[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Mouz props za wywóz tych pastuchów 
Chopper spierdolił terro po całości na dd2 i nuke, wbity bez planu, bez kontroli mapy, brak zmian tempa. Chuj mu w dupę za to, bo pierdolone ciumcioki z mouz z torzsim na czele będą teraz walić konia. Na szczęście Vitality ich wyjaśni i będzie OG finał Zywoo vs s1mple.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
tacocabana
- bialyjelen
faze vitality final i filip neo kubski podnoszacy puchar po swietnym meczu saszki
Też tego im życzę, żeby sobie razem z apexem i meziim rozjebali głupie ryje, ale niestety wonderful ssie chuja i francuz go potężnie zdiffuje.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- scam_sakawa
ale navi miało rundę na widelcu na 1:1
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Navi strasznie chujowo aimowo wypada w porównaniu do Vitality. Zjebali w chuj prostych dueli, jakieś głupie peeki, odpuszczenia pozycji. Będą zmiany po majorze.
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
Bez kitu, u nich info leży, kolejny raz typ ich zabija i nikt potem nie trzyma tej pozycji XDDDD
Dodano po 9 minutach 41 sekundach:
Ale throw
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
Bez kitu, u nich info leży, kolejny raz typ ich zabija i nikt potem nie trzyma tej pozycji XDDDD
Dodano po 9 minutach 41 sekundach:
Ale throw
- scam_sakawa
przegrać eko rywala po runie 5:10 do 9:10, props Navi
Dodano po 10 minutach 59 sekundach:
no i ostatnia runda też ładnie przejebana, jeden chłop z BSa kładzie trzech
Dodano po 10 minutach 59 sekundach:
no i ostatnia runda też ładnie przejebana, jeden chłop z BSa kładzie trzech
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jeszcze ten cwel mezii zajebał takie heady na koniec
Dodano po 2 godzinach 50 minutach 21 sekundach:
Ale saszka ssie chuja
Dodano po 1 dniu 21 godzinach 2 minutach 22 sekundach:
Mongolz ruchajcie ich do końca

Dodano po 1 godzinie 27 minutach 13 sekundach:
Hahahahah mongolz właśnie wjebali tę grę rozpierdalajac sobie ekonomię, chuj im na łeb. Po co oni forsowali teraz?
Dodano po 2 godzinach 50 minutach 21 sekundach:
Ale saszka ssie chuja
Dodano po 1 dniu 21 godzinach 2 minutach 22 sekundach:
Mongolz ruchajcie ich do końca
Dodano po 1 godzinie 27 minutach 13 sekundach:
Hahahahah mongolz właśnie wjebali tę grę rozpierdalajac sobie ekonomię, chuj im na łeb. Po co oni forsowali teraz?
jednak to jebane vitality, nie oglądałem, no ale spodziewane
Wyjebać anubisa z mappoolu, a zostawić zjebanego traina, obsranego miraża albo 500 letniego dusta
KURWA debile
KURWA debile
props wyjebali najgorsza mape, jeszcze train sprzed reworku i daja tuscana i cacy
Dobrze że wyjebali tego skurwialego anubisa, bo z randomami nie dało się tego grać, szczególnie po ct, gdzie zamiast dojeżdżać różne spoty, to walili konia po bsach
I też bym z chęcią wyjebał mirka z dustem. Nowy train, że jest srogo spierdolony to i tak jest lepszy od obu tych map. Overpass moja ulubiona mapa, więc sztos. Na tuscana nie ma szans, bo prosi płaczą, że mapa nie nadaje się pod competitive
Nie wiem z jakiej paki, przecież to nie jest problem wyjebac w niektórych miejscach sky boxa. + vertigo + tuscan zamiast skurwialego dusta i mirage’a 3k elo na faceit na luzie do zrobienia.
I też bym z chęcią wyjebał mirka z dustem. Nowy train, że jest srogo spierdolony to i tak jest lepszy od obu tych map. Overpass moja ulubiona mapa, więc sztos. Na tuscana nie ma szans, bo prosi płaczą, że mapa nie nadaje się pod competitive
@jAg no z randomami ciężko, ale i tak łatwiej niż taki nuke z ruskimi
poza tym jak graliśmy to raczej wygrywaliśmy
sprawdziłem na żetonie i miałem 63% winrate, a max grałem z jednym teammatem na tym koncie
overpass spoko, vertigo pewnie nie wróci, bo płaczki rampy nie umiały przejąć.
cbble i tuscan volvo pewnie porzuciło na amen
a i mp9 już nie umiem grać, five seven chyba lepszy, bo alternatywy w pmach raczej brak
poza tym jak graliśmy to raczej wygrywaliśmy
sprawdziłem na żetonie i miałem 63% winrate, a max grałem z jednym teammatem na tym koncie
overpass spoko, vertigo pewnie nie wróci, bo płaczki rampy nie umiały przejąć.
cbble i tuscan volvo pewnie porzuciło na amen
a i mp9 już nie umiem grać, five seven chyba lepszy, bo alternatywy w pmach raczej brak
- yungXpaproch
mp5 mega celne, polecam, ja cały czas tym walę głowy
- bialyjelen
ale fajnie bylo sobie wczoraj zagrac overpassa na ulubionej platformie faceit, ale mogli wyjebac ancienta zamiast anubisa
Ale update ugotowały skurwysyny z valve, gierka jeszcze bardziej rozjebana i pobugowana

- bialyjelen
drugi dzien detoxu od faceit, zaczynaja sie pierwsze drgawki
- bloodyhell
kurwa a chcialem se postrzelac z ziomami dzisiaj, w nocy widzialem ze jakis hotfix wszedl jeszcze ale chyba za wiele nie naprawil?
- bialyjelen
a nie wiem, calkiem mozliwe ze kilka hotfixow beda potrzebowac. co do bugow to najbardziej mnie rozbawilo jak mogles enemy kicknac na premierze