Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
a czy był już pożegnalny mecz gliksona w kadrze? myślę, że zasłużył na to ostatnie tango
trenerem oczywiście będzie urban, całe lobby przecież już powstało w tym kierunku
trenerem oczywiście będzie urban, całe lobby przecież już powstało w tym kierunku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Tak bardzo chciałbym Siemieńca albo Papszuna.
Feio odpada.
Niepotrzebny jest w tej chwili niestabilny psychicznie, nieprzewidywalny wariat, który jeszcze bardziej poróżni szatnię niż Probierz
Feio odpada.
Niepotrzebny jest w tej chwili niestabilny psychicznie, nieprzewidywalny wariat, który jeszcze bardziej poróżni szatnię niż Probierz
Trenerem mógłby zostać wujek samo zło i tak nic by się nie zmieniło więc po co ta dyskusja w ogóle, trzeba wyjebać tych wszystkich alkoholików z kuleszą na czele i zacząć inwestować w rozwój młodych bo tak to do mojej śmierci nie wyjdziemy z grupy
Dawać Nawałkę dla fabuły xD
i jaka to by była fabuła? że chłop rozwala swój głupi ryj legendę którą udało mu się zbudować udanym Euro?
po populizmach o wywaleniu "gwiazdeczek" i zastąpienia lecimy dalej z inwestowaniem w rozwój młodych i alkoholikach, dawajcie dalej januszowskie bingo bo jeszcze pare haseł zostało
po populizmach o wywaleniu "gwiazdeczek" i zastąpienia lecimy dalej z inwestowaniem w rozwój młodych i alkoholikach, dawajcie dalej januszowskie bingo bo jeszcze pare haseł zostało
No to slucham co ma do powiedzenia magister piłki nożnej
ahahahahha i ten śmietnik z katalonii jednak postawił na swoim bez konsekwencji?
brawo kulesza debilu jebany
mastermind zostawiać największego toxica w teamie człapiącego po boisku ze skillem machające RENCE, gdzie reszta drużyny najchętniej by go sprzedała za paczkę fajek
a tu jeszcze gadka o kapitanie
brawo kulesza debilu jebany
mastermind zostawiać największego toxica w teamie człapiącego po boisku ze skillem machające RENCE, gdzie reszta drużyny najchętniej by go sprzedała za paczkę fajek
a tu jeszcze gadka o kapitanie
dobrze chłopaki robią pozdro z brajton
No jesli on odzyska opaske to bedzie kompromitacja polskiej pilki przed jego ekscelencja magistrem robertem lewandowskim i przejebanie wahadła w druga strone, smerf wazniak niech sie skupi na strzelaniu bramek i graniu dobrze, bo z tym tez bywalo roznie i ja wcale nie jestem przekonany, ze bez calej tej afery, z lewandowskim obecnym na 9 wygralibysmy we wtorek z tak dysponowana finlandia
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
No, trochę beka, jak się okaże, że Zieliński, wyznaczony na kapitana, nawet nie zagrał oficjalnie jako lider. Przychodzi nowy selekcjoner i zabiera mu opaskę xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- checollada
jakbysmy wzieli kogos z tych 4 nazwisk to chyba tylko na czas do turnieju (jak awansujemy), tam szybko w leb, do domu i nowy trener znowu
Pewnie sponsorzy przycisnęli alkodiskopolowca z Podlasia i żeby "zachować twarz" (
) polski Guardiola zrezygnował
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- ConeyIsland
Ot ciekawostka. Papszu moim typemTymczasem rozmawialiśmy z najbliższym otoczeniem Papszuna i jak słyszymy, trener Rakowa Częstochowa w umowie z klubem zawarł klauzulę, że gdyby zgłosił się PZPN i zaproponował stanowisko selekcjonera, ma prawo natychmiastowo rozwiązać umowę.
Essa.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
niesamowite to jest że jacyś tam obserwatorzy którzy kopnęli piłkę dwa razy na orliku sądzą że to logiczne że lewandowski traci opaskę i to dobre dla kadry XDDD i że to jest jakieś wyjątkowe, stojące za robaków decyzją i że oni byli pewni że tak się stanie, że to początek uzdrowienia kadry, co tu się odpierdala to jest historia
Wciąż z uśmiechem na twarzy
Ja nie przestaję marzyć
Cokolwiek się wydarzy
Cokolwiek zdarzy się
Cokolwiek się wydarzy
Ja z uśmiechem na twarzy
Podążam w stronę marzeń
Nigdy nie poddam się!
dziękujemy panie Michale, dobrą robotę zrobiłeś i nie zajmuję już linii
Ja nie przestaję marzyć
Cokolwiek się wydarzy