[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
237
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 408

Awatar użytkownika
JANPALONY

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes

Post autor: JANPALONY »

Wini miał swoje momenty i lubiłem kilka jego tracków ale to jest asłuchalne. Gorzej wystękane niż Tede w swoim stękającym momencie. Tede przynajmniej nie miał zadyszki na tracku.

Moje predykcje: Dzisiaj Tedenovela na której Tede się nie odniesie i nie będzie chciał tego nawet słuchać. Trochę pociśnie beki z Winiego pod wpływem fanów i to tyle.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

jak będzie udawał że nie będzie chciał tego słuchać, to będzie tak wyglądał imo
Spoiler
Obrazek
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

Ciebie nie da się słuchać jak Maryli Rodowicz nie da się ruchać!
ESSA
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

smiesznie bedzie jak slizgowy diss i wini rozjebia to co mes kiedys tam wyda
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

dobrze go winicjusz pocisnąleś :lol: co by nie mówić to te kurwy i pedaly pewnie najbardziej zabolą tedasa, plus to wąchanie po kiblach

ale udawany dystansik bedzie grany bo to przeciez bulwa nagrala
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

jakby zamiłowanie tedego do chrzanu to jakaś tajemnica poliszynela była :dunno:
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Tak samo nie jest tajemnicą że jego kawałki są w większości debilne, ani to że rozjebał się w sprawie kapoty, a jednak jak ktoś powiedział to na głos to zabolało na tyle że trzeba było odpowiedzieć
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

Propsy Wini. Jaca teraz będzie pierdolił, że tego nawet nie sprawdził, a jakiś kumpel (z którym za kilka lat i tak się pochla) mu tylko powiedział i będzie udawał wyjebkę i dystans.

PS: Winicjusz Bartków chudszy i z tym zarostem wygląda jak Krzysztof Kononowicz pod koniec życia, po latach wykorzystywania przez Sławomira i Mariolę Nowaków z Krzyżowej.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2025, 7:50 przez kebab, łącznie zmieniany 1 raz.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

Ten diss mi troche brzmi jak jakiś fristajl gibon składu z czasów rrx. Wini calkiem celnie, w swoim wiadomym stylu
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

chuj pisze: 31 lip 2025, 1:32 bit - ok
treść - bardzo dobra, real talk czuje
flow - ujdzie, jak na winiego ok
rymy - tragedia, słychać że nie jest raperem na pełny etat i po prostu nie ma umiejętności ubierania przemyśleń w rymy
zgadzam sie w chuj :)

ładnie to wini zrobił. tedemu żyłka pęknie jak nic, a faktycznie będzie pewnie gadał, że nie słuchał
Awatar użytkownika
JANPALONY

serio z tym jego uporczywym od 20 lat "wyobraź sobie mordo, że tego nawet nie słuchałem" z jednoczesnym byciem na bieżąco ze wszystkim co się dzieje w sieci to już jest lekka przesada. Jacula tak skromny, że omija wszystkie newsy na swój temat. Chyba, że to CGM o nim nie pisze, to wtedy ich dissuje. :dunno:
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Diss Winiego nie najgorszy - jak jesteś chujowym raperem to chociaż niech będzie śmiesznie.

A co do Mesa - on na bank ma już nagraną odpowiedź, tylko chuja pali z publikacją, bo ma mniej amunicji na kolejne dissy i się oszczędza, żeby to się bardziej pokryło z premierą jego płyty.
Moim zdaniem zgrywa wyjebkę, że niby od niechcenia nad tym pracuje.

Myślicie, że jak wypuścił "God Bless" i zaczepiał Tedego w wywiadzie to już nie przygotowywał się na potencjalny beef przez tyle miesięcy? To jest nierealne z jego sfazowaną głową.

A Wini i Mes na bank są w komitywie, Wini się chyba nawet dograł na jego nową płytę.
Haqs

Post autor: Haqs »

Bisclavret pisze: 31 lip 2025, 7:41 Tak samo nie jest tajemnicą że jego kawałki są w większości debilne, ani to że rozjebał się w sprawie kapoty, a jednak jak ktoś powiedział to na głos to zabolało na tyle że trzeba było odpowiedzieć
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:wall: :wall: :wall: :wall:
Awatar użytkownika
JANPALONY

Bawi mnie i dziwi jednocześnie jak 40 letni milionerzy/zamożni ludzie obrzucają się wyzwiskami od konfidentów/60stek dla poklasku nastolatków, którzy sami by się "rozjebali" przy pierwszej okazji.

