Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Powinąłem Casa di Capri od tego ziomeczka ze steal alertu, marka Nous Tous. Ciekawe czy to będzie coś warte. Wcześniej kupowałem jakiś ciuch to dostałem próbkę jego niebieskich perfum to całkiem zwyczajne spoko perfumy. Trwałość i projekcja ok, zapach taki mainstreamowy raczej. Zobaczymy jak to
- marco_pantani
warte tyle ile kazde perfumy pompowane przez influęserów
jakiś fragrance house dał pewnie recepturę starą która się nie przebadała u innego klienta a ten pisze że uhhh zrobione przez szwajcarskiego mistrza, zresztą kiedy to się stało że wujekrada jest idolem oskarków, a na jakichś hype5 była z niego beka toczona, props za obrotność
ja sobie testuje NoCologne - Fugazzi - https://www.fragrantica.pl/perfumy/Fuga ... 81518.html
no i w otwarciu zamiast tych wszystkich owoców, czuję potężnie pachnący rabarbar wymieszany ze słodką owocową oranżadą. jak na takie nuty całkiem fajna trwałość, otoczenie też propsuje mocno. możliwe że powinę sobie flakon
no i w otwarciu zamiast tych wszystkich owoców, czuję potężnie pachnący rabarbar wymieszany ze słodką owocową oranżadą. jak na takie nuty całkiem fajna trwałość, otoczenie też propsuje mocno. możliwe że powinę sobie flakon
nic na potem
Bois imperial - blind buy i kolejne rozczarowanie tym co hajpowane w necie, pachnie mi amolem/jegerem.
najlepszy zapach do 400/500zł na lato to?
Gucci Guilty Pour Homme Love Edition
- marco_pantani
Nie myślałeś z takim nickiem o założeniu własnego brandu?
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
^a ty?
za 400/500 mozna spoko kolekcje letniaczkow uturlac, armaf cdnim + zara sunrise on red sand dunes + missoni wave + kenzo homme edt i masz spoko rotacje do wyboru do koloru
za 400/500 mozna spoko kolekcje letniaczkow uturlac, armaf cdnim + zara sunrise on red sand dunes + missoni wave + kenzo homme edt i masz spoko rotacje do wyboru do koloru
- IllEisenheim
A sprawdzał ktoś Kenzo Homme Indigo? Nuty wyglądają ciekawie, ale nie trafiłem nigdzie stacjonarnie
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
w sephorze normalnie byl, jak lubisz inne kenzo to ten tez ci sie spodoba jak nie to nie
Na lato sauvage najlepszy i nie pierdolcie że przypał z sauvage latać bo mainstream pop i każdy nosi na dyskoteke szkolną
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
jak ci sie podoba victoriasypucinska to pewnie tak
Każdemu zdrowemu mężczyźnie podobają się wielkie cyce dupa i długie włosy przecież, no są też chłopcy co psikają się jakimś arabskim flakonem co lubia tomboye ale ja się nie znam w sumie
prosty zapach, ale super letniaczek, trwały, ale nie spodziewaj się irysa jak w jakimś dior homme, raczej lżejszyIllEisenheim pisze:A sprawdzał ktoś Kenzo Homme Indigo? Nuty wyglądają ciekawie, ale nie trafiłem nigdzie stacjonarnie