kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Thorin Dębowa Tarcza po prawej w chuj wystrzelony w Hobbiton.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
tomb który nagrał diss na ensona bo ten nie chciał mu dograć feata (no i potem akcja z drzwiami matki, wiadomo)
Katastrofalna kompromitacja rondlarza krakowskiego.
@Bolo
Przyznam, że jak pierwszy raz zobaczyłem te ruchy Eripe na początku nagrania i Bedoesa w żonobijce, to myślałem, że to wygenerowane w AI, zwłaszcza biorąc pod uwagę jakość nagrania itd. Absurdalnie to wygląda w każdym razie.
Nawet chciałem mówić, że przecież w teledysku do najnowszego nie był łysy, ale w sumie miał czapkę, a nie włosy i chyba rzeczywiście jest łysy pod spodem. Szkoda, że nie ma nagrania sprzed rozmowy, konkretnie z rzekomego partyzanta.
Nawet chciałem mówić, że przecież w teledysku do najnowszego nie był łysy, ale w sumie miał czapkę, a nie włosy i chyba rzeczywiście jest łysy pod spodem. Szkoda, że nie ma nagrania sprzed rozmowy, konkretnie z rzekomego partyzanta.
Obsrany a Bedoes w klapkach Kubota, ręce z tyłu przyszedł wyjaśniać typa, totalny szef 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Kurwa ja za dużo pod klubami widziałem, żeby takiej pozycji od typa który się do Ciebie przypierdala, nie odczytać jako atakującej, co on miał we łbie z tym papieroskiem
- scam_sakawa
Niesamowite, że od grubasów wyzywa typ, który ma bardziej żałosny brzuch i sylwetkę niż lygrys.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ta bluza mu dodaje z 10kg ale fakt, kawał chłopa.
Szkoda że to tylko 5 sekund i po całej aferze
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Sentino i GSP by już strzelali
Szkoda że to tylko 5 sekund i po całej aferze
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Sentino i GSP by już strzelali
- scam_sakawa
kawał chłopa to się mówi o silnym dziku, tutaj jest skinny fat z ogromnym bebzonem xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Śmieszny ten filmik, bo się okazuje, że to wcale nie było tak, że 200kg Bedoes pokonał jakiegoś chudego karła, tylko powalił jednym strzałem niewiele mniejszego od siebie ulańca, co tylko powiększa kompromitację Eripa
Przeciez to jest po bojce i po przybyciu karetki to chyba cos jednak klubowe doswiadczenie zle odczytuje, bo bedi tu byl w defensywie przepraszajacej
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
https://glamrap.pl/bedoes-i-2115-oszuka ... lko-u-nas/
Szczerze to miałem nadzieję że ludzie od Firmy to bardziej kumaci są ale ten Zdzich JP KRK to niezły rondlarz co mentalnie zatrzymał się 20 lat temu
Szczerze to miałem nadzieję że ludzie od Firmy to bardziej kumaci są ale ten Zdzich JP KRK to niezły rondlarz co mentalnie zatrzymał się 20 lat temu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
vibe pogadanki na godzinie wychowawczej, wasze zycie toczy sie tu i teraz a nie w komputerach i telefonie
ale ciesze sie ze zichwdp dolacza do uniwersum
ale ciesze sie ze zichwdp dolacza do uniwersum
W przypadku producenta to nie tylko jego kompromitacja ale i jego nauczycielki od polskiego, bo braki w czytaniu ze zrozumieniem są konkretne. Ten debil jak przeczytał, ze track jest znowu ale na prywatnym to myślal, ze wrocil normalnie XD do tego ma problem ze ktoś inny pobrał i to lata po sieci xD
- gods bidness
Widać po tych ruchach bedoesa, że wiele nam brakuje jeszcze, żeby na polskiej scenie pojawił się goat prawdziwy.
Powinien:
- być z nowego pokolenia
- mieć wizerunek i posturę młodego 50 centa
- szacunek ludzi ulicy
- szacunek słuchaczy i starej szkoły
- sukces komercyjny
- na majku umieć wszystko od panczy po rozkminy, od hitów po bragga, od slow flo, po przyspieszenia, wszystko
- wchodzić w beefy
- nie bać się jakichś Pejów, Dixonów i innych, tylko jak któryś przyburzy, to od razu się napierdalać na ulicy i na majku
- mieć dupę wielką gwiazdę z szołbiznesu, ale ją zdradzać
- nie iść do Kuby Wojewódzkiego
Coś pominąłem?
Powinien:
- być z nowego pokolenia
- mieć wizerunek i posturę młodego 50 centa
- szacunek ludzi ulicy
- szacunek słuchaczy i starej szkoły
- sukces komercyjny
- na majku umieć wszystko od panczy po rozkminy, od hitów po bragga, od slow flo, po przyspieszenia, wszystko
- wchodzić w beefy
- nie bać się jakichś Pejów, Dixonów i innych, tylko jak któryś przyburzy, to od razu się napierdalać na ulicy i na majku
- mieć dupę wielką gwiazdę z szołbiznesu, ale ją zdradzać
- nie iść do Kuby Wojewódzkiego
Coś pominąłem?
-jego rap powinien byc pozytywnie zaopiniowany przez zdzicha by uniknac zgloszenia po wykorzystaniu klasycznych ulicznych sampli
a czemu akurat tak? xD
- gods bidness
Żeby być bardziej męską szowinistyczną świnią.
Do tego powinien być oczywiście z wyglądu piękny. I mieć przeszłość kryminalną - najlepiej 2 lata odsiadki za ciężkie pobicie sąsiada, który znęcał się nad żoną i dziećmi.
Do tego powinien być oczywiście z wyglądu piękny. I mieć przeszłość kryminalną - najlepiej 2 lata odsiadki za ciężkie pobicie sąsiada, który znęcał się nad żoną i dziećmi.
-
nescafeklasyg
- Moltisanti
Malik ma to wszystko, jedynie braklo zeby WSZ sie rozpruł po ich solówce i żeby chociaż zawiasy wleciały