mainsieskonczyl pisze: ↑26 lip 2025, 15:58
Ni chuja nie uwierzę że eripe coś pierdolił do bedoesa o biznesie xD "Tylko rap" to jeszcze bym był w stanie uwierzyć
bardzo nie w stylu eripe, najebany i zamroczony po gongu gada cos o biznesie i normalnie tlumaczy sie przed bedoesem ze mu wstyd to brzmi jak sience fiction
gruby zresztą tez kiedys krzyczal o ssaniu chuja przez scene a teraz wali focha za jakies wersy
Masz problem do squadu? To podbij do squadu
Ze squadem upewnij się, że masz przewagę
Weź kierowcę, nie mam hajsu na koncie - nie zadzwonię po karetkę jak coś Ci się stanie
Najlepszą obroną jest atak
Dotknij mej rodziny, to złamię ci rękę
Jak zaczniesz tutaj z psami gadać
To typy z Drużyny połamią ci szczękę
Pomyśl trzy razy, zanim tu wejdziesz - to nie strefa Schengen
Moje psy są spokojne, ale no nie wiem jak będzie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Blacha łapie za mikrofon Ty chuja koleżki
Nie wiem kto jest prezydentem Polski, wiem jak z palca strzelić
Jej na pierwszej randce ściągam kabaretki
Ty zestresowany włączasz kurwa kabarecik
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jeżeli jesteś najebany, to dla ciebie wszystko jest "nagle", "nagle" dostajesz z partyzanta, "nagle" budzisz się na chodniku, "nagle" baby mama wypierdala cię z domu
Jedyne wyjście dla Eripe z tej sytuacji to diss na spasioną mordę Bedoesa. I zdecydowane zwycięstwo w beefie 2-3 rundowym. Inaczej straci twarz i ciężko będzie go brać na poważnie. Chociaż w obecnych czasach prawda i pamięć ludzka trwa przez dwa lata, więc nie odczuje tego w przyszłości.
konflikt wygrywa pierwszy który najebie drugiemu? eripe nie musi nic robić, to bedoes się zbłaźnił że go uderzył tylko dlatego że temu nie podobała się jego muzyka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
No to może go ewentualnie wyzwać na jakąś solówkę, ale nie żyjemy już w latach 90. Diss albo ewentualne przeprosiny Bedoesa. Posłuchaj sobie Patokalipsy i zobacz jakie wartości przedstawiali oni na trackach.