Perfumy
Moderator: wrubel
- ART
Re: Perfumy
szkoda ze sobie tego pytania nie zadalem jak kupowalem go na prezent mamie
Nie ma co się śmiać, nikt nie chcę pachnieć tak na spotkaniu biznesowym, ale jak wychodzisz w sobotę ze znajomymi na łąkę, to fajnie wziąć jakieś niszowe nietypowe zapachy żeby ich zabawić.
Z takich świeżych spostrzeżeń, to Tom Ford Grey Vetiver pachnie na początku jak jakiś dział Decathlona z rowerami. Niby zapach drzewny, ale ja tu czuję skórę i gumę.
Dior Homme Cologne został moim zapachem na lato w tym roku, kupiłem 100. Wspaniały nienarzucający się i radosny zapach.
Z takich świeżych spostrzeżeń, to Tom Ford Grey Vetiver pachnie na początku jak jakiś dział Decathlona z rowerami. Niby zapach drzewny, ale ja tu czuję skórę i gumę.
Dior Homme Cologne został moim zapachem na lato w tym roku, kupiłem 100. Wspaniały nienarzucający się i radosny zapach.
Dostałem od kobiety ostatnio te perfumy i bardzo mi przypasowały. Subtelne i długotrwałe, polecam.

Spoiler

Kupiłem dwa perfumy z Zary w pakiecie, Seoul i Lisboa. W sumie spoko są i trwałość też niezła jak na letniaki, nie ma co narzekać za 90 zł.
Lepsze niz te w ciemnoszarej fiolce?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Zdecydowanie, bardziej trwałe
Nie znam się na perfumach, nie jestem perfumowym świrem, ale na pepperku mignęła mi okazja na
https://allegro.pl/oferta/lattafa-khamr ... 7358818103
Zamówiłem, dziś przyszły i słodki jezu, jakie to jest piękne
https://allegro.pl/oferta/lattafa-khamr ... 7358818103
Zamówiłem, dziś przyszły i słodki jezu, jakie to jest piękne
MalinowyJogurt 2
Ja zaś wróciłem do Terre d'Hermès Eau Givrée i też jest super 
Zenek z natury był bardzo sprytny
Dla prawa raczej nieuchwytny
Dla prawa raczej nieuchwytny
- Haczapurjan
Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme - mój ulubiony "panty-dropper", choć projekcja już nie taka jak w poprzednich badge'ach.
Do Chanel Platinum Egoiste też mam sentyment.
Do Chanel Platinum Egoiste też mam sentyment.
jesli ktos szuka zamiennika dla megamare to polecam lattafe atlas. Mniej jebie glonami, a pod wzgledem trwalosci oba zapachy trzymaja w kurwe dlugo. Jest lekko slodszy od megamare, ale osobiscie podobienstwo na poziomie 90%
To jak ktoś się skusi na powyższe polecenie to odsprzedam za 80zł+ship flakon 55ml bez kilkunastu psiknięć, mi to nie siadło (ale nie mam porównania do Megamare).
- IllEisenheim
Mam i faktycznie trwałość niesamowita. Megamare nie wąchałem więc porównania nie mam, ale pachną jak byś był na środku oceanu. Na pewno nie każdemu to podejdzie. Mi się generalnie podoba, ale bardziej jako któreś perfumy
sprawdzał ktoś te nowe bleu de chanel?
- ART
spoko ta lattafa atlas
sprzedam za 80 + ship
sprzedam za 80 + ship
-
scam_sakawa
Szukam jakiejś inspiracji - co polecacie wśród zapachów, które mógłbym sobie najpierw sprawdzić w Rossmanie/Notino/Douglas/Sephora i są z grupy wodny-świeży-ozonowy-ziołowy?
kiedyś uwielbiałem Hugo Boss Now, ale nie ma go już w regularnej sprzedaży, znacie coś podobnego?

kiedyś uwielbiałem Hugo Boss Now, ale nie ma go już w regularnej sprzedaży, znacie coś podobnego?
Spoiler

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
wilkstaryruchacz
Aqua Di Gio Profondo taki letniaczek, chyba podobny
- ART
moze chcesz lattafa atlas hehe
tak to po nutach z latwo dostepnych to pewnie dg light blue intense czy bvlgari aqva czy jeden ze stu flankerow acqua di gio
z ciekawszych to zoologist seahorse
ale po huj taki zapach jak sie lato skonczylo to nie wiem
tak to po nutach z latwo dostepnych to pewnie dg light blue intense czy bvlgari aqva czy jeden ze stu flankerow acqua di gio
z ciekawszych to zoologist seahorse
ale po huj taki zapach jak sie lato skonczylo to nie wiem