Zgadza się. Nawet walka z Kazikiem Klimat Kartelem
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Dawno nic mnie tak nie zainteresowało w polskim rapie, co chwila odświeżam ten temat mając nadzieję, że już jest diss xD
może nie co chwilę, ale podobnie, czuję się znowu jak szczyl w 2013 roku, ale się polski rap zjebał od tego czasu

No to sobie jeszcze poczekamy. Dla mnie wersy z God Bless to zaczepka a nie diss, trochę dziwna retoryka
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 22:31 przez kurator, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Bisclavret
Nie wyświetla się 
Spoiler

Spoiler

jak on tego blessa nazywa dissem to pozdro dla niego
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
Następne storki lepsze. 
Kolejne story na profilu Mesa

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dostaniemy diss ktory bedzie swiecil w ciemnosci
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Ja pierdolę, aż się musiałem tu zalogować. Nic mnie bardziej nie irytuje niż jakieś pierdolenie o 60 i zeznaniach na policji. Jak Mesa szanuje za 2cztery7, i pierwsze solówki w opór, tak teraz zrobił się żenujący niesamowicie. Wielki kurwa prawilniak z mieszkaniami po ojcu, komedia. Takich śmieci mógłbym spodziewać się po księciu chujocie i Robercie rs77 a nie Mesie. Przykre.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 22:48 przez 18jezusa, łącznie zmieniany 1 raz.
ale paluch się nigdy nie rozjebał
Za to jedynki mu sie poklocily w zgryzie i od tego momentu trzymaja sie z daleka jedna od drugiej
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Słabe bardzo te odpowiedzi Mesa. Wystarczyło napisać, żespędza się czas z synem. "Odpowiedź będzie. Cierpliwości.". A tutaj już czuć jakąś presję i to mi się nie podoba dlatego 2:0 dla Tede. Mes musi dać dojebaną odpowiedź teraz z catchy refrenem w stylu "Nagła śmierć" i konkretną przewózką między wersami. Jest tu ktoś po rozwodzie i wie jak wygląda opieka na dzieckiem?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 23:02 przez Milahovic, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehhh piotrus dawaj juz tego dissa
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Jacek, oddychaj.18jezusa pisze: ↑26 lip 2025, 22:47 Ja pierdolę, aż się musiałem tu zalogować. Nic mnie bardziej nie irytuje niż jakieś pierdolenie o 60 i zeznaniach na policji. Jak Mesa szanuje za 2cztery7, i pierwsze solówki w opór, tak teraz zrobił się żenujący niesamowicie. Wielki kurwa prawilniak z mieszkaniami po ojcu, komedia. Takich śmieci mógłbym spodziewać się po księciu chujocie i Robercie rs77 a nie Mesie. Przykre.
mam przeczucie że ten jego diss to będzie jeden wielki pierd (jwp), chciałbym się mylić
Mes tak się przyczepił do tych zeznań a sam by jeszcze w radiowozie wszystkich sprzedał jak by go złapali do sprawy szwagra w której był de facto słupem za posiadanie
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 23:06 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET