[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- ConeyIsland
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
podczas oglądania pierwszej storki byłem przekonany ze zakończy się kultowym "gurła błeeee" taki zajebany jest meso
wygląda to troche na przerwaną passę niepicia
Zaczęło się, skacowane oświadczenia zamiast pójść do studia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
Bisclavret
A BIT ZBYT MIŁE
Nigdy nie zrozumiem po chuj takie gówna nagrywać, albo bym nagrał diss albo całkowicie olał
- ConeyIsland
Dwudziestolecie w trzech aktach
2005
2015
2025
2005
2015
2025
To ta elyta intelektualna która pisze felietony? 
Moltisanti pisze: ↑25 lip 2025, 10:50 Jaca rzuca niby prosty punch ze od czasów rrx desant jebac mesa, ale z takim delivery i charyzmą ze wiesz ze mesa trzeba jebac
Moltisanti pisze: ↑12 kwie 2020, 0:31 Zawsze jak ktoś jara się charyzmą jakiegoś rapera to wizualizuję sobie jak ta osoba ochoczo bierze pyrtka owego charyzmatycznego samca alfa do ust.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- piernikowyskoczek
o huj jaki upadek, wygląda jak po ciężkim przechlaniu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
odkąd skończyłem 30 też tak wyglądam co rano i to bez chlania
- przedszkolanek
no to wytłumacz ekolego, ciekawe jakie fikołki wykonasz, żeby wykazać, że to się ze sobą bezpośrednio nie łączy
weźcie wykurwiajcie z tego tematu z tą dyskusją
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Pomijając, że ekran się trzęsie i ciężki poranek Mes ma, to tłumaczenie "dziennikarzom", że on w ogóle miał jakąś piosenkę, w której zaczepił Tedego. I tłumaczenie, że to nawet nie była taka ostra zaczepka, bo karierę jako tako spropsował
I to peace-war na końcu.
Kolejny dowód, że jednak nadmiar alko i dragów tylko dla wybrańców. Nie każdemu na dłuższą metę służy.
I to peace-war na końcu.
Kolejny dowód, że jednak nadmiar alko i dragów tylko dla wybrańców. Nie każdemu na dłuższą metę służy.
- gods bidness
Chuj tam z tym jak na storce wypadł, bo już dorabiacie piździe uszu (zakola miał nie zaczesne, znaczy że ćpał heroinę i się nie wysrał). Ważne jak wypadnie w kawałku. Właściwie to w ogóle nie wiadomo o co się ten mes do tego tedego przyjebał, bo że coś tam na psach sprzedał, to ani on pierwszy, ani ostatni i co to mesa obchodzi. Ale chuj wie, może wyjdzie z tego jakieś pranie brudów z historiami od księcia kapoty w tle. Bo tede to chyba rzucił to ćpanie i się szczyci, że jest czysty, właśnie po tym jak miał ten przypał za posiadanie. To mu się odwidziało jakieś policje, coś tam, koniec zabawy i harców, teraz jestem strejt edż. No i wracając do tego, że mes się przyjebał jakoś tak bez wyraźnego powodu, jak grom z jasnego nieba, to może był w tym jakiś plan i teraz rybka zwana tedą połknęła haczyk. Oby tak było.
Oby były policyjno-konfidenckie brudy, historie z przeszłości, celne wyśmianie pracy na etacie dla szefa Stanowskiego i reklamowania kurczaków kentucky kfc, hipokryzji itd. Parzę popcorn na parze w parowarze.
Oby były policyjno-konfidenckie brudy, historie z przeszłości, celne wyśmianie pracy na etacie dla szefa Stanowskiego i reklamowania kurczaków kentucky kfc, hipokryzji itd. Parzę popcorn na parze w parowarze.
no bo technicznie pod względem rymów czy wykorzystania nietypowych składni gramatycznych jest git, pod względem flow jest kiepsko. to się ze sobą bezpośrednio nie łączy. technika bardziej gramatyka, a flow to bardziej fonetyka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
-
LuckyStrike
Fikołka to ty teraz robisz, bo pierdolnąłeś bzdurę i próbujesz połączyć jedno z drugim.przedszkolanek pisze: ↑25 lip 2025, 15:30no to wytłumacz ekolego, ciekawe jakie fikołki wykonasz, żeby wykazać, że to się ze sobą bezpośrednio nie łączy
Tekst może być poskładany dobrze pod kątem technicznym, co nie oznacza jednocześnie, że ten fakt spowoduje, że zostanie dobrze nawinięty. Masz takiego Tomba, który pod kątem technicznym pisze dobre teksty, jest tam dużo rymów, ale kuleje w kwestii flow, czy z drugiej strony, możesz wziąć przykład Sitka, który nie jest wirtuozem techniki, nie wiem, czy on nawet dwójki składa, ale za to ma fajne flow.
Więc, nie mieszaj, kurwa, techniki z flow, ekolego.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2025, 15:45 przez LuckyStrike, łącznie zmieniany 1 raz.
On się jak sujbitron 4 lata temu wypowiada xddd
cztery żubry i dwie kurwy
nie rozumiem ludzi co flow muszą mieć dokładne od linijki żeby docenić jak ktoś dobrze rapuje, dla mnie takie trochę niedokładne rapowanie tylko charakteru dodaje
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
dla mnie oczywiście też, ale to tylko dowodzi, że flow ważniejsze niż technika, a nie, że są bardzo powiązane
świadomość swojej ignorancji