A potem jestem ja, 30 letni typ na hiphopowym forum, który to rozkminia :bag: :lol:
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

swoja droga co mi się przypomniał sampel i wspomnienia wróciły to ooojacię
Spoiler
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

8na10 pisze: 22 lip 2022, 17:04 dla mnie to jest aż niepojęte jak facet osłuchany w rapie, który siedział tam z tymi wszystkimi raperami i napierdalał rap w studio do północy, i jeździł na bitewki do niemiec, zaliczył huj wie ile koncertów z sobotą i spółdzielnią itd itp - dalej nie potrafi kurwa w bit trafić, tak żeby to zabujało. przecież nikt nie oczekuje od niego, żeby nagrał drugie to pimp a butterfly - tylko żeby chociaż to kurwa bujało, żeby to płynęło - no ale ni huja. prawdziwy antytalent, props.
Najlepsza opinia o Winim-raperze

Ale JAK NA NIEGO, to całkiem solidnie, szpileczki ładnie wbite, słuchać się tego nie da, ale nikt się chyba tego nie spodziewał

Ale beka że kolejny poczuty ulicznik-zasadowiec xd
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

W moim rankingu kawałków winiego które byłem w stanie dosłuchać do końca ten diss zajmuje zaszczytne pierwsze i jedyne miejsce i oczywiście jest to zasługa treści, bo wiadomo że ten numer jest turbo chujowy, ale jednak zarzuty celne

I jednak nie interpretuje tego wątku konfidenckiego jako zarzutu w sensie stricte, a bardziej jako wykazanie hipokryzji że Tede jest. jednocześnie sztywnym prawilniakiem i chłopakiem nienz tego świata w zależności od tego kto pyta - jak trzeba się polansować przy regularnym gangsterze z Pruszkowa to jego stosunek do uliczników zasadowców jest inny, a ak prokurator pyta to inny

No i znowu - beka z dorosłych chłopów co sobie cisną od konfidentów, ale z drugiej strony jak nie umiesz zamknąć pizdy na pytanie "od kogo kupiłeś narkotyki" no to się po prostu nie bierz za popełnianie przestępstw, większość ludzi tak żyje i ma święty spokój (posiadanie narkotyków to przestępstwo jak coś)
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

JANPALONY pisze: 31 lip 2025, 8:28 Bawi mnie i dziwi jednocześnie jak 40 letni milionerzy/zamożni ludzie obrzucają się wyzwiskami od konfidentów/60stek dla poklasku nastolatków,
mes sam jest mentalnym nastolatkiem i nigdy nie wyrosl z obsesyjnego rozkminiania tego jak wyglada w oczach innych a z kreacja lobuziaka tez sie ciezko rozstac, on jesli krytykuje swoje zachowania z przeszlosci to tylko po to, zeby poprawic wizerunek tego z terazniejszosci xD

Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Bisclavret pisze: 31 lip 2025, 8:49 I jednak nie interpretuje tego wątku konfidenckiego jako zarzutu w sensie stricte, a bardziej jako wykazanie hipokryzji że Tede jest. jednocześnie sztywnym prawilniakiem i chłopakiem nienz tego świata w zależności od tego kto pyta - jak trzeba się polansować przy regularnym gangsterze z Pruszkowa to jego stosunek do uliczników zasadowców jest inny, a ak prokurator pyta to inny
miecz obosieczny bo landlord mes tez wlazil w dupsko chociazby chadzie swego czasu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

Jako obrońca rapu winiego muszę zainterweniować. Chłop ma masę zajebistych kawałków z pomysłem, z jajem, na których potrafi fajnie lecieć. No tu tak nie jest xD fajnie się zaczynało, IMO gdyby poleciał taką prywatą przez cały kawałek to by się obronił, bo te wyzwiska i ciśnięcie od 60 trochę śmieszne jak na 50 letniego chłopa, który nie tak dawno nagrał zajebisty track Ulica jest głupia
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Nie wiem czemu mówicie ze wini nie jest raperem skoro wydał więcej albumów na których rapuje niż niektórzy mainstreamowcy.
Poprostu jest chujowy.
Beka z Messa że wini go uprzedził z trackiem
Dodałbym chujowy ale z przebłyskami, większości się ciężko słucha ale znajdę te kilka utworów które lubię, nawet z szpaner z tych ostatnich, propsowany tutaj. Co do tedego to wydaje mi się, że odpowie, jak kiedyś jakiemuś nowatorowi, też mógł go olać.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ODPOWIEDZ