym zanim wyszły dissy. Dwa różne światy, pospinana dupa vs luz i styl, no i oczywiście mistrzowskie wyprowadzenie ciosu płaskiego.Bryx Fenrir pisze: ↑05 sie 2025, 8:46 Podobnie jak u Eripe, bardzo dobry diss, tylko od zupełnie innej strony. Punchlinowo Seba byl lepszy, natomiast od strony muzycznej lepiej zaprezentował sie Bedoes. To sa dwie różne kategorie, ale obiektywnie oceniając, 8/10 i ta sama półka, czekam na drugą runde
Przykro mi to pisać, bo nie przepadam za największym hipokryta tej sceny, ale Bedoes poki co wygrywa
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY