Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Wielki mi kapitan co sie splakal jak mu opaske zabrali i zajebal focha, przypominam ze Błaszczykowskiemu też zabrali opaske w nieciekawych okolicznościach a potem zagral turniej życia
Trener i Robert niech złapią się za reke i razem wypierdalaja prosto w stronę słońca .
Magiera do kadry - jak sezon temu coś zrobił z drewna jakie było w Śląsku to moze z kadrą się uda, ewentualnie Feio żeby te gwiazdeczki napierdalal żeby zapierdalali
Magiera do kadry - jak sezon temu coś zrobił z drewna jakie było w Śląsku to moze z kadrą się uda, ewentualnie Feio żeby te gwiazdeczki napierdalal żeby zapierdalali
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Nie no @wujot wiadomo, że Lewy to najlepszy piłkarz i zajebiscie, że Polakowi się udało, ale ciumciok kalkulator najpierw robi szopkę z pożegnaniem Grosika, że niby wszystko zaplanowane, teraz nie podoba mu się współpraca z polskim Guardiolą i chce wyjebać drugiego trenera, same super ruchy w tym tygodniu, no ale ja jestem biedny w porównaniu do piłkarzy i zawsze uważałem, że gra w reprezentacji powinna być ważniejsza niż gra w klubie, choćby trenerem miał być własnie ktoś tak marny jak probierz. Zanim zmienią selekcjonera, poznają nową taktykę, zgrają się to lewus będzie miał sto lat więc niech wypierdala już
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 22:21 przez CL500, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt 2
@Prez A może to był tylko pretekst i idealna okazja, bo ma już dość dźwigania tyle lat na plecach całej bandy chuja tym bardziej jak PZPN przejęli wieśniacy z Podlasia (nie obrażając Podlasia)
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 22:21 przez TdW, łącznie zmieniany 1 raz.
props, jeszcze po tym ostatnim meczu
nie wiem jak można jakkolwiek bronić probieża
nie wiem jak można jakkolwiek bronić probieża
nie wiem jak mozna jakkolwiek bronic lewego, ta histeryczna reakcja na sluszne odebranie mu opaski (no ludzie kurwa on olał najwazniejszy mecz eliminacyjny, zeby sobie pomachac flaga na grand prix F1 xD po doslownie 100 minutach rozegranych w maju) tylko potwierdza ze jest zbyt hujowa osobowscia na kapitana
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 22:23 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Mnie się wydaje że Lewandowski już wcześniej miał dość tego pozoranta i brak przyjazdu na zgrupowanie był właśnie tym podyktowany, a nie jakimś tam zmęczeniem mentalnym. ewidentna gra pod zwolnienie Probierza, z tym że musiało się coś grubszego odjebac skoro będąc tak powściągliwym zdecydował się w końcu odpiąć wrotki i napisać to wprost
- ConeyIsland
Człowiek na godzinę odłożył telefon a tu taki bengjer wjechał w niedzielę wieczur xD
Też mam takie przeczuciejuwen pisze: ↑08 cze 2025, 22:27 Mnie się wydaje że Lewandowski już wcześniej miał dość tego pozoranta i brak przyjazdu na zgrupowanie był właśnie tym podyktowany, a nie jakimś tam zmęczeniem mentalnym. ewidentna gra pod zwolnienie Probierza, z tym że musiało się coś grubszego odjebac skoro będąc tak powściągliwym zdecydował się w końcu odpiąć wrotki i napisać to wprost
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Tylko nawet jesli tak jest to on i jego ego nie sa od decydowania dla jakiego selekcjonera beda grac (mimo, ze gra pod zwolnienie prodiza to pewnie w jego glowie wyzsze dobro kadry) dla mnie ta autorytarna i egoistyczna cecha go skresla z listy dobrych kapitanow
Gdybym miał taką karierę to też miałbym wyjebane na polską myśl szkoleniową
Ja bym z góry nie zakładał, że to kwestia opaski tylko się to zbierało. Wypowiedzi naszych nieudaczników, że już myślą o urlopie, disco Czarek na kolejną kadencję i chlanie w pzpnie, Puchacz mówiący, że Lewy ma obsesje na punkcie wygrywania nawet na treningach - imo to wszystko wpłynęło na decyzję o rezygnacji
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Przecież ostatnio ten jebany alkoholik Peszko śmiejąc się przyznawał jak z wódą się mijali na korytarzu z Nawałką o 3 w nocy w Hotelu, jakbym miał firmować coś takiego swoją gębą jak Lewandowski to pewnie już dawno bym stamtąd spierdolił
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
props lewus, pierwszy raz w karierze jajca pokazał.
jebać ten kurwidołek z odorem wódy i żuru. Szkoda, że teraz zamiast wytoczyć działa i otwarcie mówić o syfie w kuluarach, znowu zamknie morde na 9 sekund lat
i pierwszy raz w tym roku ta kadra nie lata mi koło chuja, niesamowite, jakie to bezemocjonalne gówno się zrobiło
jebać ten kurwidołek z odorem wódy i żuru. Szkoda, że teraz zamiast wytoczyć działa i otwarcie mówić o syfie w kuluarach, znowu zamknie morde na 9 sekund lat
i pierwszy raz w tym roku ta kadra nie lata mi koło chuja, niesamowite, jakie to bezemocjonalne gówno się zrobiło
cztery żubry i dwie kurwy
Tylko ze to nie jest reprezentacja pzpn. Gorski mial nie wystawiac kadry prl i nie firmowac komuny
?