Eripe
Re: Eripe
te posty ripa twarda żenada, ogólnie jakby nie ta gleba i potencjalne rozjebanie komuś zdrowia to bedoes by jeszcze wiecej propsów za te akcje dostał
specjalnie mnie to nie dziwi, że się osrał bo pewnie dopiero dotarły do niego potencjalne konsekwencje, co w ogóle jest w kurwe absurdalne przy tym budowanie jego wizerunku, który nie wiem jak mu się trzyma, że dostaje te deale typu porsche
specjalnie mnie to nie dziwi, że się osrał bo pewnie dopiero dotarły do niego potencjalne konsekwencje, co w ogóle jest w kurwe absurdalne przy tym budowanie jego wizerunku, który nie wiem jak mu się trzyma, że dostaje te deale typu porsche
- oKulTywowany
Nie chodzi o to kurwa o jakieś wpisy z pizdy,tylko że trzaskowski wziął najebanemu w trzy słupy typowi wyjebał gonga w pytonga z główki że aż normalnie jean claud by sie wyparł a steven siegal czy jak temu końskiemu kucowi na nazwisko stwierdził że tak nie gra bo jego protagonista przegrywa. Mordo 70 kilowy szczurek dosłownie dostał z chamówy od 120 kilowej motopompy która promuje tęczowe kochanie wszystkiego i wszystkich,yu now what it is . Chudy zajebał łbem o beton i nie odleciał w popiole na amen. Mnie to bawi że Bedoes 2115 pełna ksywa za pół roku będzie wielbiony bo jakieś lukrowane gówno wyda i internet zapommni że jest zakompleksionym bulszitem nie mylić z buldogiem. A poszło o body positive linie że dba o linie czy jak to szło
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 1:30 przez oKulTywowany, łącznie zmieniany 2 razy.
This page is no longer available.
W ogole czemu jest robienie z ripa jakiegos 70kg saturnixa? On ma chyba chlopski wzrost typu 1m80cm+ i chlopska wage typu 90kg+, pewnie dalej nie tyle co gruby 2115 ale tez nie przesadzajmy w druga strone 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
jakby nie spojrzec troche lipa cisniesz raperow na swoim kawalku, jestes anty i ceniony za szczerosc, a ze wszystkich możliwych opcji konfrontacyjnych podbija do ciebie kurwa najbardziej pokojowy i zniewiescialy fatass i wypierdala ci w trabe na oczach widzow i prawie funduje bilet w jedna strone
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
MonsieurHibou
Dlaczego? Jakby wyjebał głową o beton zbyt mocno i by zszedł, to byłoby zaraz 10 stron świeczek i dywagacje nad tym, że przemoc i agresja znów zabrała rapera, joł, hip-hop pokój, siema, siema, jedna miłość, crips i bloods łączą się, oby nigdy więcej. Do czasu aż znów będzie można pokibicować kto komu powinien zajebać, by bronić wartości. Szósty element hip-hopu - umiejętność ustania na nogach po dostaniu gonga na ryj.Jaayu pisze: ↑26 lip 2025, 2:36 jakby nie spojrzec troche lipa cisniesz raperow na swoim kawalku, jestes anty i ceniony za szczerosc, a ze wszystkich możliwych opcji konfrontacyjnych podbija do ciebie kurwa najbardziej pokojowy i zniewiescialy fatass i wypierdala ci w trabe na oczach widzow i prawie funduje bilet w jedna strone
Mnie zastanawia jedno mianowicie jak to wyglada ze strony prawnej gdy ktoś inny zglosil pobicie.
Sam eripie niby powiedzial policj ze sie przerwocil jednak na fb dali cala relacje jak to uderzyl go bedoes.
Czy majac takie "dowody" policja moze wszczac sledztwo?
Sam eripie niby powiedzial policj ze sie przerwocil jednak na fb dali cala relacje jak to uderzyl go bedoes.
Czy majac takie "dowody" policja moze wszczac sledztwo?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 13:41 przez Haqs, łącznie zmieniany 3 razy.
dożywotni props za to.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Tam z tego co pamiętam miala być jeszcze solówka z junesem za klubem
swoją drogą rap addix z jeżem i junesem najebali by pewnie patokalipse razem z bedoesem i niestety groźne pancze by tu nie pomogly a smutne rapsy to żaden wyznacznik męskości
swoją drogą rap addix z jeżem i junesem najebali by pewnie patokalipse razem z bedoesem i niestety groźne pancze by tu nie pomogly a smutne rapsy to żaden wyznacznik męskości
- gods bidness
- oKulTywowany
- gods bidness
junes zabiłby by mieć flow i luz Kotolgi
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.