Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Mbuemo to już 40 dni negocjują, przecież to jest żenada
- ConeyIsland
Jak kupowali od ręki bez negocjacji to źle, jak nie chcą akceptować wycen klubów też źle.
A można to wypośrodkować czy nic pomiędzy? Skoro ciężko dogadać się z Brentford, to mogli wcześniej uderzyć po kogoś innego niż Mbeumo? Miesiąc do ligi, tylko Cuhna przyszedł, a w składzie nadal kupa szrotu.
- ConeyIsland
Połowa lipca jest, jest trochę czasu jeszcze.
Ten Pozo co go Jagiellonia zawinęła (na wypożyczenie ale jednak) wygląda naprawdę solidnie, 4 lata temu zadebiutował w repce Hiszpanii
Vlahovicia kupcie, promocja
- ConeyIsland
A może Nicolas Jackson? Podobno United monitorują jego sytuację. Byle nie wymiana na Garnacho, jedynie słuszną opcją dla Chelsea jest Morgan Rogers, ewentualnie jakiś rezerwowy dla Cucurelli i możemy zaczynać sezon
za 10 mln może byc i Jackson
- ConeyIsland
Jak nie vardy to Jackson, ludzie kochani...
jeśli szukać frajera, który zaoferuje pensję nieadekwatną do umiejętności, to gdzie jak nie w menczesterzeConeyIsland pisze: ↑15 lip 2025, 19:28 https://devilpage.pl/index/news/tag/656 ... -vlahovic/
Nierealny to ten transfer nie jest xD
- Cz4rny1337
- Moderator
e tam nie jest zły, może troche głupi, ale do okiełznania, liczby też "ok" - ja tam bym go się nie pozbywał, słabość mam

A ile on u was meczy będzie w stanie realnie zagrać jak już macie Pedro i Delapa? Wypożyczenie i hodowla na sprzedaż?
Swoją drogą Arsenal, Chelsea i Liverpool wyglądają potężnie. Ciekawy sezon się szykuje.
Swoją drogą Arsenal, Chelsea i Liverpool wyglądają potężnie. Ciekawy sezon się szykuje.
Arsenal nie wyglada poteznie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Raya
White Saliba Gabriel Calafiori
Zubimendi
Odegaard Rice
Saka Gyokeres Martinelli
Wymieniłbym tylko Martinelliego w tym składzie.
Myślę, że Arsenal jest niedoszacowany, bo zeszły sezon grał zdziesiątkowany przez kontuzje, ale nawet w takim stanie byli w stanie dowieźć 2gie miejsce w lidze + półfinał LM.
White Saliba Gabriel Calafiori
Zubimendi
Odegaard Rice
Saka Gyokeres Martinelli
Wymieniłbym tylko Martinelliego w tym składzie.
Myślę, że Arsenal jest niedoszacowany, bo zeszły sezon grał zdziesiątkowany przez kontuzje, ale nawet w takim stanie byli w stanie dowieźć 2gie miejsce w lidze + półfinał LM.
- rozklad_gaussa
nie no mls za kalafiora, no i gyokeres to bedzie musial najpierw posadzic hawerca bo to synek artety przeciez
chyba to byla gierka agenta wtedy bo juz uzgodnili nowy kontrakt
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
formalnosc akuratrozklad_gaussa pisze: ↑16 lip 2025, 11:12 no i gyokeres to bedzie musial najpierw posadzic hawerca bo to synek artety przeciez
A kosztem Rogersa? Dziś MattLaw powiedział, że jak Villa się skusi na Nico to od razu pójdzie rekontra za Morgana. Chociaż też widziałem, że jak nie on to może EzeCz4rny1337 pisze: ↑16 lip 2025, 10:28e tam nie jest zły, może troche głupi, ale do okiełznania, liczby też "ok" - ja tam bym go się nie pozbywał, słabość mam
Chociaż generalnie też się obawiam zostania na sezon tylko z Pedro i Delapem z przodu, bo Nkunku czy Guia nie liczę
Jednak nie będzie zastpestwa Isaka w Newcastle przez Hugo Ekitike ponieważ jest on
bardzo bliski przenosin do Liverpoolu, czyli jednak tak jak miało być od początku, trochę szkoda, ale z drugiej strony ciekawy zawodnik, oby tylko wykończenie poprawił i mental mu dojezdzal
bardzo bliski przenosin do Liverpoolu, czyli jednak tak jak miało być od początku, trochę szkoda, ale z drugiej strony ciekawy zawodnik, oby tylko wykończenie poprawił i mental mu dojezdzal