Gruby Mielzky/The Returners - Zaraz wracam EP (2025)
Re: Gruby Mielzky/The Returners - Zaraz wracam EP (30.06.2025)
Nie umiem już go słuchać nie majac z tyłu głowy wersów typu rap nie śpiewanie i tej całej jego zmiany, a tu śpiewany refren w pierwszym numerze. tak wiem, to było dawno, mógł zmienić zdanie, rozwój itp ale no jakiś niedosyt jednak pozostał
Ale Statyw to jest zajebisty numer
Ale Statyw to jest zajebisty numer
Oho fajnie ze cos puscil, zaraz sobie w robocie puszcze bo lubie ostatnie rzeczy mielona.
A odemnie props ze chlop zmadrzal, ja tam nie lubie gadania "aha zobacz jaki hipokryta tak gadal a teraz robi inaczej", no ludzie madrzeja z czasem, dorosleja, ucza sie i zmieniaja zdanie wiec imo to dobrze jak tak sie dzieje u artysty, pokazuje to ich jakas ludzka strone
A odemnie props ze chlop zmadrzal, ja tam nie lubie gadania "aha zobacz jaki hipokryta tak gadal a teraz robi inaczej", no ludzie madrzeja z czasem, dorosleja, ucza sie i zmieniaja zdanie wiec imo to dobrze jak tak sie dzieje u artysty, pokazuje to ich jakas ludzka strone
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Bujam się
Mielon jak się postara, to jest w stanie rzucać najlepsze dwójki w kraju. Włodek idealnie wszedł w klimat, no ale bit pod niego, więc nie mogło być inaczej. wieczorkiem posłucham całości na spokojnie.
Oho bedzie teledysk do kazdego numeru
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
aa, warto zaznaczyć, że ta EPka to jedynie rozbiegówka do pełnoprawnego LP.
Miło po koleżeńsku, propsy Mielon.
Chętnie bym kiedyś usłyszał projekt z smutnym Bonsem - taki Bonsoul ale pod deszczowa jesień
Chętnie bym kiedyś usłyszał projekt z smutnym Bonsem - taki Bonsoul ale pod deszczowa jesień
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Korben Dallas
Zajebiste
Anybody else want to negotiate?
O kurde podbijam. Dorzućcie Deysika i mamy najlepsze smuty w kraju.
Turbo mi się podoba ta epka. Pełno fajnych wersów dobrze poskładanych i nie ma nudy. Returnesi też od ciekawszej strony się tutaj przedstawili. Piękny rap.
Lecz gdy chwytam za mikrofon, nie umiesz w miejscu ustać
Nie pytasz czy to prawda, na plecach ją czuć
Ladacznico nie zabijaj mojej wibracji
wers z braniem marii na pieska jak Kora
zaśmiane szczerze
Dobry materiał, nie spodziewałem się po Mielzkym w 2025. Spoko długość, ta płyta ma coś czego zabrakło Wenie na wytrychu, wersy które zapadają w pamięć, są emocje, jest rap.
Mam nadzieję, że longplay czymś zaskoczy i nie będzie z tylko z Returnersami ale nawet jeśli to będę słuchał
Mam nadzieję, że longplay czymś zaskoczy i nie będzie z tylko z Returnersami ale nawet jeśli to będę słuchał
Popi.jaku
Serce jednak dalej truskulowe, jakie to jest piękne
ta niunia pyta mnie gdzie ty, kurwa, gdzie 2pac
ja mówię też nie jesteś miss polonia a się ruchasz
ta niunia pyta mnie gdzie ty, kurwa, gdzie 2pac
ja mówię też nie jesteś miss polonia a się ruchasz
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Spoko nawet mam słabość do rapera gruby mielzkyej
ciekawe czy będzie to na cd do kupienia przy okazji LP
Podoba mi sie ale tak srednio, lirycznie fajna tresc ale bity tak srednio mi siedza, chociaz im wiecej tego slucham tym mniej mi przeszkadzaja wiec moze sie oslucham i bede tu wpisywal bowdowny, na razie sie wstrzymam z nimi wstrzymam i przesylam tylko propsy
LP mam nadzieje ze bedzie z kims innym niz returnersi za to
(chociaz na plycie ze slawami byly potezne bity wiec dobra niech robia razem ale z bitami w innym klimacie)
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Ooo wlasnie numer z biakiem fajny, mysle ze oni by dali fajna wspolna plyte wiec moze na bitach niezawodnego qzyna?
LP mam nadzieje ze bedzie z kims innym niz returnersi za to
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Ooo wlasnie numer z biakiem fajny, mysle ze oni by dali fajna wspolna plyte wiec moze na bitach niezawodnego qzyna?
zajebiste epe, mielon w formie, włodek zwrotkę dał mosiężną, numer z biakiem na ripicie, outro też zajebibi - super,męciu,ok,cool. lata na przemian z Małkiewiczem i jugosłowiańskim funkiem, emanko chujaże
Hyphap! |
|
Dobry projekt, numer otwierający najmocniejszy, najgorsze z kolei adliby na zwrotce Biaka jakieś „grrr, pow” i inne gówno przez pół zwrotki, psuje mi to odbiór całego numeru
Kocham, pozdrawiam
Mowilem ze bity mi srednio siedza ale bit z outro intro jest forteca, podobny do silny jak nigdy wkurwiony jak zwykle