Clair Obscur: Expedition 33
Moderator: con shonery
Clair Obscur: Expedition 33
też wam się muzyka rwie w niektórych lokacjach?
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
Re: Clair Obscur: Expedition 33
Nie u mnie wszystko działało dobrze (grałem na pc)
a ile fps srednio i na jakiej graficzce, bo moze to skorelowane z fps dropami ale wlasnie grafika jest raczej plynna dlatego mnie to dziwi
Nie wiem jak to sprawdzić, przepraszam
Na ps5 nie zauważyłem tego problemu
Ogólnie gierka zajebista, jestem w momencie
i historia jest dla mnie nadal niewiadomą, o chuj tam chodzi i ocb z
Ogólnie gierka zajebista, jestem w momencie
Spoiler
Maelle dostała bron na rozjebanie monolitu i mam isc do malarki
Spoiler
Maelle i tymi jej wspomnieniami, ta siostra Verso mi wygląda jak ona w jakimś innym wcieleniu
Spoiler
mi wlasnie umarl gustave i kurwa wlasnie verso tez mi wyglada jak jego inne wcielenie, takze mysle, ze jakas buddyjska cyklicznosc istnienia tam bedzie
Spoiler
podobne rozkminy mialem co do verso i z ta cyklicznoscia możesz mieć rację, bo już padło kilka razy słowo cykl w dialogach z renoir
Czy też zaobserwowaliscie nagly wzrost poziomu trudności po drugim akcie? Nie mialem w nim prawie w ogóle problemow, a teraz jak smigam sobie po nowych odblokowanych miejscowkach to często padam na strzala i nie mam w ogóle czego tam szukać
Tak, tam najlepiej pójśc w konkretnej kolejności (gdzieś na reddicie było, o tej godzinie nie dam rady sobie przypomnieć), wtedy jest akurat
Tylko jesteś przelevelowany na bossa 3 actu, imo warto rozważyć pójść na niego od razu. Ja go zjechałem na czilku nawet nie parując bo wlasnie porobiłem te lokacje poboczne
Tylko jesteś przelevelowany na bossa 3 actu, imo warto rozważyć pójść na niego od razu. Ja go zjechałem na czilku nawet nie parując bo wlasnie porobiłem te lokacje poboczne
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
masz na myśli to?
Tak
Plusem jest to, że lekko rozwijasz postacie co może wpłynąć na decyzje jaką podejmiesz na koniec gry, minusem jest że boss sie robi trywialny. I odwrotnie
Plusem jest to, że lekko rozwijasz postacie co może wpłynąć na decyzje jaką podejmiesz na koniec gry, minusem jest że boss sie robi trywialny. I odwrotnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia