Xzibit
- ConeyIsland
Re: Xzibit
Kibolskie przyśpiewki hah.
Ja to zawsze lubiłem w jego klipach wszelkiego rodzaju "smaczki", szczegóły, efekty, przejścia itp. Tu gdzieś przewinął się Method Man i RZA, tam gdzieś w sklepie przemknął Ras Kass. a w klipie kilku innych znanych gości.
Ja to zawsze lubiłem w jego klipach wszelkiego rodzaju "smaczki", szczegóły, efekty, przejścia itp. Tu gdzieś przewinął się Method Man i RZA, tam gdzieś w sklepie przemknął Ras Kass. a w klipie kilku innych znanych gości.
Spoiler
- gods bidness
Warto wspomnieć gościnkę. Jak Limp Bizkit dzisiaj obciach, tak akurat kolabo z raperami robił dobre jak to poniżej lub n2gether now.
jaki obciach, daily reminder że limp bizkit nadal robi to lepiej niż twój ulubiony raper
Spoiler
- gods bidness
Gpt, draw an american suburban kid from 2000s era who is a fan of limp bizkit and tries to play tough, being a fake "rebel" against his middle class parents.

Ciekawostka. Sampel z tego utworu pochodzi z (8:50)gods bidness pisze: ↑23 lis 2023, 18:11 Warto wspomnieć gościnkę. Jak Limp Bizkit dzisiaj obciach, tak akurat kolabo z raperami robił dobre jak to poniżej lub n2gether now.
Do tego nie został wyczyszczony, dlatego na streamingu został podmieniony remixem zrobionym przy DJ Premiera (który rok wcześniej wyprodukował N 2 Gether Now).
Here's a quote from Wes Borland in an old Kerrang I have from 2008:
"We actually got sued over this piece of s***. There was some sort of sample used in it that someone didnt get full clearance for, so we ended up getting into some serious trouble for a little while."
dzięki @gods bidness zacząłem odświeżać dyskografię jegomościa i muszę przytoczyć to, bo niegdyś jeden z ulubionych z 00s to był mój
- gods bidness
a eminem nagrał coś z nasem czy tylko z jayem renegade? i to podczas trwającego beefu
- gods bidness
Bit mu robił na pewno na Gods Son, a nagrać też coś nagrał, tylko nie na studio album.
Edit: Nie no więcej kawałków miał z Nasem niż z Jayem.
I to
Edit: Nie no więcej kawałków miał z Nasem niż z Jayem.
I to
Spoiler
- gods bidness
Xzibit wystąpi w Polsce w progresji pod koniec września.
Z tej okazji pytanie - kojarzy ktoś teledysk jakiegoś rapera, na którym jest Xzibit gościnnie (ale bez zwrotki, tylko pojawia się w teledysku) i jego występ jest taki, że siedzi przy stoliku i podniesioną ręką pozdrawia do kamery?
Kurwa nie wiem czy to nie In dla Club pięćdziesiątcenta, ale nie chce mi się oglądać.
No kurwa.
Z tej okazji pytanie - kojarzy ktoś teledysk jakiegoś rapera, na którym jest Xzibit gościnnie (ale bez zwrotki, tylko pojawia się w teledysku) i jego występ jest taki, że siedzi przy stoliku i podniesioną ręką pozdrawia do kamery?
Kurwa nie wiem czy to nie In dla Club pięćdziesiątcenta, ale nie chce mi się oglądać.
No kurwa.
Xzibit - Play This At My Funeral (Official Video)
- gods bidness
Trochę ten jego rap jest jak stary motor, który stał 20 lat zakurzony w piwnicy i nagle jak go odpalić, to silnik bardziej rzęzi i dyszy niż ryczy i mruczy.
- ConeyIsland
zajebista wrzutka, props @instinkt
x leci jak młody, pięknie się tego słucha / to ogląda
x leci jak młody, pięknie się tego słucha / to ogląda
Spoiler