Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
Nie wiem może to tylko u mnie, ale wtyczka FB znowu się zjebała. Po kliknięciu na więcej, by rozwinąć posta pojawia się szara karta
linki dawidowi nie działają stare znałem
@SWN naprawisz to w końcu?!?!?!
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
@vipdavid oczywiście ma rację i jak zawsze trzyma rękę na pulsie.
Z tego co widzę chcąc rozwinąć posta odnośnikiem "Zobacz więcej" pojawia się komunikat że facebook odrzucił połączenie, za to kliknięcie gdziekolwiek na sam post działa poprawnie (przeglądając z telefonu otworzyło mi po prostu apkę fb z postem) i te opcję polecam.
Z tego co widzę chcąc rozwinąć posta odnośnikiem "Zobacz więcej" pojawia się komunikat że facebook odrzucił połączenie, za to kliknięcie gdziekolwiek na sam post działa poprawnie (przeglądając z telefonu otworzyło mi po prostu apkę fb z postem) i te opcję polecam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
elko nie idzie wstawić żadnego avatara, cały czas wywala błąd, że niepoprawny link. nie wiem czy to nie przez to, że phbb nie akceptuje .webp?
- Hytry Wałek
Wiem, że jestem pierdolnięty i uważam, że zrobiłem nowy fajny dowcip, ale tak na serio to tylko skserowałem ten sam punch ze Ślizg sprzed paru lat, tylko tam wyświetlał się FB. Ojej ale ze mnie pała chyba wsadzę se palucha w dupę i zjem Marsa. Pozdrawiam całą S i Z. Do zobaczenia za rok.
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
Aha I od tej pory mówicie mi Seweryn
PS. Sorry za post pod postem, szkoda że już po Ramadanie
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
Aha I od tej pory mówicie mi Seweryn
PS. Sorry za post pod postem, szkoda że już po Ramadanie
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
- scam_sakawa
Mam problem w działaniu forum - widzę swój nick i wszystkich innych jako "bortwick". Czy ktoś też tak ma??????? Pls help!!!! 

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ale z ciebie kawalarz Seweryn, już nie mogę się doczekać dowcipu za rok
- Hytry Wałek
A co? Skradłem Ci show?
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Co daje na tym forumku dodanie kogoś do przyjaciół i gdzie musze wbić żeby z tego skorzystać?
daje powiadomienie gdy przyjaciel napisze post i przy pisaniu pw masz go od razu wylistowanego, trzeba wejść w profil i kliknąć dodaj do przyjaciół
@SWN jesteś jakoś w stanie kategorie pod forum podpiac typu social media czy inny enterteiment? Bo w excelowni jakiś kiep w it chcial sie wykazać i zablokował wszelkie nieskategoryzowane strony
Faktycznie nie przypisywałem nigdy żadnej ręcznie ani nie dodawałem do katalogów. Pewnie do zrobienia jakąś wtyczką od SEO. Zainteresuje się po powrocie (nie mam teraz kompa), chyba że uprzedzi mnie Burak.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja tego nie ruszam bo kompletnie się nie znam na SEO i ogólnie chuj na matule temu seo rak internetu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
..no to zrobię po powrocie, a póki co musisz forumować z telefonu @mas 
tez wam ostatnio za każdym razem jak wchodzicie na forum wypierdala ten firewall czy jak to się nazywa? I trzeba czekać aż się załaduje
Wszystko jest kawałem oraz żartem