Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Jaki on jest najgorszy
ale fragment (tam powiedzmy od 34:00) o przesladowaniu ze strony b-boyow przez ktorych nie mogl zaruchac dobry 
- marmolad_k2
Nie chciałem tego oglądać, ale Wini dał takie petardy na początek, że po prostu muszę 
Dodano po 33 sekundach:
Nareszcie artysta u Winiego, a nie jakieś łaki.
Dodano po 47 minutach 56 sekundach:
Dodano po 33 sekundach:
haha o kurwamarmolad_k2 pisze: ↑09 lip 2025, 20:27 Nie chciałem tego oglądać, ale Wini dał takie petardy na początek, że po prostu muszę
Dodano po 33 sekundach:
kiedyś mój ulubiony raper, boję się tego odpalać
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- scam_sakawa
ale napizgany prądem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Chuja się znacie na prądach, normalnie trzeźwy typ zjarany z leksza. W sumie chyba pierwszy taki wywiad mesa w jego 20-letniej karierze, gdzie wyszedł normalnie, wyluzowanie, bez napinania się na inteligenta co zna trudne słowa i wysublimowane gesty.
Obejrzałem 40 minut tylko (bo Real-PSG) I jutro wlacze resztę, ale kurde, świetnie sie bawiłem i podbijam post wyżej. Mam nadzieję, ze pozniej nie pojawia sie transformacja w turbobuca.
Hahahaha idealnie sie nadaje na avatar
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no normalny trzezwy ziomutek normalny typ zjarany z leksza palonym krysztalem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
po pierwszych 3 minutach go oglądania (mam lepsze rzeczy do słuchania) nie wygląda na nafuranego
btw retrobrighta mógłby se zrobić na tym mpc
btw retrobrighta mógłby se zrobić na tym mpc
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
podbijam, było co prawda parę lekko żenujących momentów, ale ogólnie na plus, no i jednak jest w miarę swobodne i konkretne przejeżdżanie się po ksywkach, a nie palenie jana i uciekanie od pytańgods bidness pisze: ↑09 lip 2025, 23:11 Chuja się znacie na prądach, normalnie trzeźwy typ zjarany z leksza. W sumie chyba pierwszy taki wywiad mesa w jego 20-letniej karierze, gdzie wyszedł normalnie, wyluzowanie, bez napinania się na inteligenta co zna trudne słowa i wysublimowane gesty.
W komciach szeroka dyskusja czy Piotras jest naćpany donosowo czy ja natural tylko
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- gods bidness
Z tym naćpaniem, to serio kurwa jakieś Oskarki piszą, co coś słyszały, ale chuja z tym mieli cokolwiek do czynienia. Źrenice ma zupełnie normalne, zachowuje się zupełnie normalnie, nie ma żadnej typowej dla stimów spiny i mimiki, nie poci się jak mietek żul, nic. Poza tym czy to koks czy mefedron, to podczas dwugodzinnego wywiadu wypadałoby dorzucić co najmniej ze 2-3 razy, a on se buszka łapie i tyle. Tu nie chodzi nawet o to, żeby go bronić, bo chuj mi do tego, co on sam tam robi i czym się stymuluje, ale kurwa ta internetowa mania wmawiania każdemu i doszukiwania się kto gdzie naćpany jest śmieszna, co pokazuje zresztą tutejszy temat "naćpani raperzy w wywiadach" czy jakoś tak.
Ten wywiad to najlepsze co wyszło od Mesa. Jednak do Wieprza jeszcze trochę brakuje
ZAKAZ
Brakuje fragmentów z 2009 z wywiadu u Rawicza 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
oglądam 5 minut i mes zdążył już zrobić walkę z cieniem, pobawić się każdym elementem samochodu i swoim samplerem, z 2 razy coś krzyknął, 3 razy zanucił na głos jakąś piosenkę i ogólnie tworzy taką niepokojącą aurę. czasem jakiś adhdowiec tak ma ale z tego co pamiętam, to nigdy się tak nie zachowywał podczas wywiadów. nie wiem czy tak wygląda ktoś po stmisach, jakichś nietypowych gaba-ergikach czy ktoś w maniI, a może taka indywidualna reakcja na marihuankę ale ostatecznie coś tam ewidentnie jest 'niestandardowo'