Eripe

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Eripe

Post autor: eddy_wata »

turek (eripe) zaczał i dostal od murzyn (bedoes) gonga o ziemie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

te posty ripa twarda żenada, ogólnie jakby nie ta gleba i potencjalne rozjebanie komuś zdrowia to bedoes by jeszcze wiecej propsów za te akcje dostał
specjalnie mnie to nie dziwi, że się osrał bo pewnie dopiero dotarły do niego potencjalne konsekwencje, co w ogóle jest w kurwe absurdalne przy tym budowanie jego wizerunku, który nie wiem jak mu się trzyma, że dostaje te deale typu porsche
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Nie chodzi o to kurwa o jakieś wpisy z pizdy,tylko że trzaskowski wziął najebanemu w trzy słupy typowi wyjebał gonga w pytonga z główki że aż normalnie jean claud by sie wyparł a steven siegal czy jak temu końskiemu kucowi na nazwisko stwierdził że tak nie gra bo jego protagonista przegrywa. Mordo 70 kilowy szczurek dosłownie dostał z chamówy od 120 kilowej motopompy która promuje tęczowe kochanie wszystkiego i wszystkich,yu now what it is . Chudy zajebał łbem o beton i nie odleciał w popiole na amen. Mnie to bawi że Bedoes 2115 pełna ksywa za pół roku będzie wielbiony bo jakieś lukrowane gówno wyda i internet zapommni że jest zakompleksionym bulszitem nie mylić z buldogiem. A poszło o body positive linie że dba o linie czy jak to szło
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 1:30 przez oKulTywowany, łącznie zmieniany 2 razy.
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Kto wam dbał o linie jak nie było nas? Bedoes?
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

W ogole czemu jest robienie z ripa jakiegos 70kg saturnixa? On ma chyba chlopski wzrost typu 1m80cm+ i chlopska wage typu 90kg+, pewnie dalej nie tyle co gruby 2115 ale tez nie przesadzajmy w druga strone :dunno:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Kalom

Post autor: Kalom »

czy to największe upokorzenie polskiego podziemia od czasów najebanego laika uciekającego taksą ze swojego koncertu?
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

jakby nie spojrzec troche lipa cisniesz raperow na swoim kawalku, jestes anty i ceniony za szczerosc, a ze wszystkich możliwych opcji konfrontacyjnych podbija do ciebie kurwa najbardziej pokojowy i zniewiescialy fatass i wypierdala ci w trabe na oczach widzow i prawie funduje bilet w jedna strone
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Kalom pisze: 26 lip 2025, 2:19 czy to największe upokorzenie polskiego podziemia od czasów najebanego laika uciekającego taksą ze swojego koncertu?
To akurat jedna z najbardziej spektakularnych akcji w polskim rapie , laik król
MonsieurHibou

Post autor: MonsieurHibou »

Jaayu pisze: 26 lip 2025, 2:36 jakby nie spojrzec troche lipa cisniesz raperow na swoim kawalku, jestes anty i ceniony za szczerosc, a ze wszystkich możliwych opcji konfrontacyjnych podbija do ciebie kurwa najbardziej pokojowy i zniewiescialy fatass i wypierdala ci w trabe na oczach widzow i prawie funduje bilet w jedna strone
Dlaczego? Jakby wyjebał głową o beton zbyt mocno i by zszedł, to byłoby zaraz 10 stron świeczek i dywagacje nad tym, że przemoc i agresja znów zabrała rapera, joł, hip-hop pokój, siema, siema, jedna miłość, crips i bloods łączą się, oby nigdy więcej. Do czasu aż znów będzie można pokibicować kto komu powinien zajebać, by bronić wartości. Szósty element hip-hopu - umiejętność ustania na nogach po dostaniu gonga na ryj.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Szkoda mi eripa, ale może to go oduczy dokuczania
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Co teraz powinien zrobić rip ? Zwołać bandę zabójców , najlepiej wykonać telefon do alvareza po killerów sicarios. Wysłać ich do dziewczyny bediego, wyruchac ja w 6 jak cytrynę, a nastepnie grubasa przerobić na schabowe
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

no dokładnie
Haqs

Post autor: Haqs »

Mnie zastanawia jedno mianowicie jak to wyglada ze strony prawnej gdy ktoś inny zglosil pobicie.
Sam eripie niby powiedzial policj ze sie przerwocil jednak na fb dali cala relacje jak to uderzyl go bedoes.
Czy majac takie "dowody" policja moze wszczac sledztwo?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 13:41 przez Haqs, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

Kalom pisze: 26 lip 2025, 2:19 czy to największe upokorzenie polskiego podziemia od czasów najebanego laika uciekającego taksą ze swojego koncertu?
dożywotni props za to.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

Tam z tego co pamiętam miala być jeszcze solówka z junesem za klubem :lol:

swoją drogą rap addix z jeżem i junesem najebali by pewnie patokalipse razem z bedoesem i niestety groźne pancze by tu nie pomogly a smutne rapsy to żaden wyznacznik męskości
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:bag:
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 16:48 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

This page is no longer available.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:what:
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 16:48 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

junes zabiłby by mieć flow i luz Kotolgi
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

junes akurat bjj intensywnie ćwiczy, więc by ich wszystkich zwinął w precla
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